Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Dalidana, arata peste 10 ani. Nu zic mai mult, pt cei care nu au vazut filmul

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Acum chiar ca trebuie sa iau dvd-ul ala. Bine ca n-ai zis mai mult. Eu deja vedeam un "Pirates of the Caribbean 4"!!!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Viata celorlalti, in original Das Leben der Anderen, e o poveste foarte sensibila...

A luat Oscarul pentru cel mai bun film strain anul asta. Vi-l recomand din inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Delidana

quote:
Originally posted by codruta_grg

Dalidana, arata peste 10 ani. Nu zic mai mult, pt cei care nu au vazut filmul

asa crestem noi

Acum chiar ca trebuie sa iau dvd-ul ala. Bine ca n-ai zis mai mult. Eu deja vedeam un "Pirates of the Caribbean 4"!!!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Va fi in 2008 sau 2009 partea a 4-a.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by ramonai

Viata celorlalti, in original Das Leben der Anderen, e o poveste foarte sensibila...

A luat Oscarul pentru cel mai bun film strain anul asta. Vi-l recomand din inima.

Si eu l-am vazut si mi-a placut...o buna recomandare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu am vazut zilele trecute Silvia,un film cu G.Paltrow si Daniel Craig.Mi-a placut foarte mult,un film inspirat dintr-o poveste adevarata.

Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

aseara am vazut The Illusionist cu Edward Norton

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Unde ati gasit Das Leben der Anderen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Natasa filmul in engleza The lives of others...pe DC++
Il descarc si eu

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by bufi

Filmul "The Holiday" cu Cameron Diaz este super, un film de we si se pot uita si baietii...este asa de fetite...

Bufi

Nu te supara dar mi s-a parut ingrozitor de previzibil...si plictisitor.Eu m-am uitat pentru Kate Winslet pe care o ador,dar n-am rezistat pana la sfarsit.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Nefolosirea scaunului de masina special pentru bebe sau folosirea lui necorespunzatoare(respectiv neancorat corespunzator) poate avea urmari extrem de grave si reprezinta un abuz asupra copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

am vazut si eu aseara "the pursuit of happyness", mi-a placut.seara asta urmeaza "little children" am citit cartea,bunicica,dar nu m-a impresionat in mod special.

Mergi la inceput