Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 26
speed spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
Nu-ti pune mintea si afectele la incercare, si nu te urmareste dupa aia si-n vis, doua luni incheiate. Cum e Apocalypto, par example.
multam celui de sus pentru vorbele astea.credeam ca doar io am fost pusa la incercare dupa vizionarea filmului respectiv.
layla spune:
Am vazut aseara "California dreamin" filmul lui Nemescu premiat la Cannes.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
ilenutza spune:
Si noua ne-a placut fff mult filmul lui Nemescu.vrem sa il masi vdm o data!
Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
claudela spune:
Tocmai am vazut DISTURBIAdar nu mi s-a parut cine stie ce...
http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png
claudela spune:
Am reusit sa vad si Valul pictat, desi am intarziat cu vizionatul de filme pana mai tarziu, aproape de miezul noptii...Dar ...a meritat, un film deosebit...poate sfarsitul un pic prea trist...
http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png
mada101 spune:
Am vazut "Ocean's Thirteen"...ma cam dezamagit...mi-au placut mult mai mult primele parti.
Natasa spune:
Am vazut si eu filmul lui Cristian Nemescu, "California Dreamin". Abosolut exceptional, nici nu stiu cind a trecut timpul. Va recomand sa va duceti la cinema sa-l vedeti si sa nu-l descarcati de pe DC.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Am vazut si eu filmul lui Cristian Nemescu, "California Dreamin". Abosolut exceptional, nici nu stiu cind a trecut timpul. Va recomand sa va duceti la cinema sa-l vedeti si sa nu-l descarcati de pe DC.
Natasa, poti sa spui in citeva cuvinte de ce-l gasesti absolut exceptional??? Te-ntreb fiindca pe mine, m-a dezamagit putin filmul asta: l-am gasit supraincarcat de povesti si drame nationale de parca Nemescu ar fi adaugat si iar adaugat pe parcursul scenariului cite ceva, fara prea multa coerenta. Mi s-a parut nitel confuz, nu fara substanta, ci fara focus!! Insa e un regizor care promitea...pacat ca va ramine doar atit!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
kim222 spune:
Ce inseamna DC++....cum adica nu descarcati filmul de aici? Poate ma dumireste cineva..Tare mult as vrea sa pot avea acces la filmele romanesti...pe aici ajung mai greu