Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
cristinamh spune:
ripley, de-aia nici nu esti suparata ca tanti lenutza ti-a frecat aragazu de inox pana ia luat "luciul"
azi am trecut pe indopat copilul cu vit C, 2 lingurite de sirop de catina pe zi (dar asta ia de mult), juma' de kiwi, ca atat pofteste inima ei sa pape din el, 5 pic. de vit C natural... daca nu scapam de muci mor! asa ca acum gatesc un pilaf, sa contracaram cumva efectul de la vitamina, ca la noi se simte. si mai am sucul de porto, numa' ca in ultimul timp nu prea il mai bea...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor!
Am treaba dar nu pot sa nu va impartasesc sentimentele mele amestecate: peste aproximativ 1/2 ora se fac 6 ani de cand am auzit prima oara glasciorul puiutului meu.
( nu regret nici o secunda, desi uneori mi se pare ca nu mai tace glasciorul asta ragusit )
Ma bate gandul candva sa scriu si eu povestea sarcinii si a nasterii lui, macar asa, pentru mine ca nu stiu daca pe el il va impresiona prea tare... dar poate intrn conceiu linistit in care sa nu mai aud de termenii recrutare, performanta si buget, cei care imi provoaca deja greturi ( si nu matinale !!)
Radeam aseara cu barbatul meu ca as vrea o vacanta...
Dar nu chiar doi ani.
Nu zic ca am din nou probleme la gradinita, ca vad ca si voi aveti cu bonele; pentru fetele care stau aproape de piata muncii, sa stiti ca este o cresa pe ciresului, o minune! Cel putin acum 5 ani era super curata, cu personal foarte bun ( avea si o directoare rea de tot si se simtea asta ). Eu nu am patit prea mari necazuri cu cresa vis a vis de sanatate, in afara de faptul ca a facut o forma f usoara de varicela ( era epidemie ), in rst nu prea a fost nici macar racit. Ca de rosu in gat nu precizez nimic, la noi e banal, putina febra si ceva otita, apoi gata.
In schimb cat a fost la cresa, in vacanta de Paste a facut oreion. Am zis ca de acolo era, ca apoi sa aflu ca are copilul unui coaborator de al lui barbatu-miu, nici un alt caz in cresa.
scuze pentru mesajul asta dezlanat dar sunt si obosita si deh, ce vreti si voi, mai am putin si nasc !
ela27oana spune:
fetele merci mult de raspunsuri,acum sunt convinsa 100%,culc afta si dau comanda la domo,un zanussi care imi place,asa ca fac o incercare si il comand pe net fara sa-l vad
eu sunt bucuroasa,a luat tati masina si abia astept sa vina acsa cu ea sa o vad si eu
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
pisi-sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare ,sanatos si sa va aduca bucurii
Ela si Oana-Daria
lavi02 spune:
corap si Gandacel, mare lucru a spus corap: mai bine un efort fizic in plus da' ramai cu mintea intreaga!
Parca daca pleci de acasa si lasi copilul cu bona e mai usor, ca te detasezi, dar daca esti in casa tot observi ca aia nu-ti convine, ailalta iar nu...
of, of! ce as renunta si eu si la lucrat acasa si la intors la facultate...
ela eu am aragaz Zanussi de email alb, si ma inteleg f bine cu el, se curata f bine cu Cif. Al soacra-mii, de inox, si cand e curat arata patat - de la stropi de apa, mai zgarieturi...
Daca iti iei Zanussi - e misto cu grill si rotisor, iese fain puiu'. Si cu aprindere electrica. Mai imi place la el ca e cuptorul pe gaz, nu electric sa ma usuce la pret.
A si inca o chestie f importanta: chiuveta. Exista de inox lucios si de inox zgrunturos, anti=calcar ? oare asa le zice? A mea e din inox zgrunturos si e o comoara: nu adera grasimea/murdaria la ea, nu se vad urme de la stropii de apa.... Tot cu Cif o curat.
Tania ce mai faci, ai fost la ?
Anda in general oamenii simplii au superstitia ca nu e bine sa minti ca un membrul al familiei e bolnav (mai ales grav) ca se va intampla.
Bic ai fost cu Sma la medic? Ce v-a zis?
------------
Silvia pare mai bine. De la 6 de azi dimineata n-a mai facut febra. Are in schimb muci si tuseste, dar nu de speriat. Probabil a ajuns in faza a 2-a, level 2.
Nati o duce inainte cu antitermicele, inca n-a facut peste 39 pe ziua de azi. Sau nu am prins eu momentul cu termometrul. Inca n-are muci si nu tuseste.
Multumim pt urarile de sanatate.
Pe mine m-a luat un somn... culcata la 4 si ceva, sculata la 5 si la 6 de Nati, la 9 fara 10 de Virgil si la 9.30 de taica-meu la telefon, sa ne intrebe ce facem.
Mihaelutat spune:
Pisi draga mea iti urez nastere usoara. da un sms sa ne spui cum a fost nasterea!
Mihaela
P.S Sa iti traiasca baiatul, sa se faca mare si poate mai tacut!?
album dn Titi
Morgano spune:
pt. fiul special guest star pisi, LMA BOSCU aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93365Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
camelia_daniela spune:
Ioana, si Daria merge, cand are chef, in patru labe peste tot! Eu ii dau un ciorapel (dres) si, eventual, un pantalonas peste; si botosei in picioruse!!!
Ela si eu votez pentru aragaz cu plita email, din aceleasi motive expuse de Madutza, adica am vazut ca se face uraaaat !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
pisi-si-boscu spune:
SMS intarziat cu 6 ani:
"Baiat, 3650 g, scor Apgar 9, ciufulit.tatic epuizat psihic, in coma de gradul 4, doctorita tavalita de ras"
felicia74 spune:
Normal, cand trebuie sa pleci, copilul doarme de rupe. Ieri s-a trezit la 15,30, acum rupe patul...
Multumesc in numele lui Doru pentru urari!
Catutza daaa, ma ajuta socrii, ba se mai duce si taica-su la el. Azi mi-a dat si o veste buna: in weekend il lasa acasa.
Ela eu sigur imi iau de inox ca de emailul asta urat m-am saturat. Sa ne zici ce ai facut, ca sunt tare curioasa cum iti faci bucataria.
Pisi cresa de langa Muncii nu o stiu, dar am auzit lucruri bune de cea din Dr taberei (de langa Billa). O prietena, care a dus baiatul acolo, a fost multumita, insa copilul a luat toate bolile colegilor de grupa. NU mai stiu ce face acum, chiar sunt curioasa.
Insa sora-mea a mers de la 11 luni la cresa si nu s-a imbolnavit NICIODATA. A fost tare norocoasa (si inca mai e).
Ioana eu n-o las pe chiti pe gresie, ca e deasupra scarii de bloc si e recee...
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)