Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 9
Madutza10 spune:
Camelia ,ce dulce e pitica ,ii sta tare bine in sertar!:)))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ioana_77 spune:
Bulucel, sanatate multa, aveti grija de voi, sa va puneti pe picioare cat mai repede!
Lavi, poate scapati de o virusare la comun! Sanatate Silviei!
Na, Mirunicai ce sa-i urez, ca numai pozne face?! O pt mamica ei.
Bravos Dariucai cea curioasa!
Bicule, sanatate multa si voua!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
leea_cv spune:
Buluci tin pumnii sa isi revina Simonel repede,ca v-ajunge prin cite ati trecut.
Bic sanatate Smarandei!Lavi la fel si voua.De o luati toti o sa fie carantina la voi in casa.
Cami si T a intrat in sertar.dar am pierdut faza si n-am imortalizat-o.Azi am gasit insa niste sunca,paine si o pruna in mas de spalat.Noroc ca am verificat inainte de a spala.Recuperare rapida! De desht zic.
Hanuc pupici pt Luca.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
camelia_daniela spune:
Multumim mult tuturor pentru aprecieri !
Mai nou pitik are o noua pasiune - sticlele de plastic de 1/2l, 1l, 2l si 2l+ - de pe unde le gaseste le plimba prin toata casa (goale sau pline)! Asta e!
-ici Miruniciului fortos!
Inca odata SANATATE MAXIMA tuturor copilasilor bolnaviori si parintilor multa putere le dorim!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Ioana multumesc ptr flori.
Fata asta a mea e zurbagioaica rau, cand o vad cum sta cu un desht in gura si se gandeste ce prostii sa mai faca, ma apuca durerea de cap
Buluci Doamne prin ce ati trecut...recuperare rapida, pupam Simonelul bolnavior
Bic bafta la dr maine, poate ii da de cap si va da un tratament ca lumea.
Fug la baitza ca-s urmarita...de o Volga neagra...cu nr de Moscova...pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bic spune:
Buluci, se pare ca si la noi in oras e un vint de rotavirus. Of, prin ce-ai trecut. Va uram sanatate!
Cit despre Sma, nu stiu ce sa zic, ca nu vomita si de-asta inca nu ma ingrijorez prea tare, dar asa m-am gindit si eu ca poate a luat ceva din Mexic.
O sa mergem miine la doctor sa vedem. Sper sa nu trebuiasca sa ajungem mai devreme.
Multumim de ginduri bune.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
lavi02 spune:
Bulucelu chiar m-am gandit zilele astea la voi, cum ati scos-o la capat cu burtica lui Simon. F bine ca v-ati dus la spital! pe Simonel. sa se faca bine si pe tine, sa-l ajuti.
Bic nasol s-au adunat atatea, trebuie sa le dati de capat. Nu te lasa, americanii sunt mai "every thing is OK", nu te speria, stay calm, etc, etc; dar nu te lasa pana nu ii dau de capat. Pupam!
Multumim de urarile de sanatate si gandurile bune!
dordia2000 spune:
Hai ca am zis ca nu mai intru ca ma duceam sa vizionez niste seriale din "lost" dar...am citit si nu am putut sa nu intru!
Buluci mi-au dat lacrimile cand am citit ce a patit mititelul. Sa va dea Domnul sanatate muuulta si tie multa putere sa treci peste aceste clipe.
Bic si voua....din suflet va doresc tot binele din lume! O sa fie bine!
Lavi sanatate multa fetelor dar...si voua...desi poate va sare viroza asta.
Daca mai sunt bbi sau mamici/tatici bolnaviori...sanatate multa.
Feli i-am dat azi de 3 ori vibrocil...si sa speram ca se termina desi...am o vaga senzatie ca mucii se vor termina odata cu iarna. Mai sti ca si iarn trecuta va terorizam cu fornaitul???Probabil ca are ceva polipi sau mai stiu eu ce vegetatii mai pronuntzate ca...altfel nu mai stiu ce sa cred. In afara de muci...nu are nik altceva.
Gata , ma duc sa vizionez "Lost" ca m-a prins si...sunt curioasa
PS: Anda eu tot astept sa imi zici si mie de bb2 ca tare as vrea si eu dar...astept.
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
roxisialexia spune:
lavi, sanatate multa zgamboaicelor..sa se refaca repede micuta natalia.
buluci, ai grija de tine si nu te neglija, bine ca simonel este bine acum, imi pare rau ca a trecut prin asa ceva.Si ca si tine eu adun informatii chiar daca imi trebuie sau nu, nu se stie niciodata cand trebuie sa aplic( asta ma duce cu gandul la tania cu febra luiChe , de atunci mi-a ramas ca un fix sa merg sa o controlez si din fericire bine am facut).Multa putere draga mamica si multa sanatate voinicului.
bic, cu siguranata este cel mai bine sa o vada un medic, sanatate multa micutei.
nokiuta, multam mami scump si tie "subces", eu dau inainate cu matematica...dar mi-am incins creierul si am luat o pauza pentru DC
mesaj pentru miru, ...asa ii sta bine unei vedete
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
simona dragusin spune:
LAVI pt ca esti mai "barbata" si ne mai incurajezi si pe noi!
Pe mine cel putin,care am plins cind am citit ce a scris BULUCI cereia ii dulce Simonelul,sau HANUC,de Luca
Va doresc multa ,multa sanatate,tuturor copilasilor bolnaviori!!!
Bineinteles si lui SMA si fetelor tale