Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 11
catalynaa spune:
Am vazut "Mom at sexteen" ...super film...m-a impresionat mult-e genul de film care trage un semnal de alarma referitor la problemele adolescentilor.Multumesc fetelor pentru recomandare.
codruta_grg spune:
Am vazut aseara Blow, cu Johnny Depp, Penelope Cruz si Ray Liotta si mi-a placut. E facut dupa o poveste reala (la sf filmului chiar l-a aratat in realitate pe tip).
Am mai vazut Maria Antoaneta. Intradevar costumele sunt superbe, dar subiectul filmului se deruzleaza cu incetinitorul rau, dar rau Si mai e si muzica ccc care parca apartine anilor 1990 Si din cauza asta parca nu ma puteam transpune in acea perioada.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
liris spune:
azi-nopate am vazut un film de exceptie pe care nu ma mai satur sa-l recomand.
niki ardelean colonel in rezerva. il puteti vedea www.tvr.ro/webcast/filme.php" target="_blank">aici cit l-or tine.
codruta_grg spune:
Azi am avut timp sa mai vizionez un film , pe care il recomand celor carora le plac filmele de suspans, thriller: 88 Minutes cu Al Pacino. mie imi plac genurile acestea de filme
asa crestem noi
Carmon spune:
Un super-film, pe care abia l-am vazut, dar simt nevoia sa-l recomand oricui: Valul Pictat (The Painted Veil) - din 2006, cu Edward Norton si Naomi Watts.
Sanca spune:
Casanova, cu Heath Ledger , acelas actor din Broke Back Mountain. Se pare ca a filmat la amandoua in acelas timp .. ..
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Casanova, cu Heath Ledger , acelas actor din Broke Back Mountain. Se pare ca a filmat la amandoua in acelas timp .. ..
Da, sa nu existe dubii
Eu oricum il am in minte langa Milla Jovovich prin laguna
asa crestem noi
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by Carmon
Un super-film, pe care abia l-am vazut, dar simt nevoia sa-l recomand oricui: Valul Pictat (The Painted Veil) - din 2006, cu Edward Norton si Naomi Watts.
L-am vazut aseara! Edward Norton face tot filmul.
Eram sigura ca asa se termina, nu zic finalul ca poatre mai vor sa vada si altii filmul, la recomandarea ta.
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Azi am vazut The Other Side of Heaven, mi-a placut filmul mai ales ca actiunea se desfasoara intr-o insula din Pacific, cu peisajele de rigoare . Acest film mi-a adus aminte d einca unul, care mi-a placut fff mult: Naufragiatul, cu Tom Hanks.
asa crestem noi