Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Volver, mi-a placut mult, voi ce spuneti de el

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Spiderman 3- super efecte le-a iesit bine.

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Va recomand Mulholland Drive- David Lynch, un super, super film
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Eu am vazut de curand Music and Lirics si The Queen mi-au placut amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Los fantasmas de Goya ...mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Am vazut in sfarsit si eu "Babel" ,mi-a placut tare mult parca merita Oscarul pt cel mai bun film.Mie mi-a placut mai mult decat "The departed".

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Va recomand Iluzionistul.

Super film!!!

Nu trebuie ratat.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Dragonfly cu Kevin Costner. misto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Am vazut acum vreo trei zile, www.imdb.com/title/tt0454921/" target="_blank">The Pursuit of Happyness (sic!) si, fara exagerare, mi s-a parut unul dintre cele mai bune filme ale anului trecut; mai bun si decit Departed si decit Babel si decit Queen ...vi-l recomand sa-l vedeti cind sinteti relaxati, fiindca e plin de stress molipsitor :-))

liris, pe mine lua somnul la Dragonfly, ca de altfel la toate fimele lui Costner de la "Dansind cu lupii"-ncoace....Da' recunosc ccc ca-i unul dintre filmele lui bunicele. Mi-a mai placut de el in "Rumor Has It" pentru ca, probabil, avu' rol secundar :-))

ahhh, ca mi-am amintit; tot de curind am vazut un film rusesc, ceva mai vechi www.imdb.com/title/tt0116754/" target="_blank">"Prizonier in munti"...superb!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pt ca s-a facut mare valva prin media japoneza la lansarea filmului, am vazut si eu "Spider-Man 3". Nu mi-a placut mai deloc, la un moment dat incepusem sa ma plictisesc si sa ma uit din 10 in 10 min la ceas asteptand sa se termine. Intr-adevar are multe efecte speciale bine realizate, dar ...atat. Nu m-au convins nici actorii, nici scenariul, nimic. Sincera sa fiu, eu l-as recomanda baieteilor de 10-13 ani caci sigur s-ar declara incantati.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput