Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Marybell banuiesc ca voi naste printre ultimele daca nu cumva ma razgindesc si ma apuca prea rau temerile de nasterea vaginala dupa ceza.

Tu ai facut cumva efort mai mare in ultimul timp? Daca nu, ar mai fi 2 posibilitati: firele resorbabile nu se potrivesc tipului tau de tesut sau...cel(cea) care te-a cusut n-a facut treaba prea buna desi asa ceva e raritate mare...

A, citeam mai demult pe forum ca unei mamici i s-a desprins un pic operatia a treia zi ca urcase un etaj de citeva ori sa-si vada si sa-si alapteze puiul..

Dupa operatie in Suedia sunt numai lapte si miere cu noi in prima zi,ne ajuta 2 asistente sa ne ridicam din pat la 24 de ore de la cezariana, apoi ne aduc la pat niste mincarici si daca sunam vin sa ne ajute mereu.

In ziua a doua(obligatoriu stam cel putin 4 zile) stau doar in "spatele" nostru sa verifice ca nu ridicam nimic greu,nici macar tava cu farfuria si paharul din sala de masa.

Acasa ne umplu cu brosurici si pliante cu ce avem voie sa facem si ce nu, cind sa mergem la urgenta daca sunt semne alarmante dupa operatie, cind sa ne incepem viata sexuala, cum sa avem grija de "rana"...De ce oare aia in Romania or face asa economie la hirtie si la tiparit?

Anis ma lasi fara cuvinte,iti doresc sa reusesti sa alaptezi ca prea te-ai chinuit.

Shine sa stii ca mie mi-a inceput de fiecare data travaliul cu dureri ca la indigestie,slabe si s-au intetit in urmatoarele ore.Sper ca la tine sa nu fie cazul daca nu doresti sa nasti inca.

Catalina chiar ca a luat bine in greutate bebe!Bravo! "Scurgerea" de la ochisor au avut la mine primul si al treilea bebe,a durat cam doua luni jumate.Aveau canalul lacrimal infundat si singurul lucru care ni l-au recomandat aici a fost sa-l spalam cu tamponelul inmuiat in apa fiarta(racita) de la exterior spre interior si sa-i presam la coada ochiului.De obicei se rezolva pina intr-un an cel tirziu.

Daca nasc, va anunt chiar eu ca imi iau celularul cu WLAN la spital.

Gata am fugit sa-i iau pe copii de la scoala/gradi si sa-i duc la activitatile extracuriculare.

Mariana 36+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Catalina, exact asa ma trezesc si eu fara aer si ma sperii, cred ca este de la oboseala.
In rest toate bune de la noi crestem (azi avem 6 saptamani), ne doare burtica in fiecare zi, ii dau Gripe Water si ii mai trece.
Liuda esti acasa???Nu ti=au trecut durerile de la operatie???

Va pupic, Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iarina nu face kka singura de 9 zile, doar ajutata.Innebunesc ,dr ei a zis ca daca nu face nici saptamana asta facem o ecografie abdominala.care a patit asa ce ati facut??

Si colac peste pupaza, bona m-a anuntat ca pleaca...e de rau..rau..ca nu ma descurc cu 2 copii singura...nici 5 min..Ingrid topaie, eu obosita, sa alaptez nemaivorbind de plimbare nici gand...nu stiu ce o sa fac...

Asa mor pe unii oameni le dai tot ce vor..si te lasa cand ai unghia in gat..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Felicitari proaspetelor mamici! Am citit din picioare si poate am sarit pe cineva...

Nu pot sa ma laud cu lucruri bune si mi-e si rusine sa recunosc ca sunt la un pas de o adevarat criza de nervi. Eu care nu ma dau usor batuta simt ca lupt cu morile de vant...

Sunt foarte suparata ca firma furnizoare de caldura are probleme financiare (v-am mai scris) si achizitioneaza un combustibil de si mai proasta calitate decat pana acum. Rezultatul este devastator, motoarele li se infunda des si noi ramanem fara caldura pentru reparatii De apa calda nu poate fi vorba E foarte nasol ca te culci seara bine, si in timpul noptii se opreste caldura, iar mie mi-e teama de bb sa nu raceasca. Aseara s-au facut 3 zile de cand i-a cazut buricul si stiti si voi cat de important in cresterea si dezvoltarea lui este sa ii facem baita... Dar cum, cand cu incalzire electrica nu reusesc sa trec de 20 de grade, mai nou (s-a racit considerabil si afara)? Nu pot sa ii fac masaj, si am noroc de experienta mea anterioara si ma misc repede la schimbat si curatat sumar ca altfel ar raci bietul bb.
In plus mi-a schimbat sotul "drag" o butelie care cred ca e facuta sa ma enerveze pe mine. Cand trebuie sa o inchid, oricat as strange nu se stinge flacara, nici macar nu se micsoreaza, cand trebuie sa ii dau drumul- mai repede mor de foame ...
Sa va zic ca a venit mama, la tanc sa-mi intind si eu rufele, dar mi-a infofolit copilul dupa ce acesta a adormit, incat nu-l mai gaseam in paturica? Si cine era transoirat la ceafa dupa 2 ore de somn? BB
Oricum de azi dimineata e intr-una marait, nu ii convine nimic, abia am timp si pentru Matei.
Si poentru ca tot intreba cineva (Adela cred) si eu il mai las sa planga (1-2 min) si am vazut ca se si potoleste singur, deci se poate si fara mami sau doar in brate!
Iar plangeee! Noroc ca Matei e cumintel si doarme

Na ca nu pot expedia mes...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu sunt tot cu probleme, i-au medicamente in continuare.far aulin nu pot sa suport durerea , in fine.
am citit pe net despre problema mea.de 2 z i-au lecitina, cica ajuta la desfundarea canaleleor, vad ca nu s-au mai infundat, sa evdem cand o prinde iar coaja rana in avrf, pe urma m-ai i-au eferalgam 2/zi, care ajuta la fel cica..sa vedem incerc orice..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Stiu ca ma apropiiid e o criza de nervi caci va spun ceva, dar nu ma condamnati: era sa-l ciufulesc aseara pe Matei iar dupa tati am aruncat cu un papuc de casa. Dupa 1 minut plangeam si il alaptam pe bb... Stiu ca nu-i bine si fac eforturi sa rezolv problema cu caldura, o sa incerc suplimentarea cu inca un calorifer electric. Daca scap de asta o sa imi revin repede.
In plus sapt asta tre sa merg iar la Cta sa imi scoata ultimul fir de la epi, si din nou tre sa o chem pe mama (desi sotul zice sa plecam toti 4 la Cta) ca mi-e frica de viroze. Cica a murit 1 bb de 1 luna si la Cta din motivul asta. De parca nu aveam eu destule griji.
Am scris chiar si povestea nasterii pe o hartie, dar sa vad cat pot sa o si postez...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

BUNA BURTICI SI MAMICI!!!

Am ramas singurele acasa si tare nu imi place ,imediat se trezeste puisorul sa-i dau sa pape...

Ma doare tare in partea stinga jos ,nu stiu de la ce ,ma apuca si ma lasa....,ieri am avut 5 saptamani ,deabea astept sa ajung la controlul de la 6 saptamani ...Am inceput sa ma simt mai bine cu taietura,in fiecare zi imi e frica sa nu ma constip ,acum 2 saptamani m-am constipat si cind am reusit sa rezolv ceva la baie am spus ca s-a rupt cu totul epizotomia ,eram sigura ca o sa trebuiasca sa ma brodeze inapoi,asa de tare ma durut..

Dariei i-au aparut zgrabunte pe fata si nu stiu cu ce sa o dau ,am dat-o in fiecare zi cu ceai de musetel ...,cred ca i-au aparut de la manusi ca asa de tare isi freaca manusile de fata ....,fara anusi nu o pot lasa ca se zgirie toata si de taiat unghile nu i le pot taia prea bine, de ros nici atit...

DE CITE ORI TREBUIE BEBE SA FACA KK PE ZI? SI DACA NU REUSESTE CIND SA-I BAG SUPOZITOR?

V-AM PUPAT!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili, nici nu ma mir ca esti in pragul unei crize de nervi. In locul tau eu o faceam de mult. Si eu care ma plang ca e prea cald in casa si ca apa calda urca greu. Nu mai fac, slava Domnului ca le avem. Iti doresc sa se rezolve pb cat mai repede, sa te poti linisti, si multa sanatate lui bebe.
Auzi, de ce nu plecati toti 4 la Cta si sa stea bebe si Matei cu tati in masina, sa nu intre in spital. Sau ... mii de scuze, aveti masina? Sorry, rasfatata de mine, sunt invatata cu prea mult.
Iti doresc sa ai tarie si nadejde ca se vor rezolva.

Cleo, azi a zis asistenta ca 2 scaune pe zi cum face bebe e ok, dar ca daca de noaptea pana a doua zi la baie nu face, sa il ajut cu termometrul, sau cu supozitor sau sa ii tin piciorusele asa pe burta flexate ca sa il ajut sa se screama ca bebeii nu stiu sa se screama din burtica, ei se screm din gat (si va dati seama ca nu prea e eficient daca au pb.).

Anis, din nou jos palaria in fata ta. Nu pot sa cred cat te chinui. Cand citesc ce scrii tu, ma simt ca un kk ca eu am renuntat la alaptat asa de usor. Iti doresc sa iti ajute Dumnezeu cat mai repede sa treaca toate si bebe sa fie sanatoasa. Ai dreptate, oamenii te lasa cand nu te astepti. Hai curaj si ai incredere ca Doamne Doamne le rezolva pe toate.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna!

Felicitari Pako, Maria72! Recuperare rapida si bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi!

Monykk, Aiska si pentru celelalte fete ce se pregatesc de marea intalnire - . Noi azi am fost la control si bebe nu are nici un gand, colul ca sa-l citez pe doctor este "foarte bine inchis"... asa ca ne-a mai chemat joi... si nu mai am radbare...

Anis - esti o luptatoare, o sa fie bine o sa vezi... Doamne Doamne te va ajuta sa treci si peste incercarile astea!

ylilimic- chiar daca te apropii de vreo criza de nervi, sunt sigura ca o sa o ocolesti... pentru ca esti o fire calma si rationala

O zi buna!

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anis iubita,

Imi pare tare rau sa aud ca treci prin momente dificile.

Dar esti o femeie puternica si cu siguranta le vei dovedi tu!!!

Inteleg ca ai luat humana milktzuker si nu a dat rezultate??? La mine a mers bine...

pup si sa auzim de bine!

Felicitari Oana - sa va bucurati de micul pui de omuletz!!
Felicitari fetelor care au nascut zilele acestea!

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput