PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by andreea25

maryion am un aparat digital sony( nu cine stie ce)dar se pare ca ma descurc.are o setare si ii dau "fara ochi rosii".oricum si pitika e o artista .cum vede ca i facem poze,gata si sta pe pozitii
oana pai asa mamico sa vedem printzu'.ce mai rade el cu gingiutzele lui

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +

Asa e si Vladimir si domne ce mai rade cu gura la urechi. Si noi tot sony avem Poate e de la aparat . Din pacate eu am netul f prost prin zapp si nu pot incarca poze. Dar cu prima ocazie o sa vac un albumel.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele!
hai ca ma alatur si eu la cafea...desi am terminat-o...mai pun un pic
dariana multumim de aprecieri ..i-am luat cravata de la o luna ...sunt usor dusa..si apropo de control: du-te la dr ca de nu
geliza am dat 500 RON
oncicu nici Rares nu mananca bine cand se trezeste dimineata...si mie mi se pare aiurea dar il las sa manance cat vrea el...
mai fetelor mie mi-e somnnnnnn rau de tot...si nu pricep de ce...m-am culcat la 10 jumate si m-am trezit la 7 jumate si mi-e somn de nu stiu ce-i cu mine
revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

v-am trimis pe mailul comun un analiza a unor alimente din comert de m-a luat capu' si mi s-a facut pielea gaina cand am vazut ce scrie acolo...

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

bulinuta a mai avut el zile cand nu manca dimineata si nu m-am stresat, dar vad ca acum se repeta de 3 zile. Poate pt ca bea de vreo 3 ori noaptea ceai, bine nu mult in total cam 40 ml, ma gandesc sa nu-i mai dau cand se mai trezeste noaptea sa vad poate mananca dimineata laptele.

Mergi la inceput

oncicu rares in general nu mananca bine dimineata si el nu se trezeste deloc peste noapte sa pape...deci nu stiu ce sa zic...eu il las dupa ce se trezeste cam jumatate de ora si abia pe urma ii dau lapte si parca mananca mai bine...incearca asa

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

DARIANA si eu am puternice senzatii de voma de vineri de cand mi-a venit ciclul, ba chiar ieri am si vomat. Asta micu cand ma aude ca racnesc incepe sa planga chiar daca fug la baie.
Eu am si o ameteala mare asa cam de la ceafa si abia pot sa ma tin pe picioare, parca nu sunt ale mele asa sunt de moi.
Am impresia ca iar isi face tiroida asta de cap ca eu am mai avut probleme cu ea acum 2 ani si cat am fost gravida si dupa m-am simtit asa bine.....
Ideea e ca eu am tras atunci mai mult de jumatate de an prin doctori si spitale ca sa imi revin.
Ce o sa se aleaga de baiatul meu daca nu pot sa mai am grija de el? ca la mine in familie nu se descurca nimeni cu bebe decat eu si sotul care tot pleaca prin deplasari.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Stefan Sebastian, Darius Daniel, Bianca Maria

tot cu ceaiul ...Oncicu merci de intrebare...sunt la fel ca ieri desi am bagat fervexuri la greu...stau cu mask pe figura ca mi-e frica sa nu-i dau lui Mihaitza si altceva...are el destule...tati nu poate sa-si ia liber asa ca ne descurcam cum putem...eu ma bucur ca parca piticu` e mai bine...e mai vioi si parca nu mai tuseste asa rau

Dariana bafta multa la vaccin si bineinteles ca pupam bulanasul sa treaca

Geliza, Mirena vreau si eu dupa ce termin cu pacatoasa de anexita...mie mi-a zis dr. ca e vreo 7 mil....dar eu sunt hotarata desi nu prea eram de acord cu ideea, m-a convins dr. meu care e un om deosebit si nu umbla sa ia banii pacientelor lui...

Va pupic!!!!Sunt solicitata in dormitor...nu va ganditi la prostii...e fiu`miu care chiuie dupa ma-sa

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna fetele si LA MULTE LUNI SARBATORITILOR DE AZI!!!
geliza eu am sterilet si ma simt foarte bine! daca vrei mai multe amanunte, iti zic dar nu stiu ce sa zic acum!
intrebare cam cat mai dorm bbii vostri ziua? si cat noaptea?
iana a dormit ieri ff putin ziua iar noaptea de la dinti cred se trezeste tipand!
pup gagicile si bebicii!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

dariana sa fie tensiunea prea mare?

Mergi la inceput

sarilla sau fetelor care stiti franceza, aveti idee cum se spune la friganele?

Mergi la inceput