Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 12
selket spune:
"Portocala mecanica" in seara asta la Prima TV la 23.00 Foarte bun filmul. Foarte violent ce-i drept - greu de digerat -, dar daca reusesti sa rezisti la prima parte ai sa vezi ca a meritat.
S.
Black_Forest spune:
The Age of Innocence
cu Michelle Pfeiffer si Winona Ryder si Geraldine Chaplin
mi-a placut.
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
nemary spune:
quote:
Originally posted by selket
"Portocala mecanica" in seara asta la Prima TV la 23.00 Foarte bun filmul. Foarte violent ce-i drept - greu de digerat -, dar daca reusesti sa rezisti la prima parte ai sa vezi ca a meritat.
S.
am citit cartea care mi-a placut f.mult, dar filmul nu am reusit sa-l vad pana la capat cu toate ca am avut 2 tentative.
cred ca din cauza accentului... sau faptul ca am citit cartea?
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by Carmon
Un super-film, pe care abia l-am vazut, dar simt nevoia sa-l recomand oricui: Valul Pictat (The Painted Veil) - din 2006, cu Edward Norton si Naomi Watts.
am vazut si eu azi acest film. mi-a placut filmul, mi-a placut povestea dar nu am inteles ceva. de unde numele filmului? mi-a scapat ceva?
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mama lia spune:
eu am citit cartea "valul pictat"...am plins la final....de se rupea camasa pe mine...filmul nu l-am vazut, mi-e frica sa nu ma dezamageasca.....cu toate ca Norton imi place la nebunie cum joaca.....
ana maria spune:
Am vazut "Je Vous trouve tres beau"(tradus in romana Va gasesc fermecator). Il recomand cu caldura, este o comedie romantica superba. In rolurile principale Medeea Marinescu si Michel Blanc.
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by nemaryquote:
Originally posted by Carmon
Un super-film, pe care abia l-am vazut, dar simt nevoia sa-l recomand oricui: Valul Pictat (The Painted Veil) - din 2006, cu Edward Norton si Naomi Watts.
am vazut si eu azi acest film. mi-a placut filmul, mi-a placut povestea dar nu am inteles ceva. de unde numele filmului? mi-a scapat ceva?
Mari
Si eu m-am intrebat acelasi lucru. Poate era vorba de valul ala prin care a vazut ca il iubeste pe Norton: cand i-a vazut pe cei 2 cum se giugiuleau in spatele perdelei......
Se poate sa fi tradus iarasi aiurea filmul romanii...
tradus aiurea romanii.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
nemary spune:
am vorbit acum cu o colega despre "valul pictat" si ii spuneam ca nu inteleg de unde vine numele iar ea mi-a spus ca ar trebui sa citesc cartea si sigur o sa-mi dau seama.
asa ca acum chiar vreau sa citesc si cartea.
Mari