Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 20
mamica dulce spune:
uite ca eu dorm cu picioarele spre usa-ce patesc????
Fetele cum e vremea la voi??Aici e un frig si-o ploaie...si cica asa o sa fie tot carnavalul!Maine e weiberfastnacht aici si sunt sechestrata la domiciliu ca anul asta e plecat sotzu' in portugalia si n-am cum sa ies cu prietena mea la tanzen.Voi ati fost vreodata?E super fain,si atata lume...
I-am luat lui Marc costum de clown pentru maine si nu vrea sa se imbrace cu el..vad cum il conving maine dimineata..Mi-am luat si eu o dracie,un fel de masca smecheroasa,din catifea neagra cu auriu ,in stil venetian,pana pe nas sa ma duc duminica si luni la bombonele pe strada.
Aici ,in zona mea e mare tevatura cu carnavalul...e omor prin magazine pentru costume,machiaje,peruci...o nebunie,mai rau ca la Craciun.
Si nu pot decat sa ma uit cu mirare la carpele alea de costume si accesorii ,cat de scumpe sunt!!!!!
Va pup si va urez carnaval vesel
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
aschiutza spune:
Mamica-dulce, distractie faina! Spune-i lui Marc , clownii primesc mai multe bomboane, poate asa il convingi!
Si sotul meu e plecat si eu nu am inca prieteni aici, asa ca ar trebui sa ma duc singura de tot si e aiurea ...
----------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
mihaela_specht spune:
helouuuu sau alaaaff?
mamica dulce si la noi tot urata vremea.
dar am inteles ca se face vreme frumoasa pe sfarsit de saptamana.
tumpi spune:
neata tuturor.si aici e o vreme sa tot dormi,ca de iesit nici nu se pune pb.da asa am vazut si eu ca la sf sapt nu mai ploua si se incalzeste.
Ehe, referitor la dormitul cu picioarele spere usa, eu stiam ca e bine sa dormi cu fata spre usa ca sa vizualizezi persoanele care intra.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ella_64 spune:
Buna dimineata dragelor. Am dori sa venim in vizita la niste prieteni care stau in Ulm. Ne-ar prinde tare bine niste informatii despre Ulm vazut prin ochi de romani. Nu stam mult, o zi cel mult doua pentru inceput. Eu m-am uitat pe internet dar acolo toate sunt bune si frumoase si sunt invatata cu reclamele ca sa nu mai dau crezare la tot ce se spune. As dori niste impresii la cald, ca sa zic asa. Poate asupra regiunii in general, daca nu sta nimeni chiar in Ulm.
Va multumesc.
aschiutza spune:
Neatza fetelor. Am o intrebare: a inregistrat careva filmul "Die Märchenbraut" cind a rulat in decembrie la tv? Acum am aflat ca asta e numele sub care dau nemtii Arabela, si mi-e dor de nu mai pot sa il revad! Sau are careva cartea din intimplare?
---------------
DidiAlex spune:
Ella, Ulm-ul e in oras frumos. Este o fata aici pe forum ce locuieste in oras, sper sa mai citeasca subiectul acesta si sa te ajute cu info. Daca nu reusesti pana la plecare scrie-mi PM si o sa iti dau YM ei si cum o stiu fata super, sigur te va ajuta.
Aschiutza, nu stiu mai nimik de Arabela pt ca nici nu prea le am cu TV dar uite aici un www.onlinetvrecorder.com/" target="_blank">link care sper sa te ajute pe viitor cand iti doresti sa revezi o emisiune.
Sau pp ca il stiai deja...
aschiutza spune:
Didi, multzam de link, am sa incerc sa vad daca merge. Arabela era serialul care in copilaria mea m-a fascinat teribil. Cred ca nu e fetita din generatia mea care sa nu fii vazut serialul!
--------------
ella_64 spune:
Iti multumesc foarte mult, Didi. Noi vom pleca probabil in Mai si am sa iti scriu atunci un PM.