Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 25
Roxana_G spune:
Uite ce am citit despre Vibrocil, nu pare ok sa folosesc. Si ma doare rau rau nasul. Nu pot sa respir deloc.
Product Name: Vibrocil-S.
Solution/Nasal Gel
Disorder Category: Coughs/Colds/Flu
General Description: For the relief of nasal and sinus congestion due to colds as well as for combatting allergies, hay fever and sinusitis.
Schedule Status: S2
Dosage & Directions: Solution: Blow the nose gently before application. Adults and children over 6 years: 1 spray into each nostril 3 to 4 times a day. Nasal Gel: Adults and children over 6 years: Insert as deeply as possible into each nostril, 4 times a day.
Warning: Burning and dryness of the nose. Adhere to correct dose as systemic absorption may cause a rise in blood pressure. Excessive use can lead to rebound congestion.
When not to be Used: Infants and children under six years. Not recommended during pregnancy. Not to be used with some antidepressants and high blood pressure medication.
Composition:
Solution - Dimethindene Maleate 25mg/100ml
Phenylephrine (base) 250mg/100ml
Preservative: Benzalkonium Chloride 0,01 % m/v.
Nasal Gel - Dimethindene Maleate 25mg/100g
Phenylephrine (base) 250mg/100g
Preservative: Benzalkonium Chloride 0,01
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Sabina spune:
Buna dragele mele!
am avut o zi luuunga:) Biblioteca(in sfarsit m-am urnit cu referatul) si apoi am fost d-na profesor examinator
, am avut examen cu studentii.
Stati sa vedeti de ce rad, pai uite-ma pe mine in autoportret fotografic:
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo188137.htm
Carmina, iti tin pumnii sa fie bine!!
Bun venit Cecilia si Daniela!
Eu am in continuare stare de greata, dar fara sa vomit, si pot manca.Ceea ce fac fara rusine ![]()
si sincer, ma simt tare grasana:(, da asta e. Fara sa exagerez, am sa incerc totusi sa elimin painea si dulciurile, ca nu se mai poate. Eu sunt si tare pofticioasa de felul meu. S-a zis cu visul meu de a fi o graviduta din aia supla si doar cu burtica....da nu ma mai simt urata ca saptamana trecuta:), cred ca totul de la cap e.
eu vreau baiat! gata am zis:))
dar tot asa, si daca e fata, tot a mea e.
si eu am avut insomnii de 2 nopti,asa ca mi-am luat un ceai relaxant, cu tei si flori de portocal, sper sa nu contina nimica rau pe langa.
Sim-Stoian, parca tu intyrebai la un topic de constipatie.Cu efect garantat, tarate de grau.
Poti sa mananci seara cu nuci, miere si lapte.Miammm, o bunatate! Si a doua zi efect garantat.
In rest, mult iaurt, Kiwi cat incape, apa, si....miscare:) Daca iti permite dr bineinteles.
mai citesc din urma si revin, ca ati scris o gramada azi :)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Hmm, Roxana, ma tot gandesc ce sfat sa-ti dau.
in disperare de cauza...chestia cu batista bebelusului ai putea sa incerci?
eu una nu folosesc asa ceva pt copil, dar pt mine as folosi.Combinat cu sterimar ca sa se ude bine mucoasa si cu mirosit batoane din alea chinezesti care mai desfunda nasul.Ce zici??
si pe mine ma innebuneste un nas infundat, devin irascibila, am o stare de disconfort teribila, te inteleg perfect!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sim-Stoian, parca tu intyrebai la un topic de constipatie.Cu efect garantat, tarate de grau.
Poti sa mananci seara cu nuci, miere si lapte.Miammm, o bunatate! Si a doua zi efect garantat.
In rest, mult iaurt, Kiwi cat incape, apa, si....miscare:) Daca iti permite dr bineinteles.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Multumesc, Sabina. Am descoperit si eu intre timp beneficiile kiwi-ului. Mananc in fiecare zi si beau 2 litri de apa zilnic. Nu de alta, dar mor de sete. Si mai mananc Activia. Sper ca nu e interzis cumva.
Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe
lilirusu spune:
Buna fetelor.La mine s-au accentuat petele maronii si ca urmare maine dimineata plec cu sotul meu de la Budapesta la Oradea la un cabinet de gineco sa vedem ce se intampla.Sunt tare ingrijorata.Cine imi poate da si mie o adresa de un cabinet de gineco bun la Oradea sau merg la spital?
carminabulina spune:
M-am intors de la doctor si sunt total bulversata.
Nu s-a vazut nimic la eco, in uter. Asta l-a facut pe dr. sa presupuna ca sarcina s-a oprit din evolutie sau este o sarcina extrauterina. Merg maine dimineata la Giulesti sa fac niste dozari cu hormoni si in felul asta sa ne mai lamurim. Mie mi-e foarte clar ca oricum ar fi nu va fi bebe
dar cum speranta moare ultima voi astepta pana maine dupa amiaza sa vedem rezultatul.
Va multumesc pt. incurajari. Nici nu stiu daca mai e cazul sa ma tineti pe lista.
Eu sunt cam demolata la ora asta dar sper sa imi revin incet incet.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
piccaflor spune:
Daniela,Riana si Cecilia bine ati venit!
Carmina sper ca esti bine 
Roxana imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut...sotul meu are destul de des probleme cu nasul....stranuta,se infunda,il maninca...si pastilele n-au nici un efect....in sarcina chiar nu stiu ce-i indicat...
Sabina si eu visam sa fiu o graviduta supla...."vise,taica,vise"
....deja cred ca am luat mai bine de 1 kg....dar zau daca inteleg cum,pt ca nu prea maninc...de fapt,maninc f multe fructe,dar in rest nu prea...
Teodoratu ai mincat salata de boeuf?!...mie mi s-a spus sa nu maninc maioneza sau creme care contin oua crude...interzise si conservele...la fel si mezelurile(in afara de sunca....cum e la noi cea de praga)...asta avind in vedere ca n-am anticorpi pt toxo,ca altfel nu cred ca erau probleme...
Ciuperci am mincat,dar proaspete....dar care o fi treaba cu conservele?....ce naiba de bacterii pot contine si alea?....ca zau daca eu mai stiu ce sa mai maninc....dupa ce ca nu-mi mai nimc in perioada asta,singurele chestii la care poftesc ori nu se gasesc aici,ori mi-au fost interzise...
Manine dimineata merg sa-mi fac analiza secretiei...sper sa iasa bine...
Bafta multa fetelor cu probleme!
Pupici si noapte buna
Picca
7+
carminabulina spune:
Piccaflor, draga de tine
.
Bine nu are cum sa fie, am recitit mesajul meu si mi-am dat seama ca e un pic confuz. "Speranta" la care faceam referire era aceea ca : sper sa fie o sarcina oprita in evolutie si nu una extrauterina. Bebe nu e oricum 

.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
alinkav spune:
Carmina....sper sa nu fie adevarat!![]()
Mirela, ai mai fost la eco azi?Te asteptam cu vestile!!!
Eu acum am mancat, dar vad ca incepe sa ma cuprinda greata!![]()
Maine iarasi stau acasa, ca baiatul e bolnavior!Sper ca pana sambata sa fie bine, ca intentionam sa plecam la munte pe we.
Alina
9+ si Alex