Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 10
tumpi spune:
Salutare nemtoaice.
Camelia,mie imi e bine oricand, mai putin we asta ca-s plecata din tara.Daca e vineri e ok,daca nu ramane pe alta data,dar tare as vrea sa ne vedem la o cafea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
sofia_misicu spune:
Va rog sa incetati cu mesajele subtile de zazanie. Cam multe suparari adunate pe metru patrat. V-ati adunat aici pe motiv ca aveti ceva important in comun. Vad ca acum va certati pe teritoriu. Nu e frumos.
Nuka si Mama la Nuka
ionica spune:
Mai fetelor mi-am luat un avertisment cat forumul de mare,imi pare rau Tinatache daca am ranit pe careva uite eu ingrop sabia ,cutitul,pusca si fac paceca razboaie tot avem!
Tumpi esti pe aici???
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
tumpi spune:
Sunt.....
Fetele, stiu ca am zis ca azi actualizez listuta aceea,dar nu am apucat sa o termin.As putea sa o pun asa si mai actualizez pe parcurs,dar am sa o pun maine, ca acum nu mai stau.
quote:
Originally posted by ionica
Mai fetelor mi-am luat un avertisment cat forumul de mare,imi pare rau Tinatache daca am ranit pe careva uite eu ingrop sabia ,cutitul,pusca si fac paceca razboaie tot avem!
Tumpi esti pe aici???
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
tinatache spune:
ioana, mii de scuze, am uitat de listuta. O caut si ti-o trimit.
ionica, pace
Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de
tumpi spune:
cristina, merci.
fetele, lucram la actualizare si am avut o pb cu pg ne net si am pierdut tot si eram la sf.Acum tb sa o iau de la cap
sfarsitoarea spune:
Si eu te salut locuitor de Germania si chiar daca nu e ziua prea frumoasa, ne-o facem noi.
Multa sanatate
tinatache spune:
mihaela, si eu te salut si-ti urez o zi buna!
multumesc de urare, e o zi urata, dar vorba sfarsitoarei, ne-o facem noi frumoasa
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
laura - andreea spune:
Buna Germania!
Acum sunt si eu pe pamant nemtesc si as vrea sa ma alatur si eu grupului vostru.
Daca nu v-am multumit pentru primire atunci cand am intrat prima data la subiectul vostru, va multumesc acum! A fost o perioada nebuna, nu-i prea usoar o mutare tocmai din Canada!!!
Acum suntem ok, ne-am mutat in apartament, maine ne vin si lucrurile din Canada, incep toate sa intre pe fagasul normal, cum se spune!
Deci, imi place foarte mult aici, Koln-ul este un oras superb, iar nemtii nu sunt asa reci cum ne "incurajasera" toti cunoscutii. Stereotipuri.... Nu pot spune ca nu am avut si probleme insa nicaieri nu este perfect!
am vazut ca este cineva care sta aproape de Koln...mihaela specht, unde locuiesti exact? Eu am locuit in centru prima luna iar acum locuiesc langa Zoo Flora, daca-ti spune ceva. Mai precis Riehler Platz. Este adevarat ca nu sunt prea multi romani in Koln?
Sper sa ma reprimiti si pe mine in cercul vostru de prietene!
Va multumesc anticipat si la proxima auzire!
Laura