PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
mamaluidavid spune:
Pika pana ai venit la cafea eu am baut deja 2 si am si fost la plimbare
Dar multumesc esti tare draguta 
Si patrunjel pui frunze sau se gaseste si aici radacina si nu stiu eu ?
Patriciei la inceput i-a placut dovleacul dar mai nou ii provoaca greata,a si vomat o data in jet,am mai incercat in alta zi si am vazut ca ii vine din nou sa vomite asa ca am renuntat.
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
misimica spune:
romaniaau-eu pun uleiul de masline aproape de finish,il mai las 5 minute sa dea intr-un clocot si gata
.
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Sebastian Stefan, baietelul lui dana_oprea
- pt 6 lunisoare
Darius Daniel, baietelul lui Dariana
Bianca Maria, fetita lui A.cicel
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
misimica spune:
miti2004-merci de raspuns,sper sa si bage si Andrutza mintile in cap,ca m a disperat
,ieri nu a baut un strop de laptic in schimb a papat supa-crema cu atata pofta de salivai langa ea.
maryion spune:
Mai am o problema care ma framanta: suzeta.
Cum intretineti voi suzetele?
De cate ori le spalati/dezinfectati?
Cate suzete aveti la schimb?
Cat timp folositi o suzeta?
Al meu bebe "trage" din suzi numai cand adoarme si apoi o scuipa pe unde nimereste: pe jos, pe paturici, etc. si apoi o mai baga iar prin gurita. Acestea nu sunt chiar asa "sterile", nu ca as fi eu vreo maniaca.....
Eu cand il vad o mai iau si o clatesc sub jet de apa, dar nu cred ca este suficient.
De spalat le spal ca pe celelalte vase ale lui si le mai sterilizez cam 1 data pe saptamana cu solutie Chicco.
Are numai 2 suzete pt ca nu este chiar asa dependent.
Este suficient oare?
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
iulenca spune:
Neatza fetelor. Am baut si eu cafeaua cu voi japonicilor dar din umbra.
Multumim de sustinere, incurajari si felicitari pt. poze.
Maryion, Maria are 3 suzete cu care se joaca mai mult decat le tine in gura. Eu i le prind de hainutze cu un lant dar normal ca iau contact cu patutzul, hainele ei, paturici jucarii si alte cele. Nu ma ingrijorez prea tare pt ca mi-am dat seama ca nu se intampla mare lucru. Eu cum atingea ceva cu suzeta o dezinfectam imediat si ii dadeam alta. Acu vreo 2 luni am fost la doctor si a scapato pe jos. Normal ca am vrut sa o iau si sa o bag in geanta. Dar doctoritza a luato, a splalato sub jet si gata. Si mi-am dat seama atunci ca nu e asa mare bai. Eu i le sterilizez pe toate in fiecare zi asa dupa cateva ore de jucat cu ele pt ca am mereu un vas cu solutie de la Chicco pe masa pt toate biberoanele, linguritzee, jucariile. Toti copii acum baga in gura tot ce prind, paturi, jucarii asa ca nu prea poti tine totul steril si nici nu cred ca e bine. Incet incet ei se obisnuiesc cu microbii astia obisnuiti.
Va pup si poate revin later.
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
geliza spune:
Buna dimineata...acum sunt si eu la cafea
....nu mai vine nimeni, ca Iulenca bag seama ca a baut-o deja....
Maryion, eu nu mai sterilez de vreo 2 luni....suzete am 2, dar nu le sterilizeze, pur si simplu le spal sub jet de apa
cat despre copii nemancaciosi....
...eu sunt mama lor, vorba aia, sila propriu si la figurat...asta e, eu m-am obisnuit
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Consi spune:

7 luni
SEBASTIAN
6 luni
BIANCA
DARIUS

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Muuh spune:
Eu am multe suzete dar folosesc in mod curent doua. Le spal odata la doua zile si le clatesc cu apa plata. Nu le sterilizez si nu le-am sterilizat niciodata.
Miruna +
Alexei