Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 27
codruta_grg spune:
Kim, da unde ai citit tu de DC++? Fetele au zis doar DC
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Llaura spune:
Kim, scrie-mi email sau pm si te invat eu cum e cu torentele, da' sa stii ca e ilegal si imoral
kim222 spune:
quote:
Originally posted by bufi
Natasa filmul in engleza The lives of others...pe DC++
Il descarc si eu
Bufi
m-ati facut sa cred..ca aberez..dar iaca dovada mai sus
edit...tot e bine ca nu am scris XXX
Andrada spune:
Everything is Illuminated (parca l-am mai spus?)
ca are o sensibilitate de film francez, realism italian, umor evreiesc si se petrece in Rusia, iar toate astea mi-aduc aminte de Romania,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana spune:
Am vazut si eu California Dreamin'. Isi merita premiul de la Cannes este foarte bun, mi-a placut. Chiar daca are 2 ore jumate si unii l-ar putea considera prea lung, eu zic ca nu ma satur de o cinematografie de calitate niciodata. Am ras la multe scene. Este plin de nuante si numai romanii il pot aprecia cel mai bine. Actorii toti au jucat f. bine. Despre Nemescu ce sa mai zic, o pierdere mare, promitea mult de tot, cate ar mai fi putut face daca mai traia... Sper sa se mai ridice si alti tineri regizori cu acelasi talent.
bb_alinus spune:
Eu am vazut aseara www.cinemagia.ro/movie.php/Das_Leben_der_Anderen_The_Lives_of_Others?movie_id=17300" target="_blank">"Viata celorlati" care m-a fascinat pur si simplu! Este un film german a carui actiune se desfasoara in anii 80.
Vi-l recomand cu caldura, este le fel de bun ca si Goodbye Lenin!
Natasa spune:
Un film foarte bun, cred o coproductie germano-olandeza este "Black Book". Vi-l recomand din toata inima!
Oana spune:
Am vazut "Music and Lyrics" cu Hugh Grant si Drew Barrymore o comedie romantica cu melodii din anii '80. Mi-a placut pentru Hugh pe care il ador si pentru muzica respectiva cu care am crescut si care mi-a trezit nostalgii.
MissParker spune:
Numai filme bune:
Pan's Labyrinth - o metafora extraordinara despre refugiul unui copil nefericit si abuzat.
Jarhead - despre minciunile Bush-ilor si vietile distruse ale soldatilor din operatiunea Desert Storm
Lord of War - despre arme si consecintele lipsei de scrupule
Syriana - despre minciunile politicienilor avizi de petrol si de bani