Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
corap spune:
aoleu... numai vesti nasoale pe toate fronturile :(
si cat o invidiam la inceput pe canuta pentru bona ei cea culta/instruita ... iaca ca nici asta n-a fost sa fie.
anda, a dat vreun semn bona ta? si mamei tale n-ai incercat sa-i spui ca e familia ta si in familie te ajuti, ca de-aia e familie...uf, ca m-am enervat si io. probabil ca-i o cauza pierduta, stii tu mai bine
gandacelule, si io voiam bona la un moment dat, ca mi-era greu sa tot ridic cele 14 kg ale lu' fi-mio. da m-am lasat, am zis ca mai bine singura si cu liniste psihica, ca altfel o sa iasa pitika nervoasa
bulucel, sa ne mai scrii daca poti ce mai face simonelu'
joy, du-te la doctor ca nu se poate sa stai asa cu puroiu-n gat. si multa sanatate lui vladut. cu medicamentele stiu cum e, ca eu mai am sa-i dau cel putin 3 zile lui andrei antibiotic si deja cand simte mirosul incepe sa ma urasca . dar macar andrei nu mai face febra
lavi, sanatate la tot familionu' si pupici speciali pt natilici nurorici
of, va pup pe toate si aveti grija de voi & bebici. ma duc sa fac o praji pana nu se trezeste ardeiu.
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
felicia74 spune:
Cuscraaaa, daca tot esti prin preajma baga aici raspuns (daca stii, desigur):
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=93336
Dupa cum se poate vedea din intrebarea mea, Doru a ajuns sa fie internat la SMC, prin cunostinta unei cunostinte a soacrei mele, lantul slabiciunilor, ehei, nene, Caragiale e etern (apropo, azi era ziua lui nenea Iancu).
Din pacate dr nu a vrut sa-l interneze ambulatoriu asa ca va tb sa stea acolo peste o saptamana, ca vor sa-i faca investigatii serioase sa vada de ce colita lui nu trece din octombrie. Saracul de atunci nu mananca decat pui la gratar si legume fierte Partea buna a lucrurilor - a slabit 15 kile. Sper totusi sa-i gaseasca ceva, nu grav Doamne fereste, dar nici sa puna boala pe seama stresului ca ceilalti 3 medici la care a fost.
Asa ca eu alerg de colo, colo, azi se duce socrul meu la el, eu ma duc maine.
El sta in conditii ok, rezerva cu 2 paturi, tv si frigider. Insa colegul "de celula" e un nene pasionat de politica (asta apropo de ce zicea lavi cu bona ei). Bine ca are mp3 playerul la el sa-i mai treaca de urat, dar tot ii vine deja sa se urce pe pereti. Si e abia a doua zi, cica vor sa-l tina vreo 10 zile
ela27oana spune:
salutare,
ieri cand am zis ca am timp sa postez nu am apucat decat sa scriu buna
am citit scutecul asta pe megadiagonala
claudia si buluci-offffffffffffffffffffffff doamne,
joy-sanatate piticului
cuscra-bine ca ai sesizat la timp ce facea bona,succes sa gasesti alta,si un pup mare lui dimitrie
mai aveam cate ceva de raspuns dar am uitat
uka e bine,miercuri am facut vaccinul,si sambata seara a fost putin febrila dar a trecut,vesela,canta toata ziua,si mai nou scoate vasele din mobila de buc si se baga ea acolo,intr-un loc de 40/40,si sa vezi cantari si tipete si 3 ore ar sta acolo,de 2 zile il pupa no stop pe bb-razator
eu sunt varza,de o saptamana nu m-am odihnit bine si numai pe drumuri,m-am apucat de sofat,sper sa o termin curand,caut si compar oferte si calitate la gresie faianta,aragaz,mobila de buc tot c etrebuie ca sa faci o buc de la zero,caut zugravi,am gasit si stabil sa se apuce de azi dar am amanat cu vremea asta plus ca oboseala ma termina asa ca mai pre primavara
acum o intrebare:aragaz email vs.aragaz inox,ce recom dpv a-l intretinerii????
azi am emotii si sunt nerabdatoare,tati e la ploiesti si sper sa ia masina,sper sa fie k
va pup si sper sa revin azi
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
elo, pai la 40 roni cat era sa-i dau? Insa mi-a zis socrul meu (care era de fata) "pai el nu ti-a dat nicio chitanta, asta e spaga lui, condensatorul ala e si in comert, daca-mi ziceati il schimbam eu"
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Ela, si noi vrem s afacem bucataria de la A-Z. Nu stiu cat o costa
Si iarasi...si eu vreau aragaz inox cu hota inox. Pai io as curata cu pasta ayax sau cif
Cauta sa te odihnesti sa-ti merga creieasul la tocmit bucataria
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Hildegard spune:
bey, ce pati pruncul asta ca doarme de la 10.....phiiii, ma plictisescmi-am facut l\plan sa-l scot afara dar sa se scoale odata...
Creste, creste...ii cresc dintii.
Azi papam supa de rosii cu taitei si ficatel de pui in sos cu piure de cartof.
De cand il am n-o dormit atat.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
ela27oana spune:
feli-pai asa zi,am crezut ca era de la vreo firma,pai clar aia era spaga lui
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
a catadixit bona sa raspunda la telefon.
cica barba-su a avut accident asta-noapte impreuna cu 3 colegi, intr-o misiune si este in coma la spitalul municipal. da-mi spunea asta ca pe starea vremii, adik fara emotie sau durere...hmmm. si ca n-a avut telefoanele laea la spital...hm...atunci cine a deschis telefoanele la ora 9, cand pana la 9 erau inchise? in fine, io tembela zic hai sa-ti dau avand la salariul urmator, cu ce s-o ajut, bla-bla..
p-orma imi zice ca e la chirurgie la etajul 5. dana, ii spun, nu ai cum sa fii la etajul 5 ca acolo sunt doar nou-nascuti, acolo am nascut eu, ce naibii...
inchid si sun la spitalul universitar si intreb dk exista cineva internat cu numele lui barba-su. Nimeni nu este internat cu acest nume.
no, acuma, asta isi bate joc de mine sau e o neintelegere? nu stiu cum sa aflu ca as vrea sa stiu dk o mai astept o saptamana sau sun azi la agentie. ca inca n-am sunat. nu stiu cum sa fac...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ela27oana spune:
hilde-initial eu de inox vroiam,dar am auzit numai de rau despre ele,se pateaza tare rau mai ales cuptorul,nasa mea il curata numai cu solutie de la zepter,si tot ramane patat inoxul,de asta v-am intrebat sa-mi ziceti si mie parerea voastra din experienta,
hm-costuri depinde ce vrei sa faci si ce cumperi la mine undeva intre 40-50 mil.
Ela si Oana-Daria