Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 23
Sanca spune:
Painted Vail e un film bun. Mi-a placut mai mult IndoChina, sant cam in acelas stil.
Am vazut si Hollywoodland, dar nu m-a dat pe spate. Cred ca trebuie sa fii nativ american sa-l gusti, ca e dupa un fapt real.
codruta_grg spune:
Am fost aseara la Piratii din Caraibe-La capatul pamantului. Mi-a placut foarte mult. Daca il vedeam acasa sigur nu-mi placea asa mult ca la cinema, unde s-au vazut efectele speciale......si e altfel, parca traiesti filmul...
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Delidana spune:
Am vazut si eu aseara "Pirates of the Caribbean - At World's End", la cinema. La sfirsit toata lumea statea in sala si astepta, desi filmul se terminase si eu m-am gindit ca stau ei ca fraierii si asteapta...cind am ajuns acasa am citit pe net ca de fapt mai era o scena la final. Acum va trebui sa-mi iau dvd-ul ca sa vad ce-am pierdut.
Totusi, eu zic ca primul film a fost cel mai bun, la al 2 lea si al 3lea m-am dus pentru Johnny Depp, eu cred ca fara el nu ar fi avut seria asta asa de mare suces la public.
Voi cauta si eu "The Painted Veil", sint curioasa daca e asa de bun dupa cum am auzit.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
codruta_grg spune:
Dalidana, arata peste 10 ani. Nu zic mai mult, pt cei care nu au vazut filmul
Acuma am vazut Polar Expres, imi pare rau ca nu l-am vazut in preajma Craciunului. E un film in spiritul Craciunului. Frumos, relaxant, de familie.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Crashsky spune:
FUCKING AMAL (Show me love)-1998
Regia-Lukas Moodysson
In rolurile principale-Alexandra Dahlstrom, Rebecka Liljeberg, Erica Carlson
Gen-Drama, Romantic
Amal e un orasel uitat de lume unde si moda ajunge cu mare īntārziere. Tānara Elin are o reputatie proasta vizavi de baieti, dar adevarul e ca este virgina. Agnes, e īndragostita īn secret de ea, neavānd īnsa curajul sa-si marturiseasca sentimentele.
Premiul MovieZone la Festivalul de la Rotterdam, 1999. Premiul publicului si Premiul FIPRESCI, Karlovy-Vary, 1999. Premiul Teddy pentru cel mai bun film, Berlin, 1999.
PS: L-am recomandat fiindca abia l-am vazut si eu din pura intamplare...E un film sensibil, iar toate cele 14 premii castigate sunt pe deplin meritate!
PS2: Iar suedeza nu e chiar atat de ingrozitoare!
www.youtube.com/watch?v=5jVSvV8bgoY" target="_blank">TRAILER
dante01 spune:
an unfinished life. robert redford si morgan freeman alaturi de j. lo. intr-un film de nota 9
bufi spune:
Filmul "The Holiday" cu Cameron Diaz este super, un film de we si se pot uita si baietii...este asa de fetite...
Bufi