Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
Pisi oho, marisor, sa fie sanatos Parca il vad pe Lucian cum facea
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Mihaelutat spune:
Pisi sa fie intr-un ceas bun! Si cum e cu alaptatul? Ai lapte?
Mihaela
album dn Titi
canuta-om-sucit spune:
Pisi draga, LA multi ani! si multa sanatate si bucurii lui Boscu mic. Ce mare eeeee.... si ce frumooooss!
Vad ca pe aici sunt multi bebei bolnaviori. Multa sanatate va dorim!
Cuscra sa stapaniti sanatosi masina! Ce marca e?!
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
madau spune:
Acu mi-a venit si mie netul...
Avem si dintisorul nr 6!!!, iesit miseleste, intr-o tacere absoluta, la umbra dintelui nr 5. Noroc ca m-a muscat de deget ca altfel nici nu stiam
Roxi si adica ma rog de ce o feliciti tu pe Miru??? Ptr ca face numai tampenii. Asa....lasa ca o trimit la Alexia s-o invete si pe ea cum e cu spalatul in WC..si sa te vad atunci
Anda sa-mi zici cum s-a finalizat ancheta...ca mobilizai tot spitalul, acum sunt curioase toate
Ela eu am aragaz de inox, dar votez clar ptr cel din email...e muult mai usor de curatat, pe asta de inox tre sa-l lustruiesti cu carpa super bine, ca daca ramane o dara de apa..se vede ca dracu'. Plus ca se zgarie si nu-mi place cum arata.
Ioana eu o tin pe Miruna imbracata cu dres si bluzita, sau cu o salopeta din bumbac si atat. Merge si pe gresie, mai sta si in fund pe ea, dar depinde cum e in casa. Noi avem gresie din aia care nu e rece..plus ca in casa sunt constant 24 grade
Pisi sa-ti traiasca...si sa creasca mare, sa fie mancacios si sa va bucurati de el. Taticului..refacere usoara!
Bic ce face Sma????
Ina ce mai faceti, sunteti bine????
Joy aoleu ce belea...sanatate multa si refacere rapida
Fug ca darama TV-ul...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
SMS intarziat cu 6 ani:
"Baiat, 3650 g, scor Apgar 9, ciufulit.tatic epuizat psihic, in coma de gradul 4, doctorita tavalita de ras"
Pisi mamica lui Boscu' mic de 6 ani !!!!
Felicitari, Pisi!!! Sa-ti traiasca minunatia de baiat! Lui tati s-ar putea sa-i treaca cu un soc de aceeasi intensitate!
Madau, sa stapaniti sanatosi dintosii !!! La mai multi ... si fara nopti agitate!!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
anda77 spune:
madau, nu exista niciun pacient cu numele lui...si s-a mai dus o bona pe apa sambetei. de tipa asta, spe deosebire de prima, imi pare rau si nu prea inteleg de ce a plecat. si dk si-a gasit ceva mai bun, nu putea sa-mi spuna? macar azi, dupa ce a renuntat...nu mai fac teoria chibritului, am sunat la agentie. cica au multe cereri, nu-mi pot organiza vizionare repede...
io cica fac cariera: la serviciu nu ma duc, iar concediul de odihna il consum pe acoperit lipsa bonei.
aceasta zi a avut un singur eveniment bun: l-am invatat pe nic sa doarma in sacul de dormit si acum ii este si lui mai caldut...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miha2006 spune:
ola....
mai imi vine sa mor de ciuda....toata tara plina de troiene si ieri la deva ploua in draci...abia acum ninge de ceva timp dar nu pare sa se aseze...e gata iarna si noi n-am facut poze in zapada.tocmai vb cu mama si am aflat ca la petrosani sunt troiene serioase si ninge de 3 zile, cica e ca in povesti...si e doar la 100 km.
am citit si eu putin si am vazut ca sunt mamici si bbi bolnaviori... sanatate multa va doresc si sa va faceti bine.
ELA sa stapaniti sanatosi masinuta, o sa vezi ca o sa-ti placa Loganu', eu cel putin sunt multumita de el, cat despre aragaz votez si eu cu email.
PISI la multi ani pt Boscu mic, sa creasca mare si cuminte.
LAVI draga, saracuta de tine, nu vreau sa stiu cum e cu amandoua bolnavioare, pup sa treca repede , iat tie ca doar esti "surioara mea de 23".
MEEMS cum mai e Rianna? Hai si da-ne vesti...Nu m-am intalnit cu Delia dar s-a intalnit Mika.
CRISTINAMH asa am patit si eu cu iulia... aea muuulti muci si stranuta, fara febra, i-am dat si eu doza de soc de vitC si vad ca i-a trecut, plus ceai cu miere si lamaie. Tinem pumnii la iris sa nu faca fefra.
De azi Iulia spune si "tau" adica ceau, "muna" adica buna si zice ca are "unu" ani aratand si cu degetu'. E tare haioasa.
va pup... plec ca s-a trez bubu... tr sa papam
MIHA SI IULIA BUBULINA
madau spune:
Anda daca ai sunat unde ti-am zis si nu e ...e cam clara concluzia. Desi..vb ta, nu inteleg de ce nu ti-a spus, sa cauti pe altcineva. O idioata!
Ce sa zic..bafta la gasit bona (BUNA) si felicitari ptr Nic viermisorul (asa-i zic eu Mirunei, cand e in sacul ala parca "vieria o pauzaste" nu merge)
Ela pana la urma ati luat Logan?. Sa-l stapaniti sanatosi, fara peripetii!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2