Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi bine ca esti relaxata, ca mie mi s-a facut frica dupa ce am vazut la tv si ce am citit pe forum. As prefera sa sa peste acest gen de imunizare, prefer intarirea organismului prin alte metode.

Hilde si Pischi multumesc ptr felicitari, eu am zis-o asa mai mult de amuzament, ca o stiu pe sora-mea... Dar se pare ca prinde repede. Plus ca am mai ajutat-o si noi, i-am mai explicat unele chestii la civilizatii europene (examen pe care il va avea cu Razvan Theodorescu). Da, e anul I la Univ Spiru Haret. Nu ma intrebati la ce facultate, ca nu stiu

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Merci de raspunsuri.
Ioana, pina ajungem miine la doctor o sa-i dau ceva mai multe lichide.

Da' nu pot sa-i dau prea multa vitamina C pentru ca, in afara de tuse, copilul meu are cacareaza de o saptamina, de cind ne-am intors din Mexic.
Nu mai spun ca mi s-a pus pata ca-si pierde echilibrul si de fapt de-asta ne ducem miine la doctor.
Plus alergia la lapte....
Nu stiu ce-i cu fata asta a mea de le-a adunat pe toate acum.
Dar incerc sa nu-mi pierd optimismul, mai ales ca, asa cum spuneam, ea e inca vesela...
Azi noapte s-a trezit din zece in zece minute de vreo citeva ori pina cind i-am dat Pediacare (ceva care e pentru raceala si tuse si are si ceva care sa o adoarma); a adormit la mine in brate si slava Domnului a dormit dupa aceea pina dimineata.
Dar dupa un cacalica destul de tare iar a tras o pleasca apoasa. Asa e in fiecare zi. Nu stiu ce sa mai zic. Abia astept sa mergem la doctor miine, unde sint sigura ca nu o sa-mi spuna decit sa totul e bine si ca n-am de ce sa ma ingrijorez...
Of, of, of.

Nasol cu bonele. Cred ca singura solutie este sa va cautati si gasiti niste fete tinere nu niste babe proaste care cred ca detin adevarul universal in cresterea copiilor. Am observat in multe domenii in Ro - la dentisti si la profesori de ex. - ca e de preferat de la o posta sa alegi pe cineva tinar si care a invatat dupa noile teorii, decit o babaciune ramasa cu 40 de ani in urma. (daca m-ar auzi mama ca o fac babaciune foc si para s-ar face..oops)

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

helooo!
Simon a fost rau de tot, dupa ce am scris ultimul mesaj si v-am zis ca fug la el, vomitase iaras si era bleg de credea ca-l pierd!
L-am sunat pe tasu sa vina mai rpd si am fugit la spital!
Siminaf, sa-ti dea Dumnezeu multa , multa sanatate! sfaturile ce i le dadusei Andei despre rehidratare mi-au ramas in cap ca Tatal Nostru si asta m-a facut sa nu mai stau un minut!
Fetelor, nu e de gluma cu incercatul rehidratarii acasa, e apa de ploaie,Vreau sa va spun ca dupa ce l-au hidratat complet conform kg-lor lui ,Simon a facut pipi abia peste 6 ore!Va imaginati in ce stare era!Urla si nici lacrimi nu mai avea!
Am stat pina la unu noaptea la spital ,copilul era stabilizat si am hotarit eu (bezmetica)sa plec acasa, ci toate ca doctora mi-a zis ca asa debuteaza iar miine copilul va face diaree sau febra!Asa a fost, adoua zi dimineata again febra si un caca apos cit casa!Imbraca-te si fugi iar la spital. de data asta pregatita sa ramin!Am innopta acolo 2 nopti!I-au pus pe vena sarurile de rehidratare , glucoza si vitamine!
Nu doresc nici dusmanilor sa treaca prin asemenea momente, cautat vena in toate locurile posibile, l-au intepat peste tot, are venele mici si la unmoment dat se bifurca!OFFF, a reusit una s-ai monteze prostia, dar eu am plins de nu va imaginati,ii aparuse pe spate o spuzeala rosie iar eu am avut soc cind se uitau unii la altii si-si dadeau cu parerea!Eu am crezut ca-i meningita!
Dar dupa 1 ora i-a disparyt spuzeala, se pare ca era de la febra si intoxicatiaalimentara!
Diagnostic:rotavirus, si inca ceva la analiza de kk(un alt nabadaios microb)
Tratament:Amifar(amikacin)antibiotic injectabil 5 zile, si enterol,acidofilus, kreon,(toate astea de restabilerea florei intestinale) si mi-a zis sa-i dau si-o capsula de micazole(fluconazole)!
Acum e mai bine,a inceput sa se joace asa putin,e tot galbejit,dar slava Cerului ca deskide gura sa pape dieta lui!

Da, l-a luat microbul de la tasu!
Eu arat ca un cadavru, 2zile n-am mincat nimik,ma rugam la Dumnezeu sa i-a ani din viata mea dar sa nu-l mai vad pe Simon in halul asta!
Sanatate infinita tuturor copiilor bolnavi!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Lavi, Bic, sanatete multa multa fetelor si voua asmenea!
Of, Buluci, prin ce ati trecut ! Imi pare rau ! Bine ca papa ! -ici pentru Simon si tie, mami, putere multa! Ai grija si de tine! Sanatate maxima!

Hanuc, sanatate multa si voua! Pup pentru Luk!

Aura, bafta sa gasesti pe cineva ok!

Ce credeti ca facea Daria cat incercam eu sa recuperez din citit ... s-a bagat in sertar in sufragerie! Si era asa de incantata ! O sa va pun si poze !

Sa va spun ce am patit - mi-am prins degetul cu portiera de la masina ! Mi-am zdrobit pielea acolo, ma doare putin, da' trece ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buluci of, ce v-ati mai chinuit, bine ca s-a terminat totul!
Kreon am luat si eu in cazul indigestiei, uite ca nici nu stiam la ce e bun.
Cami tare "modeala" ta!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Am mai bocit putin vazind prospectul antiboticului!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bulucel dragalash, stai linistita ca pe prospect scrie de toate. simonelu e baiat puternic si o sa se faca bine. eu va tin pumnii la amandoi si tu ai grija, ca nu-i foloseste piticului o mama slabita! fii puternica pentru el!
lavi, poate totusi nu luati cu totii viroza :(. sanatate fetelor!

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, n-o fi luat sma vreo ceva din mexic? sa spui la dr. de unde veniti, poate are vreo idee de analiza.
buluci, ai fost incercata tare zilele astea, bine ca se puse simonica ceva-ceva pe picioare. stii ca noi n-am fost la spital, dar tot siminei (si inca unui pediatru) le datorez hidratarea lui fiu-meu (ca am stat de seara pana dimineata si i-am dat cate 30 de ml saruri la 15 sau 30 minute, altfel, dk nu ma speriau, ma culcam ca porcul, cine stie ce se intampla, Doamne fereste, copilu nici putere sa planga nu prea mai avea...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ia uitati ce www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070129&ctime=202039" target="_blank"> face Dariuca! Cuminte foc!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buluci,va tin pumnii sa va faceti bine repejor ,stiu prin ce-ai trecut ,noi am fost de doua ori in situatia asta ,prima data Rotavirus ,a doua oara enteroviroza si ambele dati la spital:((,fii tare ca o sa-i treaca repede ,pupici la bolnavior!
Bic ,sanatate multa si voua ,sper sa va zica dr. ca nu-i nimic grav !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput