Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 29
Laina spune:
nu stiu daca s-a mai vorbit de el, insa tocmai ce am vazut The Fountain, film de acelasi regizor care a facut si Requiem for a Dream (preferatul meu din toate timpurile). Ei bine, acum am doua preferate din toate timpurile...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
ilse spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Un film foarte bun, cred o coproductie germano-olandeza este "Black Book". Vi-l recomand din toata inima!
Natasa "Zwartboek" este regizat de Paul Verhoeven (cel care a regizat si Basic Instinct printre altele) si este olandez, iar actorul principal Sebastian Koch este cel care a jucat in filmul german de care se vorbea mai sus "Das Leben der Anderen"-Viata celorlati
ilse spune:
quote:
Originally posted by Laina
nu stiu daca s-a mai vorbit de el, insa tocmai ce am vazut The Fountain, film de acelasi regizor care a facut si Requiem for a Dream (preferatul meu din toate timpurile). Ei bine, acum am doua preferate din toate timpurile...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
Laina regizorul este Darren Aronofsky, care de altfel imi place si mie foarte mult, si este logodnicul lui Rachel Weisz (actrita din Mumia si The Gardener) o frumusete de fata.
Delidana spune:
Ieri am vazut Ratatouille, un film foarte dragut.
Caut si eu "The Fountain" sa-l inchiriez pe dvd dar de cite ori ma duc nu-l au pe raft.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
atb spune:
Hop si eu cu niste recomandari: The 300, Apocalypto al lui Mel Gibson, Waiting (comedie super), Sweet November (drama romantica), Save the last dance (1) si (2), Shall we dance . Iar la capitolul seriale super, ma numar si eu printre fanii Lost, Prison Break, Rome si ...n-am vazut inca pe nimeni care sa scrie de Gilmore Girls, il recomand cu caldura mamicilor de fete.
Adriana
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by atb
n-am vazut inca pe nimeni care sa scrie de Gilmore Girls, il recomand cu caldura mamicilor de fete.
Adriana
Nu ai vazut poate din cauza ca e serial si aici s-a vorbit mai mult despre filme
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
bb_yasmi spune:
the promonition cu actrita : Sandra Bullock,mi s-a parut super interesant, e un film psihologic cu un final total neasteptat, next cu actorul nicholas cage, la fel un film psihologic, superrrr!! iar ca si comedie :Wild Hogs, o comedie faina!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
aaa da si gilmore girls l-am urmarit cu in fiecare duminica seara!! mi-a placut la nebunie de fetele astea doua!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
zuppy spune:
Fracture cu Anthony Hopkins. Jucat bine, intriga interesanta(thriller)
Disturbia un thriller bun, cam de un 7.5/10
The Lookout ...merge