Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 24
Delidana spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Dalidana, arata peste 10 ani. Nu zic mai mult, pt cei care nu au vazut filmul
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Acum chiar ca trebuie sa iau dvd-ul ala. Bine ca n-ai zis mai mult. Eu deja vedeam un "Pirates of the Caribbean 4"!!!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ramonai spune:
Viata celorlalti, in original Das Leben der Anderen, e o poveste foarte sensibila...
A luat Oscarul pentru cel mai bun film strain anul asta. Vi-l recomand din inima.
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by Delidanaquote:
Originally posted by codruta_grg
Dalidana, arata peste 10 ani. Nu zic mai mult, pt cei care nu au vazut filmul
asa crestem noi
Acum chiar ca trebuie sa iau dvd-ul ala. Bine ca n-ai zis mai mult. Eu deja vedeam un "Pirates of the Caribbean 4"!!!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Va fi in 2008 sau 2009 partea a 4-a.
asa crestem noi
Idaira spune:
quote:
Originally posted by ramonai
Viata celorlalti, in original Das Leben der Anderen, e o poveste foarte sensibila...
A luat Oscarul pentru cel mai bun film strain anul asta. Vi-l recomand din inima.
Si eu l-am vazut si mi-a placut...o buna recomandare.
AYUMI spune:
Eu am vazut zilele trecute Silvia,un film cu G.Paltrow si Daniel Craig.Mi-a placut foarte mult,un film inspirat dintr-o poveste adevarata.
Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
nemary spune:
aseara am vazut The Illusionist cu Edward Norton
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mate spune:
quote:
Originally posted by bufi
Filmul "The Holiday" cu Cameron Diaz este super, un film de we si se pot uita si baietii...este asa de fetite...
Bufi
Nu te supara dar mi s-a parut ingrozitor de previzibil...si plictisitor.Eu m-am uitat pentru Kate Winslet pe care o ador,dar n-am rezistat pana la sfarsit.
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Nefolosirea scaunului de masina special pentru bebe sau folosirea lui necorespunzatoare(respectiv neancorat corespunzator) poate avea urmari extrem de grave si reprezinta un abuz asupra copilului.
speed spune:
am vazut si eu aseara "the pursuit of happyness", mi-a placut.seara asta urmeaza "little children" am citit cartea,bunicica,dar nu m-a impresionat in mod special.