Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am vazut recent doua filme dragute :"Thank you for smoking" si "Stranger Than Fiction". Le recomand cu caldura celor care vor sa zimbeasca si sa petreaca o dupaamiaza/seara linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

The Perfume, minunat, absolut minunat film, excelent realizat. totusi in ultima vreme am fost cam "demanding" cu filmele si vad clisee peste tot, deci filmul nu e perfect si nu respecta cartea 100% - cre' ca am o pb cu asta...! Muzica in schimb...oh myyyy, fantastica! Berliner Philarmoniker, deh...

Mulholland Drive, pe mine m-a pierdut...dar Mada, Volver, ai dreptate, bun film! Ard de nerabdare sa vad Iluzionistul si In the pursuit of happiness

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by lilanda
liris, pe mine lua somnul la Dragonfly, ca de altfel la toate fimele lui Costner de la "Dansind cu lupii"-ncoace....Da' recunosc ccc ca-i unul dintre filmele lui bunicele. Mi-a mai placut de el in "Rumor Has It" pentru ca, probabil, avu' rol secundar :-))

mie mi-a placut cel mai mult finalul. nu ma asteptam sa gaseasca ce-a gasit. a fost asa ... o poveste frumoasa.

azi-noapte, tot pe BBC1 am vazut "Captives" cu Julia Ormond si Tim Roth. so-so...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Am vazut acum vreo trei zile, www.imdb.com/title/tt0454921/" target="_blank">The Pursuit of Happyness (sic!) si, fara exagerare, mi s-a parut unul dintre cele mai bune filme ale anului trecut; mai bun si decit Departed si decit Babel si decit Queen ...vi-l recomand sa-l vedeti cind sinteti relaxati, fiindca e plin de stress molipsitor :-))

Si eu l-am vazut saptamana trecuta, si e intradevar, un film bun. L-am vazut cu baietii, cu toate ca 11 ani - merge la PG13

Aseara am vazut Jurnalul unui Motociclist - mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut si eu "Captives" Liris si mie mi-a placut destul de mult, tipa (Julia Ormond) foarte draguta si tipul (Tim Roth) a fost foarte interesant in orice caz mi s-a parut bestiala atractia dintre ei...
Am vazut si "Pursuit of happyness" ca tot ziceati de el si mi-a placut nu ma asteptam la Will Smith sa faca un rol atat de bun.

Mergi la inceput

Aseara am vazut "Last King of Scotland" - care mi-a placut. Dar trebuie sa ai chef de un astfel de film. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

A vazut cineva "Valul pictat" cu Edward Norton...? E superb
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

The painted vail imi vine sambata. Deabea astept, ca si eu am auzit multe recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Painted Veil, ca film e foarte bun (da nu prea seamana cu cartea); io nu stiu ce au americanii astia, de tot fac variante imbunatatite...astept Romeo si Julieta reloaded in care ei sa traiasca fericiti pana la adanci baranetze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor eu am revazut Autumn in New York...ce filmmmmmmmmmmmmm

Si un film de we, relaxant..comedie romantica
Yours, Mine&Ours..foarte funny

Bufi

Mergi la inceput