Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 28
ellinia spune:
'Anonimul venetian' a fost acum vreo saptamana pe Cultural. Il mai vazusem o data, demult tare. E un film tulburator si cu o coloana sonora de exceptie.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
alessia105 spune:
de 5 zile am inebunit ma uit la filme online ...
Daca va plac filmele care va tin cu sufletul la gura va recomand Prey superrr film ...apoi o comedie/film de familie dragutz "Night at the museum"...alt film dragutz de vazut in familie ..."Miss Poter"(despre faimoasa scriitoare ptr copii Beatrix Poter ) , romantic "Prime"( cu Uma Turman si Meryl Streep ) ...horror/thriler ..."Curse" ," Penny Dearful", "The messengers"
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
sofia_misicu spune:
Tocmai m-am uitat la "In the mood for love" al lui Kar Wai Wong. De ani de zile ma bate la cap o prietena sa ma uit la el. E intr-adevar superb.Un film de arta la propriu si la figurat. Subtil, fin, elegant, oameni frumosi, poveste frumoasa...Am numarat de cate ori mi s-a ridicat parul pe mana. De multe ori!!!!
Nuka si Mama la Nuka
Oana spune:
La recomandarea catorva fete de aici am vazut si eu "Life of others" de care auzisem dar nu apucasem sa il vad. Este bun intr-adevar pentru a vedea ca si in fosta RDG era aceeasi viata ca si in Romania inainte de revolutie. Asta poate parea din categoria "sa moara si capra vecinului" dar chiar e bine sa vezi ca nu numai in tara ta se intamplau chestiile alea ci exact asa era in toate tarile aflate sub comunism.
soanso spune:
am vazut MR. Brooks ,cu Kevin Costner ,e prima data dupa 20 ani de activitate cinematografica in care joaca un rol negativ.a fost foarte interesant,merita vazut.
SOSO
Oana spune:
Am vazut : "Perfume: The Story of a Murderer" facut anul trecut foarte inedit si interesant, doar sfarsitul a fost putin cam... alegoric...
Natasa spune:
Am vazut "Piratii din Caraibe" si mi-a placut foarte mult. Super efecte speciale, haios scenariul, un film relaxant si bine facut.
mcm spune:
Apocalypto un film care m-a scuturat putin sau bine de tot. Inca nu-mi dau seama, sunt impresionata.
Ratatouille care m-a plictisit sau poate nu am fost eu in dispozitia de a urmari un astfel de film.
www.articoledepetrecere.ro
Marox spune:
"2 days in Paris" cu si de Julie Delpy. Un fel de "Before sunset" dar mai fun...Nu neaparat si mai bun, insa totusi un film amuzant.