Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
anda77 spune:
alta agentie, alti bani, alte comisioane, alta femeie...
si au ramas cheile la ea...cum poate sa se poarte cineva asa...? io sunt neagra de suparare ca nu inteleg, la sfarsitul colaborarii cu aia veche eram numai in scandaluri si am anuntat-o din timp ca imi caut pe altcineva ca asa e ok...si si-a cautat si ea, din ce am inteles...dar cu asta a fost o relatie ok din prima clipa...si cate cadouri i-am facut... nu inteleg...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mandyksch spune:
Neata si de la noi.
Bulucel, pup mare la Simon si imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Sper sa se faca bine repejor, si tu sa ai grija de tine.
Joy, si tu Vladut cu amigdalele, pe urmele lui Sarah, of, ce mai bebici bolnaviori...te ingrozesti ce de viroze bantuie in tara.
Anda, se pare ca trebuie sa iti urez succes in cautarea altei bone...imi pare rau, cred ca e cumplit de greu sa gasesti pe cineva suficient de potrivit. Cred ca am un noroc f mare ca ai mei se pot ocupa de Kriszti, si ca stau si f aproape de noi.
In alta ordine de idei, pe noi ne-au sunta aseara sa mergem azi la vaccin (ROR), la 1,30. Foarte fain, in mijlocul programului de lucru. Nu pot pleca de la job asa ca va merge tati si bunica cu piticu'. Sper sa fie bine si sa nu urle prea mult saracutul de el.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by anda77
alta agentie, alti bani, alte comisioane, alta femeie...
si au ramas cheile la ea...cum poate sa se poarte cineva asa...? io sunt neagra de suparare ca nu inteleg, la sfarsitul colaborarii cu aia veche eram numai in scandaluri si am anuntat-o din timp ca imi caut pe altcineva ca asa e ok...si si-a cautat si ea, din ce am inteles...dar cu asta a fost o relatie ok din prima clipa...si cate cadouri i-am facut... nu inteleg...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Doamne, Anda, te inteleg ca esti suparata ! Cum poate face asa ceva din senin !!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
anda77 spune:
mama mea traieste intr-o lume a ei in care nu exista decat ea. io si taica-meu, in masura in care o coafeaza, altfel nu. asa a fost toata viata...doar pe ea se iubeste. ma scuzati, n-am cui sa ma descarc...
mami de poet(09.12.2005)
joy04 spune:
ANDA poate totusi i s-a intamplat ceva.
adica nu o fi dracului chiar atat de nesimtita!!! io nu cred ca oamanii pot fi chiar atat de jegosi.
adica frate, nu-ti convine, spui. paote se rezolva, poate nu.
si atunci fiecare isi cauta ceva convenabil.
DA NU LASI OMU' CU OCHII IN SOARE!!!!
Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Joy, ai dreptate !
Nu pot sa inteleg totusi astfel de oameni !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Hildegard spune:
Buna dimineata,
Steff e marait...ne ies caninii de jos, pentru ca acum se vede in comparatie cu ieri, alb asa cum era sus...se vede dintele cum vine
Domane, inca am dormit bine. Cine stie ce ne asteapta....
in plus azi facem si vaccinul
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
leea_cv spune:
Joy sanatate lui Vladut.Si tie la fel ,cu ceva mai multa odihna.Ai avut (ai) o perioada f grea.Bine ca esti puternica.
Anda tot n-a venit?Bona?Pe mama ta n-o prea inteleg.Nu-i fericita ca-l are pe Nic?N-i place sa-l vada jucindu-se?
Madutza ca cadouri ai primit?cum e masina?
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Gandacel spune:
Buna la toata lumea!
Madau, nu esti paranoica cu vizitele si virusii, e normal sa ne ingrijoram, cand vedem ce se intampla in jur. Insa in acelasi timp e bine sa stai relaxata, ca de oriunde poate lua acum ceva, faptul ca cineva merge sau nu la gradinita, ori ca circula cu mijloacele de transport in comun, ori merge la serviciu, e cam totuna!
Canutza, scuze, dar eu n-as fi suportat-o atat pe "bona" asta a ta.
Leea, cu sunetul, Bogdan a avut o repriza de vreo 3-4 sapt. in sir, pe la vreo 7-8 luni, iar acum si-a amintit si a facut doar cateva zile, nu prea l-a mai distrat asa tare. Dar pe el l-a ascultat dr si ne-a zis clar ca nu are nimic.
Lavi, daca n-as sti, as zice ca avem aceeasi bona!!!
Hanuc, chiar ieri intrebam ce mai faci. Te superi daca iti spun ca ar fi trebuit sa te sune mama ta sa-ti spuna ca copilul nu e bine? Nu te supara. Poate e mai bine totusi sa-l duci inapoi la cresa, e normal sa se imbolnaveasca la inceput, dar peste ceva timp nu va mai fi asa rau. Cat despre mancare, incearca in perioada in care e bolnavior sa-l hidratezi bine, iar putina mancare pe care o mananca sa fie mai lichida si pasata bine. Din cauza gatului inflamat nu va suporta sa manace mancare solida. Sanatate.
Buluci, imi pare rau c-ai trecut prin asta. Bine ca s-a dus!!!
Hai sa dau send, mai citesc si revin.
Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)
lavi02 spune:
Joy mie puroiul la amigdale imi trece totdeauna cu simplul Ospen, luat vreo 7 zile. Si e permis in sarcina.
Bineinteles, du-te la , voiam doar sa te linistesc.
Sanatate tie si lui Vladut!
Am avut o noapte de cosmar azi noapte cu febra la Nati, m-am culcat dupa 4. Silvia e ceva-ceva mai bine, in sensul ca are pusee de febra mai rare si de intensitate mai scazuta.
Anda grea e viata de mami cu bona!
Te inteleg - ca nimeni alta!
Si te .
Mey, am o prietena (una din cele mai bune) cu aceeasi situatia familiala ca a ta: singura la parinti, tata militar, mama o tar' cam iresponsabila. Adica "ea a fost intotdeauna copilul familiei", asa zice prietena mea.
Va pup pe amandoua, virtual, ca ea e plecata din Ro si mi-e tare dor.