Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 18
Tzuni spune:
Am vazut ieri "Perfect Stranger" cu Halle Barry si Bruce Willis - un film pe care l-am notat cu 7 (pe o scara de la 1 la 10)
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by Oanaquote:
Originally posted by Sanca
Amadeus, mai vechi filmul, dar eu deabea acuma l-am vazut, si mi-a placut mult.
L-am vazut prima data in anii '80 acum il am pe cd si l-as mai vedea de 100 de ori numai timp sa am... Bestial, bestiala interpretarea lui Tom Hulce adica.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own
:) E unul dintre filmele mele preferate, la un moment dat il vazusem de atatea ori ca stiam toate replicile. De altfel, toate filmele lui Milos Forman pe care le-am vazut au fost remarcabile, incepand cu "One flew over the cuckoo's nest", pentru mine unul dintre cele mai bune filme facute vreodata (dupa o carte la fel de remarcabila), si continuand cu The people vs. Larry Flint si Man on the Moon .
Si ce filme am mai vazut: The Prestige si The Illusionist (se poarta filme cu magicieni), ambele bune, primul mai bun decat al 2-lea, Little Miss Sunshine, foarte foarte simpatic. Taxi Driver- l-am revazut intr-o seara pe TVR, no comment.
Numai bine
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by nemary
este acum pe TVR CULTURAL un film care mi-a placut fff mult : ORASUL ZEILOR
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Musai sa mai adug ceva: am vazut si eu Orasul Zeilor, si e un film cu siguranta foarte bun si cu siguranta foarte brutal. Mi-a placut foarte foarte mult, dar nu vreau sa-l mai revad niciodata (in general imi place sa revad filme care-mi sunt dragi). Este (din pacate) "inspirat din fapte reale"...
A, si am vazut si The Departed- chiar bun, adica stiind subiectul ma asteptam la mai putin, insa intr-ul final chiar mi-a placut, iar actori au fost extraordinari (aici nici nu ma asteptam la altceva)
O zi buna.
selket spune:
Intr-adevar. Orasul Zeilor este un film exceptional. Este in reluarea si in noaptea asta.
Si pe TVR 2 este "Dog Day Afternoon", unu din cele mai bune filme cu Al Pacino, pe locul 2 dupa "Parfum de femeie" - deosebit. Nu stiu, dar eu pur si simplu il iubesc pe actorul asta.
S.
mcm spune:
La vita e bella frumos. L-am revazut.
The departed brutal, limbaj prea dur si nu l-am urmarit pana la capat.
300 m-a impresionat, mi-a placut foarte mult.
www.articoledepetrecere.ro
AYUMI spune:
Nici mie nu mi-a placut Babel;sper sa nu supar pe nimeni.
Am vazut zilele trecute Rocky Balboa,mi-a placut povestea.
Votez si eu pentru La vita e bella.
Bianca 16+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
speed spune:
am vazut saptamina trecuta "battle of the brave",actiunea se petrece in Canada.m-a impresionat foarte mult relatia mama-fiica...
selket spune:
Am vazut si eu Babel. Este ok, dar nu se compara cu "23 Grams" sau "Amores Perros" in stilul carora este facut.
Inex spune:
In ultima vreme am vazut si mi-au placut:
"Derailed"-cu Jenifer Aniston
"A walk to remember"-frumos dar trist
"The Notebook"-frumos
Inex ,de 2 x mamica
Mia. spune:
Big nothing-comedie neagra-eu, una, m-am distrat...
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea