Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Fetelor, daca sinteti deprimate si aveti chef sa rideti cu lacrimi, va recomand NORBIT cu Eddie Murphy; eu am fost acum o spatmina cu fiica-mea si ne-am tavalit de ris; noroc ca era sala goala altfel cred ca ma dadeau afara!!!aaaaaaaaaaa, m-au enervat prostalii aceai de la intrare, ca aveam un suc luat de la KFC si nu m-au lasta sa intru cu el, deci ascundeti ce aveti in sacosa!!(noi am vazut filmul la Plaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

"Serendipity" - romantic, pe tema destinului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

AM vazut Norbit (dar n-am ras deloc - melina, sorry ), am vazut apoi 88 minutes cu Al Pacino (super filmul, merita vazut) si Sunshine (cam lent in derulare, dar te pune pe ganduri)

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

draga Tzuni, poate eshti prea serioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by melina34

draga Tzuni, poate eshti prea serioasa...

dev xero ellinika...

he he he, chiar nu m-ai nimerit! Is toata ziua cu gura pana la urechi. Atata doar ca nu sunt fana comedii. Imi plac mai mult filmele de groaza . Sa nu ma intelegi gresit: Norbit poate ca intradevar este o comedie buna (pot accepta asta), doar ca eu n-am ras. Oi fi defecta....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cred ca ccc conteaza si starea in care esti cand vezi filmul si unde il vezi. La un cinema e cu totul altfel sa il vezi decat acasa (fie si home cinema).

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by nemary

noi am vazut aseara "Babel" cu Brad Pitt. super, super filmul. il recomand. trei povesti aparent fara nicio legatura, dar doar aparent.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Si eu am vazut Babel week end ul asta, si inca o versiune fara subtitles, deci am pierdut ceva in traducere.... Si e super filmul. Eu o sa -l inchiriez sa vad si tradus, ca nu prea le am in araba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

eu vroiam sa pun filmul "Babel" la cele mai nasoale filme....si nu cred ca are legatura cu traducerea...ci e vorba de subiectul filmului ...de finalul filmului de mesajul pe care il transmite...de TOT

mie nu mi-e placut deloc si nu l-as recomanda nimanui sa-l vada

dar asta e parerea mea

"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Babel e un film care nu e facut sa placa la toata lumea. Mie mi-a placut in felul cum trateaza stereotipurile, misconceptiile, si cum prezinta cele patru culturi total diferite - si interactiunea lor politica din ziua de azi.

Pe o nota mai usoara... Aseara am vazut "Dinner Game" sau Le Dīner de cons, o comedie franceza, mai veche, dar buna. Are faze haioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

este acum pe TVR CULTURAL un film care mi-a placut fff mult : ORASUL ZEILOR

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput