Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 30
bb_yasmi spune:
SUBLIM psihologic+thriller
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
28+ de bubulina
Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
Natasa spune:
Am vazut "Venus" cu Peter O'Toole, un film trist, simplu si exceptional jucat. Pe post de film relaxant si bine facut, merita sa vedeti "Ratatouille".
DarkBendis spune:
Moliere - nu am mai ras demult la un film cum am ras uitandu-ma la acesta.
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
adriana2511 spune:
salutare...
hmm...filme bune...am vazut destule...dar snt ceva mai vechi...
-mi-a placut A WALK TO REMEMBER cu MANDY MOORE... e ceva mai trist...dar emotionant
-SERENDIPITY...un film romantic...pe care , chiar il recomand
-WEDDING DATE,este si el dragut
lista mea ar putea continua:
PRINCESS DIARIES
ICE PRINCESS
THE CUTTING EDGE....si continuarea...GOING FOR GOLD...e frumos
CHASING LIBERTY
FIRST DAUGHTER
...trebuie sa marturisesc k eu snt pasionata dupa comediile romantice,dar nu ratez nici un film de actiune daca imi trezeste interesul.:)
asa k...astep si eu recomandari cu privire la niste filme bune...si promit sa revin si eu cu alte recomandari.
pe curand
:):*:)
balkina spune:
Despre "1408" dupa o ecranizare dupa Steven King ce ziceti?
Vreau sa ma duc sa-l vad maine si nu stiu daca merita!
Idaira spune:
Black Snake Moan...mie mi-a placut intotdeauna cum joaca Samulel L Jackson dar pot spune ca si Christiana Ricci face un rol bun.
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Aaaa..dar de Becouse I said so ce parere aveti?!!!! Mie mi-a placut..........
mie NU....
in schimb aseara m-am uitat la : THE INVASION, l-ati mai vazut careva???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
copiloi spune:
Saptamana trecuta am vazut "The unberable lightness of being" - ecranizarea cartii lui Kundera (Insuportabila....).....cu Daniel Day Lewis, Juliette Binoche
si Lena Olin. Filmul este pe masura cartii, chiar as putea spune ca se completeaza perfect!![]()
Si apropo de ecranizari....am citit ca si Cititorul , de Schlink va fi ecranizat
.....echipa va fi cea de la Pacientul englez: regizor Minghella, rolul lui Michael- Ralph Fiennes
, dar in loc de Juliette Binoche, rolul Hannei va fi jucat de Nicole Kidman.
Era fain daca ramanea Binoche in locul lui Kidman.....ar fi chemat-o tot Hanna in film, asa cum a chemat-o si in Pacientul englez, rol cu care a castigat Oscarul in '97. (Hanna o cheama si pe fetita ei, nascuta in 2000, deci dupa Oscar
).
Alina
copiloi spune:
In we am vazut Being Julia...l-am vazut de 2 ori, prima data i-am dat 3 stele, a doua oara 4
.
Per ansamblu filmul nu m-a impresionat. Ideea e faina, dar totusi e usurel, iar unele personaje (de ex. T-O-M
) ar fi meritat texte mai complexe.
Oricum, Annette Bening face tot filmul, dar totusi nu de-un Oscar (vorbeste cineasta din mine
)!
WE viitor voi vedea The Notebook (la recomandarea fetelor de pe acest topic)![]()
Alina