Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
Hildegard spune:
Anda77, io am mama si nu ma pot baza pe ea din noiembrie. Sicer, mi-e teama ca e tareee aiurita. O fi ia mama mea, dar de steff nu e capabila sa-i poarte de grija.Mor! Zilnic plang din cauza asta! Am zis la sotu' ca-mi las serviciul si stau eu...Dar speram ca, cu ajutorul lui Dumnezeu sa gasim o bona de treaba
Si la tine prin agentie???? Oauu, e super asa....barem garanteaza cineva pentru ea. Dar eu cum sa fac..s-o iau din strada si sa ma trezesc ca Doamne fereste! ce face prin casa cu cupilu"In Arad nu sunt agentii
Sincer, cat o plateai, adica, cat dadeai la agentie?
Asa, cum a zis si Joy, nici eu nu inteleg unele chestii in viata!
Joy, draga, puroi? Pai dati cu tratament si inarmati-va cu multa rabdare si trece.Si eu am avut. Copilu a scapat deocamdata. Ce sa zic! Si tu nu poti lua!! OF, of. Ia Ospen ca mine!Ca de la ala n-are nimic sarcina. Pai, nu poti sat asa.
Camelia, draguta fata in sertar
Steff Are sertar sub patut si toata ziua sta in el, cand isi aminteste ca nu l-a dechis
Dordia, io n-am mai vazut un serial de nu mai tin minte. Vine si vremea "mea"
Bic, speram sa fie bine!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
cristinamh spune:
anda, bafta la noi cautari. poate totusi e o neintelegere. dumnezeu stie.
ce nu pricep eu, si e valabil la toata lumea... de ce trebuie mai nene sa aiba ea chei la purtator? ca doar nu vine in lipsa mea sau pleca inaintea mea?! poate avea un set de chei care atunci cand iese cu copilul afara stau la ea in buzunar, cand nu, stau in usa de la intrare! poate exagerez eu, da' zau ca nu vad ce nu e bine la metoda asta!
normal ca, daca nu e de incredere, isi poate face copie dupa ele. dar nu-i musai sa aiba de la ambele yale. ii poti lasa doar de jos, sau de la yala pe care o schimbi cu cea mai mare usurinta...
mucii lu iris au crescut in intensitate, a inceput sa se inece cu ei. dar nu face febra... spalam nasu' la greu, bagam vitamina C... nu tuseste decat cand se ineaca. of, da doamne sa nu faca febra, ca atunci clar ajungem la dr .
eu sunt pro-cresa demult. daca treci peste prima luna ai scapat. si daca treci cu 2 raceli ai scapat usor. asta e viata, n-ai ce sa faci... si lavi are dreptate, greu e primul an.
dar depinde si de copil, nu e regula generala. ma uit la andrei, mi-a racit in a doua sapt de gradi. cand oricum racise toata lumea. doar copiii care mai fusesera la cresa erau pe picioare si n-au avut nimic. apoi mi-a mai tras o raceala in iarna, dar mai slaba, mai scurta, si oricum in vacanta. acum dupa o luna, are un pic de muci. dar cine n-are...
iris va merge la cresa. si cum nu-mi permit bona, dar nici sa stau acasa cu copilul, va trebui sa se obisnuiasca.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Hildegard spune:
Lavi, dar de la ce febra? De la dinti?Cred ca esti rupta. Sanatate!
------------------------------------------------------
Steff acum doarme bine noaptea cu trezire la 3-4 pt. lapte si la 7 tot pentru lapte dar de atunci nu mai doarme.
Cred ca ne astepata iarasi nopti de "Vis" cu caninii de jos
A au fost si premolarii:au iesit unul dupa altul...asa cred ca e si la canini.
de-ale gurii
Gandacel spune:
Anda, chiar ma doare sufletul sa aud ca o mama vorbeste asa cu copilul ei! Asta este, incearca sa te descurci singura, poate vreodata va aprecia... Mama nu stia saraca ce sa mai faca pentru noi!
Daca ai luat bona prin agentie, nu poti lua legatura cu ea prin agentie, odata cu asta sa-i faci si reclamatie fata de cum a plecat? Dar intrebarea e, a plecat ori a intervenit altceva? Poate isi cauta de lucru...?!
"si cate cadouri i-am facut... nu inteleg..." Te-a luat de fraiera. Nu o lua ca pe o jignire, asa cred despre ea, nu despre tine.
Joy, ai grija de Vladut si de tine. Cat despre ce i-ai scris Andei, sunt total de acord cu tine. Poate sunt la fel de naiva.
Hai sa va zic ceva legat de bone! Doctora mea mi-a zis ca ea in 4 ani a schimbat 14 bone!!!! Eu n-as avea nervii astia!!! Voi?
Cristinamh, cu chele exact asa o sa fac eu! Merci de idee, nu-mi daduse prin cap.
Insa, deocamdata ma gandesc sa inchei colaborarea cu bona, poate va scriu mai tarziu, cand doarme piticul, de ce. Ca si eu am povestea mea, diferita de a voastra.
Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
In alta ordine de idei, sau in aceeasi ordine ca la Cristina, si eu sunt impotriva bonei si pro gradinita/cresa. De fapt deja stiti. La 1 iunie ori 1 iulie il bag in colectivitate, mi se pare cea mai potrivita perioada si dpdv al virusilor, si ca temperatura de joaca afara in curte. Daca se imbolnaveste, il izolez fata de fetita (pe care cred totusi ca o vom boteza Ioana!) si sper sa nu apara complicatii cu ea.
Eu mai rezist si saptamana asta cu bona, apoi ii spun cat pot eu de diplomat ca nu mai am nevoie de ea, ca sa nu-i spun ca nu o mai vreau sub nici un chip!
Hildegard spune:
Cristina, eu ma gandeam asa cu cheile: Eu as vrea sa nu ramana la ea...oricum eu vin inainte sa plece ea..deci nema chei. i le las sa duca cupilu la plimbare si apoi i le iau.
Aici la noi nu sunt crese curate...sunt numai de stat care sunt.
Speram sa nu faca febra Andrei
Gandacel, da asa e bine, sa-i spui pe ocolite ca n-o mai vrei. Si eu tot asa as face.
de-ale gurii
camelia_daniela spune:
Uau Gandacel, 28 de saptamani deja! SA DEA dOMNU' SA FIE BINE PANA LA CAPAT !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Lavi, daca n-as sti, as zice ca avem aceeasi bona!!!
Virgil se distreaza si ma pune sa-i povestesc opiniile politice ale lu' tanti dar mie imi vine sa ma urc pe pereti.
Ieri asa de bine m-am simtit doar eu, cu fetele mele! Mai ales ca de dimineata s-au simtit bine, se jucau impreuna...
Mie nu tre' sa-mi zici de ce inchei colaborarea cu bona - cred ca stiu deja
Mi se pare o idee buna sa-l duci pe Bogdanel din iunie/iulie la gradi/cresa. Citii zilele astea prin cartea de pediatrie ca in primele 8-9 luni bebelusii pastreaza anticorpii mamei (de ex la cei cu mame cu HIv, bebelusii testeaza pozitiv pana la 8-9 luni, ca sunt anticorpii primiti prin placenta si la 10 luni, daca e negativ - inseamna ca bb a scapat). S-a observat si aici ca dupa 8-9 luni au dat navala bolile, pana atunci au fost doar cazuri izolate.
Din experienta mea - intre bona si cresa - nu poti zice clar care-i mai buna, depinde ce cresa cu ce bona compari. Dar nu poti zice: cresa horror! decat acolo mai bine inghit orice de la bona, ca nu-i asa.
Pe de alta parte o bona care scoate zilnic copilul in parc si respecta indicatiile mamei, nu face de capul ei; dar cel mai important: care nu maltrateaza copilul fizic sau emotional - merita tinuta.
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Anda.... imi pare rau de tine!!! Varianta cresei ai exclus-o??? Ca vad ca bonele sunt tare neserioase!!!
Felicia Pai pana la "Lost' am mai vizionat "24" tot, mai ma ultimele 2 ep aparute, "4400" tot astept vara cu infrigurare cand apare noua serie, "Heroes" la care am tot asa ultimele 2 ep aparute. Deci... sunt avansata! Si mai am de vizionat "X files", "ER" la care astept traducerile, "Millenium"...etc.
Joy ma batea gandul sa merg la ORL dar...dr. a zis ca nu e nik. L-a controlat miercurea trecuta si cica nu e nik. Dar...mucii se aud in interior rau. Cred ca imi iau batista bebelului ca poate asa ii scot.
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz