PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
Consi spune:
Geliza eu vin la un capuccino, ca nu prea beau cafea!
Pediatra mi-a explicat ca intre 4 si 6 luni bb-i incep sa-si formeze proprii anticorpi. Adica nu mai trebuie sa sterilizam la fiecare folosire biberoane, suzete, nu trebuie sa mai fierbem haine, etc. Totul trebuie spalat si clatit bine. Acum stiti si voi, fiecare cum crede ca e mai bine!![]()
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
geliza spune:
consi, bine ai venit la capucino....
eu vreau sa-i dau Ilincai azi iaurt zuzu cu 3.5 % ...a mai dat cineva? o sa incerc sa-l combin cu mar (desi ei nu-i place nici marul, nici banana, nici sucul de morcovi) sau cu banana...o incerc...la noi fiecare zi e o incercare ca am o sclifosita
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mamaluidavid spune:
Tocmai ce am terminat si cafea nr. 3
dar pe asta am baut-o cu sotul care a venit pana acasa ![]()
Suzeta din fericire noi nu folosim,i-am dat in primele saptamani dar nu a vrut-o asa ca nu am mai incercat,pe David abia de 1 sapt jumate l-am dezvatat de ea
.Nu o sterilizam,doar spalata in jet de apa.
Biberoanele le sterilizez dar nu pt. ca sunt maniaca
,eu le pastrez in cutia lor,daca le tot pun inauntru nu imi e greu sa bag cutia in cuptorul cu microunde si sa las 5 min.
Daca nu as avea cutia nici eu nu cred ca as mai steriliza.
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Consi spune:
Geliza eu i-am dat de la Napolact. Dar nu vad de ce n-ar fi bun Zuzu. E tot din zona. Mie imi plac iaurturile cu fructe de la ei.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
dariana spune:
Maryion, Oncicu, Consi, multzumim, pupam fetele si bebeii lor
Uram si noi LA MULTZI ANISORI lui Sebastian si Biancai!Iulenca, super ca atzi fost la munte, as vrea si eu
Andreea,
iticutza ta e o scumpete de fata; i-am luat si io lui Dari leganush din ala ca al vostru si sa stii ca sunt destul de multzumita de el, chiar si doarme acolo.
Lucians, referitor la pilaf, scoatem ceapa de acolo sau nu? ca stiu ca la supa o scot.
Larissa, si mie mi-ar placea sa pape mai mult dar am citit ca nu e bine sa-l obligi, chiar daca papa putzin, stie el cat ii trebuie si daca ii dai fortzat s-ar putea sa faci mai rau, adica sa refuze papa, asa ca il las in ritmul lui, cateodata mananca mai putzin, alte dati mai mult, asta e! O sa-i iau si eu suc din ala de care zici tu de la hipp sa vad daca ii place. eu i-am mai dat suculetz de mandarina si bea, dar nu prea mult, cam 30 ml, insa e cam acid si vomita cam mult. Puiutzii vostri mai vomita?
Bulinutza, ce pitic elegant ai, l-ai pus la tzol festiv?
Nu stiu ce am de vreo 2 zile ca am o senzatzie puternica de voma, oare mi se modifica hormonii, mi-or venii uratzii? o fi posibil daca inca alaptez?
lili, tu de cand zici ca n-ai mai fost la T? eu n-am mai fost de cand am nascut, adica n-am ajuns nici la controlul de 6 saptamani
.
Azi mergem la vaccin si mi-e tare frica, off, chiar de ziua noastra sa ne intzepam!
Dariana si Darius (30.07.2006)
geliza spune:
Stefania, dar cate cafele bei tu pe zi?
geliza spune:
aaa, mi-am amintit sa va intreb ceva:in afar de Bulinutza, si-a mai pus cineva sterilet? poate mamicile de nr2? vreau sa-mi pun si eu Mirena....a, chiar Bulinutza, cat ai dat tu pe el?
a.cicel spune:
Neatza
Multumim de urari si transmitem si noi
sarbatoritilor de azi.
Noi am fost plecati la Tg. Mures, asa ca nu am mai putut intra pe net.
Avem si noi 2 vesti.
1. Bianca face de toate la olita, de fiecare data cand o pun, adica inainte de culcare si cand se tezeste.
2.
Avem un dintisor. Nu stiu cand a aparut, dar acum 10 minute am vazut
Asa ca va rog sa ne treceti si pe noi pe listuta dintzosilor la 6 luni.
Incerc sa recuperez din urma si revin.
Andreea si
Bianca Maria
POZE
mamaluidavid spune:
Eliza in mod normal 2 ,dimineata dar fac exceptie cand trage Masaaki cate o fuga pana acasa.
Pana sa fiu gravida cu Patricia nici nu imi trebuia sa vad cafea in ochi dar cand aveam greturile puternice cafeaua era singurul ajutor
si uite de atunci am devenit dependenta.
Sterilet eu nu am dar as vrea,ginecologul meu nu vrea sa imi puna ca zice ca nu ar fi ok pentru operatia cezariana
,sunt in cautare de doctor care sa imi puna...
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
oncicu spune:
Si eu la
. Este a 2 la mine pt ca am avut o noapte agitata.
Geliza ce mare e Ilinca, nu pare deloc slabuta, mi se pare f bine dezvoltata pt varsta ei. I-am dat si eu o data Zuzu si a fost destul de incantat, bine nu i-am pus decat vreo 3 lgt
Misimica bine ai venit. Cat despre laptic am inteles ca au ei o perioada a lor numita "greva sugarului" care de obicei trece, si noi am trecut prin asta dar si-a revenit.
Mai nou de vreo 3 zile a renuntat la masa de dimineata ( de pe la 7) in care mai bea si el vreo 130-150 ml lapte. Se trezeste dimineata dar nu mananca bea dor vreo 10 ml si se culca la loc. Pai de ce se mai trezeste daca nu-i este foame?
Dariana bafta azi la vaccin.
mamidestefan pe unde esti? Dormi?
Lushk esti bine? Cum te mai simti?