Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, te inteleg perfect! Acum inteleg si mai bine ce mult inseama ajutorul mamei, care are grija de ea ca de ochii din cap, chit ca ma chinui cu dusul Dariei de dimineata si luatul seara...
Bafta multa Anda!!!

Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori si parintilor lor multa putere!
Feli, sanatate multa si lui Doru!
Noapte buna!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

roxi, pai cam seamana ce zici tu cu ce are andrei. dar nu vreau sa ma gandesc la asta pana maine. acum ma duc sa ma culc, ca sunt cam obosita. sincer, si eu banuiesc ca ospexinul i-a cauzat o reactie alergica, dar sunt "agatata" cu el - mi-am dat seama ca numai de doua ori (la noapte si maine la11) mai tre sa-i dau si se fac 5 zile.
lavi, iaca o fi gresit cu antibioticu' - deh, nu i-a facut analize... sau o fi fost vo combinatie... oricum, a fost ceva straniu cu boala lui andrei - care a constat numa din febra mare- mare .
oricum, o sa-i treaca. numai ca nu mai vreau sa-i dau medicamente, ca s-a saturat si m-am saturat. si abia astept sa-l scot afara, ca se tine de clanta de la usa de la intrare si plange
ela, stai sa vad ce se mai intampla pana maine. ca nu-s panicata - mai degraba exasperata ca nu se mai termina odata. multam de sfat, oricum.
gata, ma duc si eu sa ma culc...
noapte buna, mamici si bebici!

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sanatate la bebeii bolnaviori, ma trezii si io acu' seara...fiind foarte selfcentered azi cu bona asta si lipsa ajutorului in general.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda da nici macar nu v-ati dat o potentiala intilnire,n-a zis ca nu poa sa vina 3 luni,ca vine la anu' ceva de genul asta?Sotu' e in coma la spital,etaj 5 si a "trintit" telefonul?
Madutza,Ela bravos pt masini.Sa calariti cu sirg si fara evenimente caii putere.
Corap sanatate flacaului.
Maria te felicit pentu noptile dormite ce vor urma.Adica pe tati il felicit pt noptile tale linistite.
Gindacel io sint convinsa ca bona ta nu e rau intentionata ci doar i-e drag tare Bogdan.Insa stiu cum e sa se duca toata educatia de ripa in citeva zile.Mie mi se intimpla cu mama.Si ei ii tot ziiic si rasziiic sa nu-l mai cololoseasca,ia in brate,sa nu stea dupa fundul lui in permanenta.

Eu sint suparata tare.Va spuneam eu ca T horcaie cumva ciudat la efort.Am fost azi la pneumo si cica are -nu se stie ce-bronsita,sau wheesing (asa inteleg io ca scrie pe bilet).dracu stie ce-i.Ideea e ca ori e alergic la ceva ori a ramas cu asta in urma celor doua raceli din ultimele 2 luni.Si cica daca nu trece in 3 luni,am dat-o-n bara.Tratament toata viata.I-a facut portocala ce va fi citita vineri si tb sa-i fac imunoglobulina e.Ce tipete m-asteapta...A ramas pe Ventolin si Singulair.Ati auzit de asta din urma?Ca pe net NU gasesc prospect(ori nu stiu sa caut) iar de la farma,pt ca am luat la bucata ,am uitat sa cer prospect

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

leea, citeste aici:
http://www.romedic.ro/boli/pulmonar/medicatie/singulair.htm

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noi plecam acum la doctor, dar voiam sa va spun cit sint de bucuroasa ca fii-mea s-a hotarit in sfirsit sa manince UN BOL INTREG de supa! cu tot cu carnem legume, orez, etc. ceea ce pentru noi e un maaaare record. Apoi a cerut si desert: mango! Mai, sa nu-mi vina a incredere, vorba unei fetite care acum e ditatmi ia o pauzarea.
Poate o fi azi singura zi din saptamina in care ea maninca sau poate pentru ca am pus naibii si eu mai multe mirodenii si, asta e, sare in supa aia de avea si ea un gust.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Off ce de probleme!

Anda ...dar nu poti sa te oferi sa mergi cu ea la spital sa ii duceti sotului cele trebuinciase??? Sau ceva??? sa vezi ce zice!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

'seara shi de la noi!
sunt asa de obosita ca nu prea nimeresc clapele
fi-miu si-a luat un toc de usa in freza, abia ii trecusera vanataile de pe frunte..
no comment, era cu ta-su, eu le faceam niste saratele!
urlat, zbierat, tavalit...in fine, culcat copil.
eu zombi.
ori m-am ticnit eu shi-mi trebuiesc ochelari ori fi-miu e intr-o super eruptie dentara....
eu tot zombi...
ma duc sambata la o nunta shi n-am ce imbraca....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Anda draga mea, poti sa ma faci paranoica, cum vrei tu, dar te rog schimba yala de la usa pana vine bona asta cu cheile, sincer.

In aceeasi situatie ca si tine sutn si eu. Nu am nici un fel de ajutor. Azi am sunat-o iarasi pe maica-mea, de la Tulcea, care e pensionara, nu face nimic sa vina sa stea ea cu Dimitrie pana gasesc pe cineva si mi-a spus ca NU vine. O intreb de ce?! si imi spune ca e drumul lung. Sunt ata de suparata si ma simt efectiv singura. Nu avem nici un ajutor de niciunde.
Azi am vorbit la telefon cu sefa de pe toate cresele din Mures si am stabilit o intalnire cu ea vineri. Nici nu stiu ce sa fac.

Sa il duc in perioada asta in colectivitate?! Mai ales cu virozele astea care ma inspaimata. Pe de alta parte nu avem o alta solutie.

Nu stiu.

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Adina multumesc.Da de ce esti mai asa suparata?Cum n-ai ce imbraca?Ai slabit asa tare dupa nastere si toate rochitele cu spatele gol atirna?
Roxi esti o draguta,ca-ntotdeauna.
Bic vezi?iese soarele si pe la voi.Sanatate maxima!

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput