Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

andache, daca e intr-adevar nebuna si mincinoasa, lasa aia cu curatenia, e mai periculoasa asa, cine stie cu ce surpriza te trezeai intr-o buna zi, DF!

Deci ai da-o afara dar n-ai pe cine stiu ca nu-i de ras....

alexandrina simpatic Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare si de la noi!

Oare sa ma grabesc sa vin cu vesti bune, sau... ma grabesc?
De vreo 3 nopti am schimbat placa cu dormitul noaptea, asa nu se mai putea - ne trezea de n ori pe noapte, eu eram vraiste... Tati a pus piciorul in prag si a ramas singur cu scandalagiul mic. Prima noapte a fost cam horror, pe la 2 misunam pe la usa, dar aveam interdictie clara. Pana la urma a cedat Cristi... A doua noapte ceva mai bine, prima trezire a fost doar spre 4, dar l-a chinuit pe tati k lumea . Iar azi-noapte a fost deja... super-bine pentru noi, s-a trezit cu ceva scandal pe la 5, dar nici bibe n-a vrut si dupa o vreme s-a culcat singurel.
Sper sa-l dam pe brazda de data asta, am mari emotii pentru la noapte.
Cu ocazia asta am intrat in linie dreapta si cu intzarcatul - mai avem doar un supt asa, de moft, dupa bibele generos de seara... Sa vedem cand imi fac curaj sa renunt la el , Cristi e inca dependent. Cand il apuca oboseala incepe cu "mama-mama" si nu mai e chip sa-l dezlipesc de mine, e clar ca vrea sa suga sa adoarma...

Era cazul sa facem ceva cu dormitul, eu sunt stoarsa. Nu stiu daca e numai asta, sau se cumuleaza cu ceva lipsa de Ca, Mg, astenii si ce-or mai fi. Am inceput sa ma indop si cu suplimente, deocamdata n-au alt rezultat decat o maaare pofta de mancare .

Cristi s-a inscris si el in trend si e destul de mancacios in ultima vreme - sper sa-l tina cat mai mult. Noi suntem inca tot pe Bebelac - mai e oare cineva in aceeasi situatie? Gresesc mult ca nu-i schimb laptele?

Vroiam sa va mai spun o solutie de administrat vitaminele din legume/fructe atunci cand nu prea le papa: eu am reinceput sa-i fac sucuri. Cu morcov, mar, chiar putin patrunjel sau sfecla. Cu siguranta aduc mai mult decat piureul de zarzavat pe care nu-l mananca intotdeauna...

Meems, Patricia, ca intrebati de filme romanesti pe CD/DVD: chiar am vazut ca exista prin magazine Dumbrava minunata (mie mi-a placut la nebunie cand eram mica), acum vreo 3 ani circulau casetele cu Maria-Mirabela - sigur vor aparea si pe DVD daca n-au si aparut inca... Desene animate dublate in romana n-am vazut (originale romanesti nu cunosc decat omuletzul lui Gopo si Mihaela), dar din cate am vazut pe Cartoons Network, nici nu-mi doresc. Mickey si Donald vorbesc engleza si asa trebuie sa ramana!

Sanatate multa bebeilor bolnaviori, sa speram ca ne vor ocoli virozele astea. Lavi, bravo pentru curajul in lupta cu ele, am vazut si eu ca nu e usor deloc cu pui mic si bolnavior .

Si spor la gasit bone de treaba, parca toate povestile cu ele se termina cam horror. Din experientele prietenilor nostri, cel mai bine s-au impacat cei care au gasit o absolventa de liceu care nu intrase la facultatea de psihologie. Tare bine l-a ingrijit fata pe copilas, vreo 2 ani, pana a intrat in sfarsit la facultate. Apoi au apelat tot la o tinerica si iarasi a fost ok. In rest, numai indopat copilul cu prostii si tinut la TV inloc sa fie scos la plimbare sau la joaca, cum ziceti voi, am auzit .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

offfffff, anda, uite un de consolare. ca mai mult nu pot as fac, nu cunosc nici o potentiala bona/bon.

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Na pai daca febra a fost de origine virala de ce i-a dat antibiotic?

Daca e pojar tine vreo saptamana din ce-=mi amintesc eu de acu' 25 de ani cand am avut... Dar intr-adevar, apar intai pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

seara buna tuturor!

Intru un pic pe fuga, sunt in pauza

cora, special pentru tine am intrat sa iti raspund, acum doua saptamani fix la fel a patit si alexia dupa trei zile cu febra mare(39.3,39.4) am urmat tratament cu antitermice si in a patra zi am cedat si am introdus ospexin( la indicatia pediatrei)+ tantrum verde... am inceput sa i le dau dupa amiaza iar dimineata era plina de bube, la inceput era foarte multe pe gat, spate, burtica..la fel ca si tine am sunat doc si am si mers la control....diagnostic viral( adica ce a avut in gat cumva s-a extins????) tratament zyrtec si peritol( am scos ospexinul, eu il banuiam ca asta i-a produs alergie) ..urmatoarea zi au aprut si mai multe bubite..pe fata, picioare si laba piciorului( cele de dinainate se mai estompasera), iar am sunat doctorul a venit sa o vada, mi-a zis ca nu era normal sa evolueze asa, de data asta mi-a spus ca e alergie( la ce ??? nici in ziua de azi nu stiu....).Tin sa iti spun ca si alexia a avut dermatita pana pe la 6 luni si imi mosteneste un fond alergic, insa mie mi s-a parut ca a fost o boala eruptia asta...rezumand s-a manifestat asa 3 zile febra, 3 zile eruptie, 3 zile pana la disparitie.
Corap eu iti recomand sa mergi maine la doctor sa il vada neaparat, poate trebuie sa ii scoata antibioticul(parca mai avea 3 zile, nu?), multa sanatate piticului , sa ne spui si noua ce a zis medicul

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

corap-eu am patit-o cu daria in iunie,nu a avut nici un simptom decat febra si era toata rosie,iar la budimex imi zisesera ca este de la soare apoi s-au razgandit ca are rubeola, eu am mers atunci la victor babes,si era eruptie de natura virala sau purtat super medicii de acolo,este daca imi aduc bine aminte in pavilionul m5 infectioase,sfatul meu daca este sau nu este pojar sa mergi acolo,il cauti pe dr enache si ii spui ca esti prietena cu profesoara de microbiologie de la postliceala sanitara cantacuzino,vb lui lavi daca e virala de ce antibiotic??? sanatate

cristina si lavi sanatate si printeselor voastre

multumim de urari

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Cat despre imunitate, eu va ziceam mai demult, dar m-ati ignorat, ca nu alaptatul da imunitatea copilului, ci ca in primele aprox 9 luni o are de la mama, dupa care incepe sa-si formeze sistemul imunitar propriu. De asta incep sa loveasca bolile, de asta mai tarziu se opresc, cand si-au format "platosa" personala.

Uite ca io te ascult, ca intotdeauna; de-asta nici nu-ti raspund niciodata ca sint aproape intotdeauna de acord cu tine - si atunci cind nu sint imi place sa urmaresc cum iti expui argumentele -

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

anda draga mea, te si sunt alaturi de tine, daca aud ceva despre vreo bona iti dau de stire.Dar mama ta nu a vorbit niciodata cu bona asta, oare avea ceva motive de nemultumire???Comunicarea nu se rezuma numai la vorbarie ci si la gesturi, mimica...nu ti-a dat nimic de gandit pana acum?
Iti tin pumnii stansi sa fie bine, posibil ca maine bona sa vina dimineata ce ti-a zis?

Mergi la inceput

lavi sigur nu e pojar, si din ce imi aduc aminte andrei a avut rosu in gat cu puroi si parca ia dat ospexin in a treia zi de la inceperea febrei. Eu m-am uitat pe net si am gasit niste informatii despre roseola, care se poate manifesta asa insa nu toti medicii o recunosc nefiind o boala comuna la noi.
Am citit noutatile despre micute, sanatate multa si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, nu cred ca o mai vad...parea foarte indiferenta la jobul ei...adik nu a pomenit nimic despre: uite, io am o problema, vin nustiucand...nu nene...
sau poate o mai vad cand vine sa schimbam treningul ei cu cheile mele.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput