Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 10
canuta-om-sucit spune:
Vai... Buluci prin ce ati trecut!!! Multa, multa, multa sanatate! Nu e de glumit cu deshidratarea.
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
catutza spune:
Buna!
CristinaB, multa sanatate lui Simon ! Off, prin ce a-ti trecut. Aveti grija de voi , iar tu incearca sa te odihnesti putin sa poti face fata. Sotul tau cum se simte?
Lavi, cum se mai simte Silvia? Hai ca poate scapati si nu luati si voi viroza.
Madu, mortala Miru cu spalatul ei pe maini in toaleta! A mea nu se apropie de wc ca stie ca ma apuca crizele.Nu suport sa puna mana pe capac.Dar tot mai se apropie ea! Cel mai mult ii place cand trag apa, rade in hohote.
Despre noi nimic nou. Stam in casa ca afara nu e de iesit, ma dispera ce vad la tv cu virozele astea.Off nu e bine deloc. Am zis ca mergem miercuri pe la 11 in cora la cumparaturi ca sa o mai scoatem si pe ea din casa ca nu a mai iesit de sambata.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
dordia cuscra, asa te vreau, ai ales un serial super! UNde ai ajuns cu vizionatul? Eu le-am vazut pe toate, astept noile episoade...
Toti actorii sunt super, dar parca Naveen Andrews e cel mai beton. Apoi vine Sawyer
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by catutza
Buna!
A mea nu se apropie de wc ca stie ca ma apuca crizele.Nu suport sa puna mana pe capac
catutza, dar capacul este chiar curat:)) Cercetatorii americani (tot ei:))) au concluzionat ca cel mai "imputit" obiect din casa este ...este...este...tastaturaaaaaa. care are de 300 de ori mai multi microbi decat capacul dintr-o toaleta PUBLICA...mey, deci nu mai multi microbi, nu microbi dublu, nu triplu, ci de 300 de ori mai multi! deci, bagati cu spirt pe tastatura, nu capacul de la wc este inamicul:)))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
tot pt catutza: dk nu iesi cu fata afara de frica virozelor mortale de la tv, nu o scoate tocmai in cora! pai, mai bine o duci la gradinita o zi in perioada asta, ca e acelasi lucru. tu nu stii ce e in cora? in supermarketuri aglomerate e cea mai mare expunere la microbi si virusi. ma rog, in sala de asteptare din spitalul pediatric din galati, probabil ca e chiar cea mai mare expunere, din ce am vazut la tv, dar eu zic ca degeaba ai ferit-o zilele astea dk mergeti in cora.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
eu citisem alt studiu ca cel mai "infect" obiect e frigiderul
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
bai, tb sa plec la serv si bona n-a venit.... nu ne-am certat. ea vine pe la 8 fara 10 de obicei. e si 20 si io am intarziat...e marti cu 3 ceasuri rele ...ce naiba, o fi innebunit si asta... telefonul il are inchis...ce draci am..
mami de poet(09.12.2005)
Madutza10 spune:
Neata!!
Sint de acord cu Anda ,ca n-ar trebui sa scoatem copii in supermarketuri de nici o culoare ,de acolo pot luat viroze ,raceli si alte alea ,eu nu l-am scos nici macar afara ,pe linga bloc de vreo 6 zile ,asa ca prin magazine exclus!!
Despre microbi ,sint convinsa ca cei mai multi ii gasim pe tastatura ,eu o mai sterg cu spirt dar asta pt mine ca bb n-are acces!
Anda,tre' sa ajunga bona ..dar daca nu ,ai cu cine sa-l lasi?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
anda77 spune:
bai, ce zi!
bona si-a deschis telefonul, dar nu raspnde la el acum...deci nu i s-a intamplat nimic, doar ca nu raspunde...nu inteleg cum pot fi asa unii oameni...ieri m-am invoit eu de la serviciu ca s-o invoiesc pe ea, ca a vrut sa plece la 16 la sedinta cu parintii. in fiecare luna a avut unul sau doua libere la cerere, am tratat-o frumos, cum poate sa nu mai vina fara sa-mi spuna?!!!! sunt siderata. si dezamagita. mama nu poate sta cu copilul ca mi-a zis ca nu prea ma port frumos cu ea si oricum ea nu-mi cere s-o ajut cu nimic (mama e casnica)...Fericite sunteti voi, cele pe care le ajuta parintii...io nu ma pot baza pe nimeni.
am sunat la serviciu sa solicit o zi de concediu, norocul meu este ca seful meu e mai de treaba decat mama mea. a inteles.
acum ce fac? trebuie sa-mi iau concediu pana gasesc alta bona...sunt foarte suparata.
mami de poet(09.12.2005)
joy04 spune:
neata fetele.
BULUCI mami prin ce ai trecut....va pe amandoi si las' ca-i tare Simonelul si o sa se faca repede bine.
cum a zis si Corap, pe prospectul ala scrie de toate cele. acum fruntea sus si tine-te tare ca are nevoie de tine.
CANUTA ce faze de kkt cu bona. io una..nu cred ca-i suportam asa mult toanele.
HANUC pai cum l-ai luat de la mama ta mai bolnav??? ea nu te-s sunat sa-ti zica ca-i rau Lucasoru???
of...eu stiu pe cineva daca vrei pt bona.
CAMELIA mortala Daria in sertarul ala acolo.
BIC sanatate Smarandutei.
LAVI daca acum a luat-o si Nati, poate voi astia mari scapati sa puteti avea grija de ele.
DORDIA
quote:
Mai sti ca si iarn trecuta va terorizam cu fornaitul???Probabil ca are ceva polipi sau mai stiu eu ce vegetatii mai pronuntzate ca...altfel nu mai stiu ce sa cred. In afara de muci...nu are nik altceva.
asa era si vlad si DA, are polipi si otita aia si dr a zis ca o sa raceasca mereu nas, gat urechi de la mucii ramasi acolo.
poate totusi il duci la un ORL-ist. (io-i dau acum ophtameson_n)
ANDA a venit bona????
acum sa va zic de noi: VLAD ARE AMIGDALELE CU PUROI!!!!!
aseara si alaltaseara mi-a facut 39.5 - inca aseara cred c a fost 40 si ceva ca pan nu i-am dat si 10 picaturi algocalmin nu i-a scazut febra.
innebunesc!!!!!
mi-a schimbat dr antibioticul ca dupa 5 zile de amoksiklav el face asa febra mare.
ne-a dat ZINNAT, care este ffff gros si scarbos, urla cand il dau, cand ii pun picaturi in nas si urechi, cand ii dau nurofenul - care de obicei il ia fara prea mari probleme - urla cand cade dar nu se loveste, cade in fundulet, daca se dezechilibreaza urla, daca-i cade suzi, sau jucaria din manuta...urla nonstop.
cred ca au disperat vecinii saracii.
nu doarme noaptea si aseara eu la 22.00 eram in pat dar nu am putut adormi cu nici un chip si la 12.30 cand s-a trezit el plangand si am pus mana pe fruntea lui, sa mor nu alta. ardea ca teracota.
ce cap oi fi avut si eu daca tot nu am dormit, nici nu l-am verificat de febra...sa frecat el un pic in patut, m-am uitat la el dar nu am pus mana.
a trebuit azi noapte sa-l schimbam asa era de transpirat.
numai pot...nu am dormit, spatele mi-e in pioneze ca dumlealui a dormit numai pe mine daca incercam sa-l dau jos URLA...plus ca am niste amigdale varza si eu. le simt deja cu puroi, nu pot lua antibiotic...mie-mi trece numai cu lekoclar si de asta nu cred c apot lua. o sa sun dr sa vb cu ea, dar dupa amiaza.
editez ca a postat ANDA: nu-mi vine sa cred ce ti se intampla!!!!
o data cu bona, dar cu mama ta?
de ce se poarta asa??? taaare greu mi-e s ainteleg unele chestii in viata.
si-mi dau seama ca-s atat de naiva...chiar proasta cateodata cand cred in seriozotatea, bunatatea, cuvantul oamenilor ....cand uite sunt mame care fac asa.
bine, poate tu te-ai obisnuit cu ea si o iei asa cum este, dat mi-e greu sa pricep.
Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto