Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna dimineata fetelor,

Ma bucur ca sunteti in mare bine toate....eu mai am 2 zile de serviciu si intru in prenatal la 36 saptamani, DUPA CARE O SA VA SATURATI CAT O SA SCRIU.....o sa trec la recuperari. Referitor la mersul la job este optiunea fiecaruia....fiecare stie dacca e bine si poate sau nu dupa caz....pe vremea mamelor noastre mergeau pana nasteau la job....deci nu vad personal un lucru rau....

Despre pampers....am luat si nr. 1 si nr. 2.....vedem atnci cu care continuam....oricum bebe speram sa aiba cel putin 2.5 -3 kg.

Fetelor m-am uitat la poze si sunteti foarte frumoase....sper ca in weekendul asta sa pun si eu poze .

Voiam sa va spun ca eu visez deja in fiecare noapte ca nasc sau am nascut cu cine seamana bebe...la voi se intampla...sau eu ma gandi la bebe si subconstientul lucreaza??!!

Va pup ca tre sa ma apuc de lucru.

Suzy 35 +5 cu Mihai Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

dragele mele,revin si eu cu noutati : de azi am intrat in concediu de odihna 14 zile ramase de anul trecut si apoi voi intra in prenatal,dar ideea e ca nu ma mai duc la lucru...sunt doar in sapatmana 28 si stiu mai puteam lucra ,dar mi-am gasit un inlocuitor,totul e ok,si daca as ramane mai mult nu ar aprecia nimeni.Eu nu sunt pentru lucru ,si eu as lucra pana in ultima clipa dar la firma asta chiar nu merge si nu au rost sacrificii...si e foarte stresanta functia asta de contabil sef...asa ca am terminat cu ei!!!!
in rest suntem bine,tensiunea e in limitele normale,nu am edeme,beau multa apa,si am sa incerc sa ma odihnesc mai mult de azi....
draga mea lalaimi pare tare rau de tine stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina la 25 saptamani,si eu am pierdut-o printr-o mica cezariana dar nu asa ca si tine,dar cu credinta in D-zeu toate vor fi bine pana la urma...
[red]karra draga am vazut si eu link-ul si m-a apucat groaza...felicit pe toate mamicile care nasc natural,eu nu cred ca as avea curajul...prefer cezariana.
[red]madmatsanatate la sotul si ai grija sa nu iei raceala,mananca dimineata pe stomacul gol,portocale si kiwi ca au multa vitamina c !!!
va pup pe toate si mai revin
+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata

Cria eu as vrea o cafeluta cu mult laptic....nu cred sa fie vreo problema daca pun mult lapte....

Noi suntem ok bebelina misca continuu in burtica la mami......este mami meu pe la mine si aseara a simtit-o si ea pe bebitza si nu mai putea de drag.....aseara a fost pentru prima oara cand s-a mutat intr-o parte si se cunostea prin burtica...nu stiu ce un piciorus o manuta......nu mai conteaza ne-a facut pe toti foarte fericiti.

Pupici si sa aveti o zi cat mai placuta

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Madmat ai mare grija sa nu iei raceala mananca multe citrice si bea ceai ....multa bafta si sa ai mare grija de tine

Eu am avut-o pe socrela mea bolnavioara ....am scapat momentan dar a stat la carantina....nu a iesit din camera decat pentru strictul necesar in rest ii ducema totul acolo

Pupi

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut -lor
vin si eu la cafea in dimineata asta .eu de cind am ramas gravida nu am mai baut cafea . inainte beam si 2 cafele pe zi, dar cum am aflat am renuntat relativ usor.
am vesti noi si super. aseara am fost la doctor si l-am vazut pe bebe. are 2290g, e tot baiat iar data probabila a nasterii este 12 martie cind este si ziua sotului. imi venea sa rad pe drum cind imi aminteam . ce surpriza ar fi pt sotu sa se nasca pe 12 martie si feciorul lui. si acum ma face sa rad situatia.in rest totul este bine. si bebe al meu este mai mare si aseara am intrebat ce inseamna asta si doc mi-a zis ca voi naste mai greu , dar s-a nu imi fac probleme ca sa inventat epidurala si nu stiu ce injectie pentru dilatatie , care o sa ma ajute sa trec cu bine. nu stiu cum va fi, dar cel putin am plecat de acolo optimista.

Despre scutece eu nu am cumparat dar probabil voi cumpara saptamina viitoare.nu am cumparat decit hainutele cu care voi scoate copilul din spital. ne-am hotarit si la carut si patut, dar nu le-am cumparat.

revin cu intrebarea mea obsedanta .nu stie nimeni minic despre spitalul elias?
vreau si eu budinca , astazi ma duc si imi cumpar mi s-a facut pofta.

33 de sapt si bebe ANDREI-BOGDAN

carmen76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna dimineata
venim si noi la raport ptr ziua de astaz.
aseara am dormit foarte foarte bine dupa luni in care ma chinuie cu dormitul,si eu nu stiu de ce am dormit asa de bine.
aseara am ami stat un pic cu tati ptr ca se simtia mai bine si de 3 zile nu a simtit pe bb asa ca am facut un pic companie lui si supriza am simtit cum batea inima lui bb asa m_am bucurat ,in rest toate sunt ok in afara de frigul care este afara si mie frica sa ies sa nu cumva sa racesc si eu.
LALA im pare rau ptr tine prin ce ar trebui sa treci,sa ai grija de tine si de bb.
ROXANICI mersi de pudding
KARRA m_am uitat si eu la link_ul tare scarboase aratau femeile toate nu erau epilate in afara de asta nu mie nici frica nici scarba de sange sper sa fie asa si cand o sa nasc eu, totusi stiu ca nu o sa vad mai nimic ce o sa se intampla acolo jos.
De mancarime ma mananca si mie din cand in cand burtoiul dar eu ma dau de 3_4 ora pe zi cu crema si am o crema foarte buna care ma trimisin soacra mea Vasilina se numeste si nu am facut vegertur pana acuma sper sa nu fac nici acuma in colo.
PHILI mersi...... si ma bucur ca te simti mai bine ai grija de tine si de bb .
sper ca nu am uitat nimic in caz ca da mai revin mai tarziu.
vape toate

matilda31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Phili si eu sunt in aceasi situatie ca si tine si intradevar nu prea apreciaza nimeni ce sacrificii faci, da mie inca nu mi-au gasit inlocuitor, au impresia ca plec de aici direct la maternitate. Deocamdata ma smt destul de bine dar daca apare ceva plec imediat in concediu.
Carmen la Elias o fii bine daca acolo a nascut Columbeanca? Presupun si eu ca nu stiu nimic, poate iti raspund fetele.

Cria27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

fetelor cine ma ajuta cum sa mai intru la pagina unde am scris numerele de telefon ptr ca as dori sa i scriu in agenda mea.

matilda31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat sa ma laud cu inca o sapt. implinita... am ajuns la 32
Si am inceput sa iau gynipral doar cand e cazul... si pana acum am avut doua zile fara sa iau deloc... si trei zile cand a trebuit sa iau jumatate de pastila seara.

Eliana & (32 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna dimineatza fetelor,
aseara am scris o gramada si cind am dat "trimite raspuns"...oups, vrei sa raspunzi la un subiect inchis. Eu eram tot pe ala vechi.Asa ca m-am enervat si m-am dus la culcare.
Scriu ca-mi aduc aminte si dupa aia mai va mai citesc.
Kmi caruciorul pe care l-ai gasit tu e la oferta, are si cos (landau) si scaun de masina. Numai caruciorul sport costa cit zicea Magda. e intr-adevar foarte scump. Daca ai avea unde sa vinzi scaunul de masina si cosul, hai ca ar merita, da' parca totusi e exagerat. Parerea mea! Am gasit un trio de la Peg Perego mai ieftin totusi. Uite aici http://poussette-center.zlio.com./Pack-complet-p2002298-Siege-auto-nacelle-poussette-peg-perego-P3-Version-Top-newport.html
Am o cunostinta care-l foloseste de anul trecut si chiar ieri am sunat-o sa-mi spuna de el si , norocul nostru mi-a zis ca-mi da ea casul si scaunul de masina. Sa cumpara doar caruciorul.Si mai zicea ca e foarte multumita de el. Acum sa vedem.
Sper ca nu m-am bagat ca musca-n lapte...m-am autosesizat si eu ...ca opinia publica (replica din B.D.)
Mancarimi n-am , poate doar in f... (dupa cum se vede!)oupss, sorry! Sincera sa fiu, pe burta sunt, dar ma dau cu ulei si trec rapid.
La mine problema principala e ingrasatul. Frate, nu stiu cum fac, dar mai ales in weekend pun pe mine de nu se poate .Nici nu mai spun cit am acum, mi-a groaza de control ca se iau doctorii de cap.
Aporpos, luna trecuta am fost la anestezist. Trebuie sa ai si o intilnire cu el, chiar daca nu vrei peridurala. Pentru cazuri extreme. Si cind a auzit ca din la 7 luni eu am 15 kile in plus, cica ..."Il faut arreter, madame" (Trebuie sa va opriti, doamna), pe un ton grav, mama ce grija are el de mine .
Si..proasta de mine m-a bufnit rasul, de parca eu nu stiu ca tre sa ma opresc, daca as stii si cum .Am innebunit naibii .
Cred ca am intrat in perioada cind daca imi arati degetul rad, imi vine sa fac misto de orice, inclusiv de mine. Zici ca-s nebuna, am nevoie de
Revin, Roxanici pupe ca te gandesti la mine, am terminat geamurile. Si nici nu ma mai apuc de altceva pana vine bebe. Gata , o sa stau cuminte de acum. Eu imi tot caut de lucru, doar , doar nu ma mai ingras ca plimbari , asa fara nici un scop precis urasc sa fac, asa ca raman cu bazinul si cu exercitiile de yoga( desi n-am nici un chef)
Karra, mama m-ai omorat cu site-ul ala.E freaky, dar super interesant. Mi l-am pus si eu in favoriti. Eu,hai ca nu sunt asa sensibila, dar ma gandesc cind m-o vedea sotul in ipostaza aia, cum o fi? Tre sa-l pregatesc dinainte.Sper sa-si revina si sa mai aiba chef de huta-huta dupa asta.
Oricum e mai bine epilata, asta mi-e clar.Multzam de site
Ellyanne "La multe saptamani!" din maxim, ca tot e ziua puishorilor azi.
Hai ca ma duc la magazin si revin mai later.
Va pup pe toate si sa aveti o zi exceptionala

Mergi la inceput