Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

'Anonimul venetian' a fost acum vreo saptamana pe Cultural. Il mai vazusem o data, demult tare. E un film tulburator si cu o coloana sonora de exceptie.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

de 5 zile am inebunit ma uit la filme online ...

Daca va plac filmele care va tin cu sufletul la gura va recomand Prey superrr film ...apoi o comedie/film de familie dragutz "Night at the museum"...alt film dragutz de vazut in familie ..."Miss Poter"(despre faimoasa scriitoare ptr copii Beatrix Poter ) , romantic "Prime"( cu Uma Turman si Meryl Streep ) ...horror/thriler ..."Curse" ," Penny Dearful", "The messengers"

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Tocmai m-am uitat la "In the mood for love" al lui Kar Wai Wong. De ani de zile ma bate la cap o prietena sa ma uit la el. E intr-adevar superb.Un film de arta la propriu si la figurat. Subtil, fin, elegant, oameni frumosi, poveste frumoasa...Am numarat de cate ori mi s-a ridicat parul pe mana. De multe ori!!!!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La recomandarea catorva fete de aici am vazut si eu "Life of others" de care auzisem dar nu apucasem sa il vad. Este bun intr-adevar pentru a vedea ca si in fosta RDG era aceeasi viata ca si in Romania inainte de revolutie. Asta poate parea din categoria "sa moara si capra vecinului" dar chiar e bine sa vezi ca nu numai in tara ta se intamplau chestiile alea ci exact asa era in toate tarile aflate sub comunism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am vazut MR. Brooks ,cu Kevin Costner ,e prima data dupa 20 ani de activitate cinematografica in care joaca un rol negativ.a fost foarte interesant,merita vazut.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut : "Perfume: The Story of a Murderer" facut anul trecut foarte inedit si interesant, doar sfarsitul a fost putin cam... alegoric...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am vazut "Piratii din Caraibe" si mi-a placut foarte mult. Super efecte speciale, haios scenariul, un film relaxant si bine facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

NUMBER 23....cu Jim Carrey, mi-a placut...

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Apocalypto un film care m-a scuturat putin sau bine de tot. Inca nu-mi dau seama, sunt impresionata.

Ratatouille care m-a plictisit sau poate nu am fost eu in dispozitia de a urmari un astfel de film.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

"2 days in Paris" cu si de Julie Delpy. Un fel de "Before sunset" dar mai fun...Nu neaparat si mai bun, insa totusi un film amuzant.

Mergi la inceput