Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 22
alice2004 spune:
Am vazut recent doua filme dragute :"Thank you for smoking" si "Stranger Than Fiction". Le recomand cu caldura celor care vor sa zimbeasca si sa petreaca o dupaamiaza/seara linistita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxana1974 spune:
The Perfume, minunat, absolut minunat film, excelent realizat. totusi in ultima vreme am fost cam "demanding" cu filmele si vad clisee peste tot, deci filmul nu e perfect si nu respecta cartea 100% - cre' ca am o pb cu asta...! Muzica in schimb...oh myyyy, fantastica! Berliner Philarmoniker, deh...
Mulholland Drive, pe mine m-a pierdut...dar Mada, Volver, ai dreptate, bun film! Ard de nerabdare sa vad Iluzionistul si In the pursuit of happiness
pe curand,
Roxa
liris spune:
quote:
Originally posted by lilanda
liris, pe mine lua somnul la Dragonfly, ca de altfel la toate fimele lui Costner de la "Dansind cu lupii"-ncoace....Da' recunosc ccc ca-i unul dintre filmele lui bunicele. Mi-a mai placut de el in "Rumor Has It" pentru ca, probabil, avu' rol secundar :-))
mie mi-a placut cel mai mult finalul. nu ma asteptam sa gaseasca ce-a gasit. a fost asa ... o poveste frumoasa.
azi-noapte, tot pe BBC1 am vazut "Captives" cu Julia Ormond si Tim Roth. so-so...
Sanca spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Am vazut acum vreo trei zile, www.imdb.com/title/tt0454921/" target="_blank">The Pursuit of Happyness (sic!) si, fara exagerare, mi s-a parut unul dintre cele mai bune filme ale anului trecut; mai bun si decit Departed si decit Babel si decit Queen ...vi-l recomand sa-l vedeti cind sinteti relaxati, fiindca e plin de stress molipsitor :-))
Si eu l-am vazut saptamana trecuta, si e intradevar, un film bun. L-am vazut cu baietii, cu toate ca 11 ani - merge la PG13
Aseara am vazut Jurnalul unui Motociclist - mi-a placut.
Oana spune:
Am vazut si eu "Captives" Liris si mie mi-a placut destul de mult, tipa (Julia Ormond) foarte draguta si tipul (Tim Roth) a fost foarte interesant in orice caz mi s-a parut bestiala atractia dintre ei...
Am vazut si "Pursuit of happyness" ca tot ziceati de el si mi-a placut nu ma asteptam la Will Smith sa faca un rol atat de bun.
Sanca spune:
Aseara am vazut "Last King of Scotland" - care mi-a placut. Dar trebuie sa ai chef de un astfel de film. . .
buggy spune:
A vazut cineva "Valul pictat" cu Edward Norton...? E superb
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
roxana1974 spune:
Painted Veil, ca film e foarte bun (da nu prea seamana cu cartea); io nu stiu ce au americanii astia, de tot fac variante imbunatatite...astept Romeo si Julieta reloaded in care ei sa traiasca fericiti pana la adanci baranetze
bufi spune:
Fetelor eu am revazut Autumn in New York...ce filmmmmmmmmmmmmm
Si un film de we, relaxant..comedie romantica
Yours, Mine&Ours..foarte funny
Bufi