Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmon spune:
[/quote]
am vazut si eu azi acest film. mi-a placut filmul, mi-a placut povestea dar nu am inteles ceva. de unde numele filmului? mi-a scapat ceva?
Mari
[/quote]
In carte (care tot Valul Pictat sau The painted Veil se numeste e un vers citat chiar la inceput, dar nu-i stiu autorul: "... valul pictat/ pe care oamenii il numesc viata"
Probabil o metafora despre modul in care Kitty il descopera pe sotul ei.
Citeste cartea, merita!
codruta_grg spune:
Nu stiu daca voi avea rabdare sa citesc acuma cartea (si din lipsa de timp si de "manuscris"). Trebuie facut invers: intai cartea si apoi filmul.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
CriPOD spune:
Little Miss Sunshine, o comedie dragutza dupa unii, pe mine m-a lovit drept in moalele capului datorita asemanarii adolescentului familiei cu al meu (atat doar ca al meu mai vorbeste). Am ras pe cinste cu totii.
Babel, bunicel, desi afara din tiparele obisnuite la Hollywood. Inca ma mai gandesc cat mi-a palcut, cred ca un 6/7 din 10. Insa nu m-a dat pe spate.
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ
nemary spune:
eu aseara am vazut "volver" cu penelope cruz, regia almodovar. un film tipic pt.acest regizor dar care merita vazut
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
scarmanus spune:
Before Sunrise
Before Sunset
Doua filme care nu au facut valva holywoodiana, dar pe care le iubesc oamenii sensibili. Filme fara ambitii marete, dar care reusesc sa atinga corzi sensibile. Filme despre iubire pierduta si regasita multi ani mai tarziu, cand e foarte complicat sa pui in fapta ce ar fi trebuit sa pui cu 9 ani in urma. Emotionante ambele, dialoguri frumoase si inteligente, pure, usor filozofice, si nici o scena de sex
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mada_11
"300-Eroii de la Termopile"-un film care merita vazut!
This is Sparta!
...macar pentru barbatii aia "bine", daca nu pentru altceva.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Inex spune:
Eu in ultima vreme am vazut:
-"Dreamgirls"-interesant
-"Stranger than fiction"-la inceput pare cam prostesc dar pana la urma s-a dovedit a fi chiar un film dragut si mai deosebit
-"Match point"-mi-a placut foarte mult
Inex ,de 2 x mamica
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Babel, bunicel, desi afara din tiparele obisnuite la Hollywood. Inca ma mai gandesc cat mi-a palcut, cred ca un 6/7 din 10. Insa nu m-a dat pe spate.
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ
Incearca sa vezi "21 Grams" si o sa vezi din ce e inspirat Babel. Doar ca a iesit mai slab cu muuuult!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos