Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Shrek 3 nu mi-a placut.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

In seara asta pe la 23.00 este "21 grams" pe TVR 2. O drama, cam dura ce-i drept, dar foarte bine realizat. Il recomand.
Filme tot in genul asta: Magnolia, Crash, Amores Perros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by mcm

Shrek 3 nu mi-a placut.

nu?? de ce ?? o nu, eu nu l-am vazut inca dar de abia asteptam sa apara aici la cinema sa merg cu fetita mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

"Piratii din Caraibe" 3 - perfect pentru week-end.

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Shrek 3, un film aproape la fel de bun ca primul. Mi-a placut mai mult decit ma asteptam.

El Laberinto del fauno (Pan's Labyrinth), un film superb, induiosator si trist, o capodopera.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Shrek 3 e slabut rau fata de primele doua. Evident, calitatea desenului este buna, dar scenariul, poantele, sclipirile primelor doua parti n-o sa le mai gasiti aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Pai....shrek ramane shrek dar celelalte personaje din desenele animate....alba ca zapada pocneste-n stanga si-n dreapta (mai si fluiera baieteste), apare si un travestit (asta din ce desene e luat?)...e cam denaturat, am impresia ca au dat cu batul in balta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

"4 luni, 3 saptamani si 2 zile" - isi merita premiul de la Cannes. Foarte bine surprinsa atmosfera, jocul actorilor foarte bun, mie mi-a lasat o impresie foarte puternica. Insa e destul de dur, nu prea e de vazut daca esti o pesoana foarte sensibila.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by mcm

Pai....shrek ramane shrek dar celelalte personaje din desenele animate....alba ca zapada pocneste-n stanga si-n dreapta (mai si fluiera baieteste), apare si un travestit (asta din ce desene e luat?)...e cam denaturat, am impresia ca au dat cu batul in balta.

asta e din shrek 2... of of ,si cu cita nerabdare asteptam shrek 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

'ai maaa, ca mie mi-a placut Shrek al treilea. E misto de vazut duminica dupa amiaza cu copilu'. Bine, c-o parut el nitel incurcat la faza cu travestitu', ha ha, si el la fel a intrebat "asta - adica ea - ca nu si-o dat seama si nici eu nu l-am corectat, intentionat, ca n-as fi stiut atunci repede sa-i explic cum e cu travestitii)' asta din ce poveste este?
Bine, io m-am gandit ca daca tot e 2007 anul tolerantei (curcubeului, stiti voi), s-au gandit si ei sa marcheze asta in film.
Cam ca aia de la Eurovision.
Orisicum, a fost haios. Nu-ti pune mintea si afectele la incercare, si nu te urmareste dupa aia si-n vis, doua luni incheiate. Cum e Apocalypto, par example.

Mergi la inceput