Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am vazut ieri "Perfect Stranger" cu Halle Barry si Bruce Willis - un film pe care l-am notat cu 7 (pe o scara de la 1 la 10)

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by Oana

quote:
Originally posted by Sanca

Amadeus, mai vechi filmul, dar eu deabea acuma l-am vazut, si mi-a placut mult.

L-am vazut prima data in anii '80 acum il am pe cd si l-as mai vedea de 100 de ori numai timp sa am... Bestial, bestiala interpretarea lui Tom Hulce adica.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own

:) E unul dintre filmele mele preferate, la un moment dat il vazusem de atatea ori ca stiam toate replicile. De altfel, toate filmele lui Milos Forman pe care le-am vazut au fost remarcabile, incepand cu "One flew over the cuckoo's nest", pentru mine unul dintre cele mai bune filme facute vreodata (dupa o carte la fel de remarcabila), si continuand cu The people vs. Larry Flint si Man on the Moon .
Si ce filme am mai vazut: The Prestige si The Illusionist (se poarta filme cu magicieni), ambele bune, primul mai bun decat al 2-lea, Little Miss Sunshine, foarte foarte simpatic. Taxi Driver- l-am revazut intr-o seara pe TVR, no comment.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by nemary

este acum pe TVR CULTURAL un film care mi-a placut fff mult : ORASUL ZEILOR

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Musai sa mai adug ceva: am vazut si eu Orasul Zeilor, si e un film cu siguranta foarte bun si cu siguranta foarte brutal. Mi-a placut foarte foarte mult, dar nu vreau sa-l mai revad niciodata (in general imi place sa revad filme care-mi sunt dragi). Este (din pacate) "inspirat din fapte reale"...
A, si am vazut si The Departed- chiar bun, adica stiind subiectul ma asteptam la mai putin, insa intr-ul final chiar mi-a placut, iar actori au fost extraordinari (aici nici nu ma asteptam la altceva)
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Intr-adevar. Orasul Zeilor este un film exceptional. Este in reluarea si in noaptea asta.
Si pe TVR 2 este "Dog Day Afternoon", unu din cele mai bune filme cu Al Pacino, pe locul 2 dupa "Parfum de femeie" - deosebit. Nu stiu, dar eu pur si simplu il iubesc pe actorul asta.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

La vita e bella frumos. L-am revazut.

The departed brutal, limbaj prea dur si nu l-am urmarit pana la capat.

300 m-a impresionat, mi-a placut foarte mult.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nici mie nu mi-a placut Babel;sper sa nu supar pe nimeni.
Am vazut zilele trecute Rocky Balboa,mi-a placut povestea.
Votez si eu pentru La vita e bella.

Bianca 16+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

am vazut saptamina trecuta "battle of the brave",actiunea se petrece in Canada.m-a impresionat foarte mult relatia mama-fiica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Am vazut si eu Babel. Este ok, dar nu se compara cu "23 Grams" sau "Amores Perros" in stilul carora este facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

In ultima vreme am vazut si mi-au placut:
"Derailed"-cu Jenifer Aniston
"A walk to remember"-frumos dar trist
"The Notebook"-frumos

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Big nothing-comedie neagra-eu, una, m-am distrat...

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput