Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
BiancaM spune:
Buna seara!
Noi suntem bine, bebelina se joaca de zor la mami in burtica. La noi sfarsitul de saptamana a fost unul super obositor...Asta ca asa am ales noi. Trei nopti la rand ne-am pus la somn tot dupa miezul noptii, in una chiar pe la 2 dimineata. Azi insa am recuperat din somn.
Acum ca stim sigur ca bebe e fetita, am inceput si noi sa ne uitam dupa cumparaturi. Am cumparat paturici pentru bebe, de alea cum foloseau mamele noastre cand eram noi bebei, pentru infasat. Am mai gasit un set cu tot ce trebuie pentru bebe legat de igiena(unghiera, piaptan, forfecuta, termometru, suzete si inca altele), si am mai cumparat si geanta pentru scutece(diaper bag) care o sa fie tot timpul echipata cu scutece, servetele umede, hainute de schimb, si ce mai pui in ea cand pleci cu bebe de acasa.
Am vazut ca Kara80(sper sa nu gresesc) a zis ca foloseste crema de la Avon pentru vergeturi. Sa te uiti pe lista de ingrediente sa te asiguri ca nu are in componente si acid ureic(ei il pun pe post de conservant).Acidul ureic nu e bun daca intra in piele, nu stiu ce efecte adverse are, dar si eu asa am fost sfatuita.Sper sa nu te superi ca ti-am atras atentia.
Legat de carucioare, noi am tot vazut pe aici seturi formate din carucior propriuzis si scaunelul de masina. Inca nu ne-am hotarat de care vrem, ca una din prietenele noastre ne-a zis ca o sa ne dea ea scaunelul care l-a folosit la baietii ei. Oricum m-am spariat cand am vazut ce preturi ati dat voi. Pe aici sunt mai ieftine, sau cel putin asa mi se par mie.
Ca sa va faceti o parere uite aici
http://www.gracobaby.com/products/subcategory.asp?N=400+10417+505&act=A20
Pretul il vedeti dupa ce apasati pe poza unui carucior. Astea sun Graco.
Sper sa se vada bine. Cam atat am avut de povestit. Va papacim !!
30+
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
magdutah spune:
buna seara,
eu mi-am baut cana de lapte si sunt gata a intra in pat
Astazi la gimnastica in apa m-a vazut moasa cum tot imi strangeam pumnul si m-a intrebat daca am probleme cu retinerea apei! La raspunsul meu afirmativ mi.a spus ca o sa imi ajute daca ridic mainile deasupra capului si strang pumnul! O sa incerc si asta! Mi-a luat astazi si ceai de urzica ... oricat l-am refuzat eu de 2 luni incoace ... Sa vedem daca foloseste la ceva, in rest continuu "tratamentul" de careva mai povestisem: cartofi fierti in coaja, sparanghel+patrunjel, apa cat mai multa ...
Sa vedem ce se mai intampla de maine
Magda 30+
http://mfoca.myphotoalbum.com/
roxanici spune:
Ela, nu-i asa ca a fost un adevarat spectacol ecografia? io zic ca merita (cel putin ptr mine care sunt mai curioasa din fire). Ti se imprima un zambet maaare pe fatza si zici:
"Uite, uite fatza, are nasul tau..."
Cria, travaliu de 21 de ore cred ca mai e posibil in zilele noastre doar daca te uita medicul de tot. se fac injectii, perfuzii care sa favorizeze contractiile/dilatarea si sa grabeasca cat de cat nasterea. Las' ca iti povestim noi care si cat timp ne-am distrat.
Yoyoyo mergi cu incredere la urmatorul control, poate ca e o situatie exceptionala ceea ce s-a intamplat prima oara si dr vrea sa si asigure ca nu e nimic alarmant. Si vorba fetelor, o adoua parere e binevenita oricand. Succes
Kmi nu o sa vezi placenta si nici alte chestii mai sangeroase decat daca o sa ceri asa ceva...Culcata pe spate vei vedea doar pe bebe si apoi...stelutze verzi, albastre si un tavan alb.
Si da, IARASI pudding, imi si place si e si o modalitate de a baga 0.5L de lapte in mine (ca nu beau prea mult in rest).
Kisstherain, Katink, Mari-lu mai veniti sa semnati condica.....
Fetele de la inceputul listei, ar tb sa fiti mai active pe aici sa stim ce se intampla cu voi ca maine poimaine incepeti sa ne anuntati ca aveti bebelusii
roxana 32+
karra80 spune:
BiancaM ...eu nu am zis nimik de avon ca eu am de la chicco pe care chiar o recomand...nu am facut nici o vergetura de la ea.......deci poate ai citit gresit....
Karra 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
magdutah spune:
aaa ... si sa nu uit:
bafta multa studentelor! Sa dea Domnul sa treceti cu bine si de sesiunea asta!
capul sus profesoarelor ... si eu stiu ce inseamna ... am fost 4 ani profesoara si la scoala generala(2ani) si la liceu(alti 2 ani)!
Sincer ... mie imi e frica sa ma uit si la pozele de la nasteri si la site.ul cu filmulete de la nasteri! Ma iertati ?
BiancaM : si aici sunt mai ieftine, la fel ca cele care le arati tu! Dar stii tu ... sunt preturi si preturi ... sau mai bine zis ... firme si firme! Insa mi se pare mie ca cei de la Chicco cam exagereaza! Imi e clar ca toti parintii ar da oricat pentru copii lor (mai ales cand e primul), dar totusi ... Sa nu te superi pe mine kmi78 si celelalte mamici care ati optat ptr. Chicco, asta este parerea mea ... Probabil la fel au gandit si despre mine unele mamici cand am spus ca mi.am luat patut netratat si saltea de cocos. Dar patutul a costat 120 euro (70x140 si stiu ca il pot folosi pana la 6-7 ani), la acelasi pret gaseam si netratat ...
Inca odata scuze ... sper sa nu va fi suparat, mai ales ca insist atata !
Va pup pe toate!
Noapte bune si pe maine !
Magda
http://mfoca.myphotoalbum.com/
BiancaM spune:
Scuze, Karra, era vorba de Gabi78. Sa nu te superi pe mine!
30+
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
magdutah spune:
si sa nu uit:
elyanne inca odata multumesc si ptr. link-ul cu "pampersi". M-am lamurit. Am mai intrat intr-un magazin si tot nu erau de la 2 kg, ori s-au vandut deja .... ori intr-adevar aci nu sunt. Dar grav nu este caci si pe astia care i-am luat eu scrie "new born" -mini ... si acum sper ca baietelul sa aiba macar 3kg ca majoritatea -lor, nu ? Maine mai fac o tura prin magazine!
Gata! Somn usor!
Magda 30+
as vrea si eu un pudding ... dar e tarziu ... si daca mai mananc si dulce atunci am sa ma plang ca cineva pe aici (scuze ca am si uitat cine ) ca am pus 1kg intr.o saptamana!
madmat spune:
buna seara fetelor
vin si eu la raport dupa 3 zile in care am fosta absenta
suntem bine pana acuma multumesc lui D-zeu numai ca tati este racit si sper sa nu iau si eu.
noutati nu prea avem.
foarte harnicute nu am citit nimic sper sa reusec maine ptr ca in camera unde este calculatorul sta tati si noi nu prea avem mare acces aicia.
va pup si revin maine dupa ce citesc ce ati scrisa
matilda30+
cria_bv spune:
Neata fetelor,
Azi v-am pregatit eu cafea cu lapte si ceiut.
Azi noapte am visat ca aveam mult lapte si bebe nu putea sa suga, se tot ineca si plangea, au inceput cosmarurile.
Andreea nu ai mai scris demult, esti bine? Si Absoluta la fel.
O zi buna.
Cria27+ cu