Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
pisi, LMA pentru fiu-tau, sa se faca mare si destept!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
cristinamh spune:
anda, hai ca poate a treia e cu noroc!!
vecina mea si-a gasit bona... pe strada... radeti, radeti, da' nu glumesc! a auzit-o o tanti vorbind cu alta, daca stie pe cineva... si... s-a oferit. sta in blocul de langa noi, fosta colega cu o vecina de la noi de pe palier. n-a mai fost bona, experienta nu prea are, asteptam cu interes sa vedem cum se descurca. deocamdata pare destul de indemanatica cu bb, saptamana asta mai sta mami acasa cu ea si-o mai invata. ca sa va dati seama de "nivel", n-a vazut pana acum pampersi.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lavi02 spune:
Anda, dar ai vorbit cu ea si a zis ca nu mai vine?
Sau doar te-ai hotarat tu sa o dai afara pt minciuna?
Ela sa va stapaniti sanatosi masina si sa o folositi cu placere!
miha
Corap s-a dres Ardeiu'?
Nororcica va transmite salutari!
cristina nu-i rau nici cu astea boboace le formezi tu cum vrei!
corap spune:
of.... azi a fost prima zi fara febra si ... CU BUBURUTE .
i-au iesit intai pe gat (azi dimi) si am zis ca-i dermatita lui... dup-aia s-au dus pe burtica, acum s-au intins pe spate.
arata ca pojarul
dr. mi-a dat un antialergic (prin telefon) si a zis ca dak pana maine nu i se amelioreaza sau daca se mai intinde, sa-l duc sa-l vada (ea nu prea vine acasa, si maine chiar are program full la cabinet) - poate totusi o conving sa vina sa-l vada, ca deja m-am saturat.
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
ioana_77 spune:
Hello!
A dat D-zeu de-am vazut si noi zapada anul asta, am pus cupilul cu fundul in ea si i-am facut poza, ca nu se stie cand mai prindem Na, impropriu spus ca am pus-o ea, a alunecat si s-a cam speriat de chestia aia alba din jurul ei.
Anda, rememorand povestile telenovelistice ale bonei, acum cat o mai compatimesti?
Ela, super masina, de-aia avem si noi, sa o conduceti sanatosi si fara evenimente neplacute!
Deci am ramas codasi la capitolul dinti, daca si Mirunica ne-a luat-o inainte. Noi tot cu trei si jumatate votam.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
camelia_daniela spune:
Ela, sa stapaniti sanatosi masinutza si fara evenimente neplacute!!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
lavi02 spune:
Aoleu cuscrulina acum eruptia?!?!
Uita-te si tu prin carti la descrierea petelor de la pojar/rubeola/etc pt ca au o forma caracteristica... pana vine pediatra.
Nati ii trimite un pupic lui Andrei!
alexandrina spune:
Eu sunt de parere ca bona trebuie sa aiba ceva suflet si-un dram de bun simt, restul vin de la sine.
Chiar nu pot sa pricep persoanele cum e bona Andei. Eu as merge pana la capat sa aflu minciunile ei printr-o confruntare directa.
Din categoria "manca-l-ar mama": azi dupa amiaza eram la calculator si-mi bate cineva la usa. Mihai si-a desfacut fermoarul de la sacul de dormit, scos picioarele, dat jos din pat (al parintilor lui) si venit sa caute pe cineva treaz ca taica-sau dormea langa el.
Pisi sa-ti aduca flacaul multe bucurii! Ne zici cum ai facut tortul pana la urma? Sau ai scris si n-am fost eu atenta?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
anda77 spune:
mdt, pai ce s-o dau afara dk nu-mi raspunde la tel...mi-a raspuns o data si gata....
ioana, nici nu mai conteaza, era clar ca are o problema de mitomanie, am mai semiprins-o cu cateva, plus inadvertente mereu, dar nu mai conta, perfecta nu gasesti. ingrijea copilul bine si gaseam casa luna. imi pare foarte rau dupa ea...unde mai gasesc io asa? si din scurt, in cateva zile...as si ruga-o sa se intoarca, ii maresc si salariul, nu ma intereseaza ca minte si cere libere toata ziua-buna ziua dar ciu-ciu, dk nu-mi raspunde la telefon...macar stateam linistita la serviciu cu tipa asta. se atasase de nichita si era super harnica. dar e nebuna...macar sa-mi spuna de ce a plecat, ca parea si ea multumita...o fi gasit ceva mai bun...
sunt parasita de bona..si neconsolata:)))))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
pai m-am uitat: semana cu pojarul. asta i-am zis si doctoritei
ea pare sigura ca nu-i pojar, mai ales ca n-are altceva - nas curgator, tuse etc, si ca nu i-au aparut pe fata.in plus, ROR-u l-a facut acum o luna jumate, cu oameni/copii bolnavi n-a intrat in contact... uh
ea (pediatra) zice ca totusi cauza febrei a fost de natura virala si ca se mai intampla reactii de-astea dupa febra puternica si prelungita. ma gandesc ca ea stie mai bine, ca pana acum n-am avut surprize cu ce ne-a zis.
pupam nurorica - sa-i treaca febra mai repejor
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07