Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 25
selket spune:
In seara asta pe la 23.00 este "21 grams" pe TVR 2. O drama, cam dura ce-i drept, dar foarte bine realizat. Il recomand.
Filme tot in genul asta: Magnolia, Crash, Amores Perros.
speed spune:
quote:
Originally posted by mcm
Shrek 3 nu mi-a placut.
www.articoledepetrecere.ro
nu?? de ce ?? o nu, eu nu l-am vazut inca dar de abia asteptam sa apara aici la cinema sa merg cu fetita mea...
DarkBendis spune:
"Piratii din Caraibe" 3 - perfect pentru week-end.
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Delidana spune:
Shrek 3, un film aproape la fel de bun ca primul. Mi-a placut mai mult decit ma asteptam.
El Laberinto del fauno (Pan's Labyrinth), un film superb, induiosator si trist, o capodopera.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Natasa spune:
Shrek 3 e slabut rau fata de primele doua. Evident, calitatea desenului este buna, dar scenariul, poantele, sclipirile primelor doua parti n-o sa le mai gasiti aici!
mcm spune:
Pai....shrek ramane shrek dar celelalte personaje din desenele animate....alba ca zapada pocneste-n stanga si-n dreapta (mai si fluiera baieteste), apare si un travestit (asta din ce desene e luat?)...e cam denaturat, am impresia ca au dat cu batul in balta.
Alynutza spune:
"4 luni, 3 saptamani si 2 zile" - isi merita premiul de la Cannes. Foarte bine surprinsa atmosfera, jocul actorilor foarte bun, mie mi-a lasat o impresie foarte puternica. Insa e destul de dur, nu prea e de vazut daca esti o pesoana foarte sensibila.
speed spune:
quote:
Originally posted by mcm
Pai....shrek ramane shrek dar celelalte personaje din desenele animate....alba ca zapada pocneste-n stanga si-n dreapta (mai si fluiera baieteste), apare si un travestit (asta din ce desene e luat?)...e cam denaturat, am impresia ca au dat cu batul in balta.
asta e din shrek 2... of of ,si cu cita nerabdare asteptam shrek 3...
bruxinha spune:
'ai maaa, ca mie mi-a placut Shrek al treilea. E misto de vazut duminica dupa amiaza cu copilu'. Bine, c-o parut el nitel incurcat la faza cu travestitu', ha ha, si el la fel a intrebat "asta - adica ea - ca nu si-o dat seama si nici eu nu l-am corectat, intentionat, ca n-as fi stiut atunci repede sa-i explic cum e cu travestitii)' asta din ce poveste este?
Bine, io m-am gandit ca daca tot e 2007 anul tolerantei (curcubeului, stiti voi), s-au gandit si ei sa marcheze asta in film.
Cam ca aia de la Eurovision.
Orisicum, a fost haios. Nu-ti pune mintea si afectele la incercare, si nu te urmareste dupa aia si-n vis, doua luni incheiate. Cum e Apocalypto, par example.