Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Carmina imi pare tare rau. Macar sa nu fie extrauterina.

Roxana G am fost la eco. Bebe are 5,3 mm. I-am vazut si inimioara si avea 167 batai/minut. Sunt tare bucuroasa. Ma bucur ca ai analizele bune.

Are vreo fata palpitatii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

DANIELA,CECILIA bine a-ti venit si sarcina usoara.

CARMINA,sper sa fie bine,poate totusi e prea mica sarcina sa se vada.

LILIRUSU eu nu sunt din oradea am stat doar un an acolo(anul trecut),cand aveam vreo problema mergeam la POLICLINICA PELICAN din cartierul NUFARUL STR.NOTTARA CONSTANTIN BL C10,la ginecologie nu am fost niciodata acolo,mergeam la cluj pt ca aveam probleme mult mai serioase,in schimb am facut multe analize la ei.AVEAU DESTUL DE MULTI MEDICI,dar nu stiu sa-ti spun cat sunt de buni...eventual poti incerca si la spital....MULTA BAFTA ....dar eu tot zic sa te duci la budapesta daca esti acolo,cred ca sunt mult mai competenti medicii de acolo si e imposibil sa nu gasesti un medic vorbitor de engleza,iar daca nu va descurcati cu limba medicul o sa-si dea seama de probleme dupa ce-ti face ecografie,ai nevoie de tratament de sustinere.
pierzi prea mult timp sa te duci pana la oradea iti ia 4 ore sa ajungi pana acolo si inapoi la fel si nu cred ca e cazul in acest moment sa umbli atata,trebuie sa stai in pat si sa te odihnesti sa faci tratamentul si sa ti se opreasca scurgerile.(DACA MAI AI NELAMURIRI POTI SA-MI SCRI pe PM.)

lavinia9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by lilirusu

Fetelor sunt tare speriata.Aseara am avut usoare dureri la inceput pe partea dreapta,apoi pe stanga care au cedat la nospa,dar au aparut acum pete maronii.Nu stiu ce sa fac,nu sunt in tara,sunt la Budapesta si nu ma descurc cu limba lor.Sunt ingrozita ,asta este semn de avort?Asa am patit si acum3 luni cand am pierdut sarcina.

lilirusu

Lilirusu, tu la cate saptamani esti? In perioada asta cred ca durerile sunt de la cum embrionul sapa in endometru sa se prinda bine acolo. La fel si petele maronii de care pomenesti. Eu zic sa nu iti faci griji, mai ales daca nu se agraveaza sangerarea. Dar iti recomand sa stai linsitita, cat mai putina zgaltaire, mult calm si sentimente pozitive. O sa vezi ca o sa fie bine. Daca chiar nu suporti sa stai asa, icnearca sa gasesti pe cineva care sa mearga cu tine la urgenta si sa te ajute sa le explici medicilor ce si cum. Eventual sa iti dea ceva Utrogestan, ca sa te linistesti.

Durerile si petele maronii ar trebui oricum sa se estompeze in 2-3 zile. Insa daca persista sau se agravewaza, sa mergi musai la medic la un control.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mai fetelor saptamana asta am avut numai vesti proaste, intai irlandeza acum carmina...
carmina imi pare rau sper sa se insele medicul, poate de la giulesti vii cu o veste buna.
picca cred ca nu sunt recomandate conservele din cauza conservantilor prea multe chimicale. si mie tare mult imi place pateul de ficat si mie greu sa nu mananc. sau ficatei de pui.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata gravidutele!
Cum va simtiti azi?Eu parca am inceput cu dreptul de dimineata!

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Se pare ca sarcina mea s-a oprit in evolutie la 6 saptamani si 3 zile. As vrea sa am o explicatie dar din pacate...cuvintele sunt de prisos!
Va rog frumos sa ma scoateti din listuta!
Va doresc sa aveti o odisee frumoasa in continuare,sarcini usoare,nasteri usoare si bebei sanatosi!
Va !

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mirela imi pare tare rau. ce s-a intamplat ai avut ceva simptome? am citit si din urma si erai ok. trebuia sa te duci la eco? se poate intampla asta fara sa ai nici un simptom? scuze ca iti pun atatea intrebari dar imi fac probleme pt ca la eco mie nu mi-au zis nimic de inimioara.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mirela.....sincer nu am cuvinte....vestile astea triste nu-mi fac bine deloc!

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Imi pare foarte rau sa vad atatea sarcini oprite din evolutie. Fetelor va doresc multa putere sa puteti sa o luati de la capat.
Irlandeza ma bucur ca esti optimista si o sa vezi ca minunea se va intampla cu siguranta.
Carmina, sper ca nu e nici o sarcina ectopica, poate nu au vazut bine ceea ce trebuiau sa vada la ecograf.
Mirelastiu ca nu are rost sa pun alte intrebari ca nu ajuta la nimic. Poate ne spui si noua totusi ce ai simtit sau cum s-a manifestat aceasta intamplare neaspteptata. Multa sanatate!

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina in urma cu o saptamana am inceput sa sangerez,nu foarte mult dar suficient cat sa ma sperii.Am mers la medic si mi-a zis ca embrionul se vede dar nu-i gaseste bataile inimii si mi-a zis sa revin.Ieri am fost si mi s-a confirmat ceea ce simteam deja in sufletul meu,ca sarcina s-a oprit! Eu nu mai aveam absolut nici un simptom de sarcina!
Alina imi pare rau,eu nu vreau sa te afecteze aceste vesti,dar din pacate exista! Oricum nu am sa mai pot sa scriu aici,mi se rupe sufletul!
Florinini

Mirela

Mergi la inceput