Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

recomand Stranger than fiction
http://www.imdb.com/title/tt0420223/

NjoY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by lili81

In ultima vreme am vazut si eu cateva filme care mi-au placut f mult:
Brokeback Mountains (o fi controversat, eu am dat de el intamplator, nici n-auzisem inainte sa-l vad, mie mi s-a parut f interesant). Un comentariu excelent despre film, subscriu in totalitate www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=7613&start=0&wnd=_default" target="_blank">http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=7613&start=0&wnd=_default
Nu prea aveam incredere in calitatile actoricesti ale lui Jeniffer Lopez, dar am vazut 2 filme care mi-au cam schimbat parerea: Selena si Enough.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Si mie mi-a placut mult Brokeback Mountains. Mi-am dar jos si muzica din film..... Dar se pare ca numai femeilor ne place acest film

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

ulitimul film vazut acum 2 sapt PARFUME nu e cine stie ce dar poate va place,sotului ia plakut tare mult,acum nu stiu daca se difuzeaza si la cinema urile de acasa(RO)
vizionare placuta.
APROPO: ii place cuiva SAW? e super tare filmul akum o luna am vazut partea 3 a.cu siguranta are si urmare...
vi l recomand cu placere!

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

"Osama" - povestea unei fete afgane care pentru a supravietui se travesteste in baiat.

Si mie mi-a placut "Perfume", mai ales ca citisem cartea, stiam despre ce e vorba. E intr-adevar un film mai greu.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Toate mi-au placut foarte mult : The talented Mr. Ripley, La vita e bella, Schindler's List. Vi le recomand cu caldura. Vizionare placuta !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

"300", un film superb, cu batalii si barbati puternici care stiu sa minuiasca o sabie.
M-am enervat la unele scene care au fost cenzurate aiurea; adica toata lumea poate sa vada cum i se taie capul unuia si e singe peste tot insa nu care cumva sa i se vada sfircurile femeii in scena de dragoste, ca deh, e film pentru copii.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wild hogs, comedie cu John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy. De mult n-am mai ras asa de bine!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Am vazut ieri Prestigiul. Mie mi-a placut mult, in schimb pe sotul meu nu il incanta asa mult astfel de filme .

asa crestem noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

"Perfume: The Story of a Murderer" este filmul pe care il recomand celor carora le plac filme frumoase si triste (si foarte lungi - are vreo 2 ore jumate). Este o ecranizare dupa romanul "Das Parfum" al lui Patrick Suskind - carte pe care inca nu am citit-o, dar am auzit ca e si mai impresionanta.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mi-a placut filmul, diferit. Efectiv simteam parfumul in aer cand era in parfumeria lui Dustin Hoffman.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am vazut "Das Leben der Anderen" (Viata celorlalti), premiat cu Oscarul de anul asta pt. cel mai bun film international. M-a impresionat povestea acelui capitan de securitate din fosta RDG care a dovedit ca printre securisti mai existau si oameni. Merita vazut.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput