Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mai intru si eu printre crizele de colici a lui bb...ca parca mi-e tare dor de voi.Noroc cu mama care sta cu e si-l mai calmeaza.
Cred ca s-a invatat si doar in brate ca doar cind il ridici se opreste din plins.Of,sa treaca perioada asta problematica si sa pot dormi si eu noptile ca deja m-am dereglat...ziua dorm si noaptea incerc sa-l fac sa nu mai plinga.

Mihacarm,nu am nascut in picioare ca nu am rezistat...dar asa ar fi fost mai bine pentru noi.

Mariana,asta am zis si eu ca la ce travaliu am avut si cite metode au incercat doar sa nu-mi faca cezariana...tot respectul.Am luptat din tot sufletul sa nu-mi faca ceza si multumesc lui DD ca am reusit.De asta si a doua zi stateam in fund si in a treia puteam face exercitii usoare de gimnastica!

Ylilimic,te cred ca esti foarte suparata...asta iti mai lipsea.Cu baia lui bb nu stiu ce sa zic ca aici se recomanda doar de 2ori pe saptamana sa-i facem baie ca cica apa ii ususca pielea si produse cosmetice sa folosim cit mai putin.
I-am facut sambata baie cu moasa,ca abia i-a cazut buricul si l-am spalat doar cu apa curata...ca doar el nu transpira.

Cind face kaki il spal la chiuveta de fiecare data si tare-i mai place.
N-am inceput inca cu masajul si tare imi fac reprosuri pentru asta.Intreb maine moasa si ma apuc si eu.

Cleopiciu,la mine facea bb kk si de 4 ori pe zi.Normal oate face si la fiecare masa sau o data pe zi.Nu este regula.Depinde cum mananca.

Ieri l-am scos si eu pe bb afara jumate de ora ca era soare.Vad ca i-a priit tare bine,desi avea o saptamana si ceva.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am primit un mesaj de la Cristinna:

"In 25 ian 2007 la ora 00.20 a venit pe lume DAVID CRISTIAN cu 3.150kg si 52 cm.Suntem cei mai fericiti si norocosi parinti."

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Fetelor, pe mine ma apuca groaza cand citesc ca voi, la al doilea BB, intampinati asa niste probleme. Imi piere tot curajul, oricat as vrea eu sa ma imbarbatez. Pai noi, cele care suntem la primul BB, nu avem experienta, si nici o persoana care sa ne indrume, cum ne vom descurca?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

daconst multumim ptr. galerie , dar bb e capos rau , cand am citit povestea ta m-am gamdit la mine
oare asta ma asteapta ? si bb nu vrea odata sa iasa singur ........oricum si prin orice ai trecut
a meritat puiutzul tau , sa fiti sanatosi si sa va bucure sufletele toata viata

mihacarm, mariana1976 si fetelor care ne-au facut galerie multumim si ptr. gandurile bune de asemenea

anis ,liuda ma rog ptr. voi sa fie bine

FELICITARI PAKO PTR. MICUTUL LIVIU , sa fiti sanatosi

BRAVO MARIA , FELICITARI SA-TI TRAIASCA BEBELINA

marybell tin pumni sa te refaci repede

catlina esti o mamica buna , sa-ti traiasca puiutzul , care a luat destul de bine apropos ,
ma bucur ca esti mai linistita

offf anis , ce bona ai gasit si tu sa te lase asa cand ai mai multa nevoie

lilisor nu se poate sa nu i-a cineva masuri cu caldura ce naibii , scandal le trebui astora

Acum sa va povestesc , ca na tot m-am intors de la spital cu bagajul ,deja sunt obisnuita , nu am nascut nici azi
am ajuns la Elias bucuroasa tare cu gandul ca ma opreste ca miercuri fac 41s ce mama naibi ,intru acolo si il caut pe doctor
hopa sus la eco , aici dezbracate imbracate (ca m-am tot dezbracat si imbracat de vreo 4 ori prin toate cabinetele pe acolo si la vestiar de imi venea sa plec dezbracata ca obosisem de atata fatait), aici toate bune bebe e bine nu e coborat inca ( cand am auzit m-am si vazut inapoi acasa cum am venit ) : plecam de la eco intr-un alt cabinet sa ma consulte si pe masa , zis si facut
am simtit asa cum ma luau toate caldurile ca mi-a masurat toate cele si durea al naibi , da nu ziceam nimic . Se termina si controlul si acum sa-l ascultam pe bebe , dute jos iar schimbate la vestiar , urca inapoi si ma urca intr-un pat imi pune niste chestii pe burta , nici nu stiu cum se numesc, il asculta , concluzia - poti merge acasa bebe e bine ne vedem miercuri , daca nu se intampla nimic

deci nu era nici o apa dragele mele , tot 2 in 1 sunt si numai pot

40+

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari Cristinna! Sa va bucurati de puiutz!

Daconst- prin cate ai trecut si tu... numai cand ma gandesc ma apuca un pic groaza ca se pare ca si bebele meu o sa se lase asteptat ... dar stiu ca asteparea pana la urma merita

Raluca 39+

Mergi la inceput

FELICITARI CRISTINNA SA VA TRAIASCA DAVID CRISTIAN

mony

Mergi la inceput

RALI nici la tine nu se anunta nimic ?
mai poti , ca la mine s-a terminat rabdarea

mony

Mergi la inceput

Mony - nu esti singura... nici eu nu mai am rabdare... dar ce putem face...nu vom ramane noi nenascute... cand vrea bebe, cand e pregatit o sa vina el...

Raluca 39+

Mergi la inceput

Am primit o stelutza... am ajuns la 100 de mesaje... fain!

Mony pe noi ne-a mai chemat joi... azi ne-a facut numai controlul pe masa si l-a ascultat pe bebe cu un fel de "palnie"... mi-a zis ca daca era colul deschis ma interna dar asa... incerc sa mai am radbare...
Pana acum m-am rugat de el sa nu iasa pana pe 29 ca de nu era dr. la maternitate... acum ma rog de el sa iasa... daca pana acum a facut cum am vrut eu ... de acum face cum vrea el

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Marce imi place leaganutzul si sper sa ii placa si bebelusei tale!
mariana_1976, Shine spor la treaba prin casa . eu am zis ca ma feicit pt decizia luata acum o saptamana si anume aceea de a ramane acasa. am avut treaburi casnice si chestii de pus la punct dar e super acasa! oricum si la voi era cazul!
marybell ai grija cu operatia... nu ai pe nimeni sa te ajute?
Catalina ma bucur ca sunteti f bine!
anis imi pare rau de voi...off...
ylilimic ce nenorociti cu caldura lor! e chiar nasol!
cleopiciu am auzit ca merge sa ii tai in somn unghiutele. si pt bubite, fa o solutie de apa fiarta si racita + bicarbonat alimentar. cica da rez f bune!
monykk, rali inca putina rabdare.. e greu, asa e, dar o sa iasa pana la urma, nu?
MARIA72, CRISTINA FELICITARI va asteptam cat mai repede acasa!

37+

Mergi la inceput