Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 24
teodoran spune:
Bine ai venit Daniela. La 5 saptamani se vede la eco tarnsvaginal sacul embrionar. Unde ai facut Fiv-ul?
8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
cecilia L spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe aici, desi va urmaresc de fff mult timp, dar abia acum m-am hotarat sa va scriu.
Sunt insarcinata in 9 sapt, luni am fost la doctor, care mi-a zis ca este totul este ok. Nu pot sa ma plang de greturi, am dar ...suportabil, singurul lucru care ma termina este faptul ca nu dorm noaptea decat 4-5 ore. Aveti aceeasi problema?Eu iau utrogestan 2/zi, acid folic si uneori no-spa.Ma gandeam ca este de la utrogestan.
Sunt la fel de speriata ca si voi, am 33 ani si am pierdut singura mea sarcina anterioara in urma cu 5 ani, iar de atunci am incercat........ dar acum suntem fericiti.Mi-ar placea sa-mi spuneti daca aveti aceeasi problema cu somnul si ce au mai recomandat medicii vostrii pt saptamana 12.Mie atunci mi-a spus sa merg la urmatorul control.
cecilia
danielle02 spune:
bun venit daniela 
fetele,eu am dormit cam o ora,dar raceala asta ma termina.
cineva a zis ca a baut ceai de ginger.e bun?cate cani poti sa bei pe zi?
carmina, mult succes si sa vii numai cu vesti bune!!! 
cecilia, bun venit.si eu ma lupt cu somnul asta noaptea.nici eu nu prea pot dormi.nu stiu de la ce o fi.
sa auzim numai de bine!
toate burticoasele
danielle
5+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
sim_stoian spune:
Bun venit noilor gravidute 
Alinkav, am auzit si eu parca ceva de ficat. Dar nu mai stiu de ce nu avem voie. Stii tu?
Cu somnul vad ca am si eu probleme in ultimele zile. Dorm destul de agitata si visez mult. Sper sa treaca si sa revin la somnnul meu normal ![]()
Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe
Roxana_G spune:
Bun venit noilor burtici!
Eu ma simt ok, numai cu nasul ma chinui. Analize bune, VDRL tot nu e gata insa nu am de ce sa imi fac griji.
Vorbim maine.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
alinkav spune:
Contine foarte multa vit.A, care e destul de periculoasa in sarcina, in cantitati mari.
quote:
Originally posted by sim_stoian
Alinkav, am auzit si eu parca ceva de ficat. Dar nu mai stiu de ce nu avem voie. Stii tu?
Alina
9+ si Alex
sim_stoian spune:
Multumesc pentru raspuns. Atunci cand am citi ca nu e indicat, sigur am citit si de ce, dar sunt cam uituca de cand sunt
. Mai nasol e ca mai uit si cate o chestie importanta de la servici
.
Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe
sim_stoian spune:
Treaba cu uitatul la servici e nasoala. Sunt consultant pe un soft de salarii si nu e prea indicat sa uit sau sa incurc ceva.
O scoatem noi la capat pana la urma.
Voi ce va doriti sa fie? Eu am presimtirea ca e fata, dar sotul meu tot spera sa fie baiat.
Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe
slippers76 spune:
Sim, la noi presimtirile sunt apanajul printului consort. Si prinzul consort zice ca e fata. Eu nu ma mai bag, ca si cu Miruna am fost convinsa ca e baiat si a fost fata, conform predictiilor avizate ale lui tati, evident. Ce-o fi, sanatos sa fie.
Roxbine ca ai scapat de stresul analizelor. Mie imi ies abia pe 5. Sunt unele gata, dar nu ma duc sa le iau decat pe toate o data. Asta ca sa nu imi creez singura palpitatii inainte de vreme. Oricum, ma duc cu ele la "citit" abia vinerea viitoare, pe 9.
Ana
8+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
alinkav spune:
Avand in vedere ca am deja un baiat, imi doresc firesc si o fetita.Si sincer de atata dorinta si din cate teste am facut de pe net, din care imi iese fetita, nu mai vreau sa ma gandesc deloc la asta, ce o fi o fi. Am visat acum cateva zile, precum ca am fost la eco, si doctorul imi zice"uite aici e puta si aici sunt oute"
, si eram tare dezamagita in visul ala, de m-am trezit si mi-am zis ca ajunge, tot copilul meu va fi chiar daca e baietel din nou!
Alina
9+ si Alex