Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 27
slippers76 spune:
Mirela, im pare tare rau. Nici nu am cuvinte sa va spun... Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste asta si sa ai un curand un bb sanatos si frumos.
Carmina, poate ca nu e inca totul pierdut. Iti tin pumnii.
Roxana, eu iau Vibrocil-ul cu acordul medicului, nu stiu ce sa spun... Am luat si la prima sarcina, iau si acum si sunt medici diferiti. Nasha mea e si ea insarcinata in 5 luni si al treilea medic i l-a prescris si ei. Chestia asta cu "nu sunt teste relevante" deci nu se recomanda este maximum de precautie pe care si-l iau producatorii de medicamente, ca sa nu aiba ei probleme. Dar doctorul hotaraste ce si cum. Si Nolicin este un antibiotic in al carui prospect scrie ca nu este recomandat in sarcina. Si cu Miruna au am facut o infectie urinara destul de urata si aproape de termen si mi-a prescris Nolicin. Cand am intrebat-o de faptul ca in prospect scrie ca e nerecomandat, doctorita mea mi-a spus ca este singurul antibiotic de spectrul respectiv pentru care ea isi asuma raspunderea sa-l administreze gravidelor. Asa ca cel mai bine ar fi sa iti intrebi medicul.
Ana
8+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Florinini spune:
Mirela nu-ti pierde speranta cu multa rabdare si calm o sa ramai din nou gravida, incearca sa gandesti pozitiv, ca micutul samburel care s-a zbatut sa se infiripeze, poate nu era sa fie un copil sanatos...si mai bine asa decat sa aduci pe lume un copilas care sa sufere si alaturi de el si voi. Dumnezeu stie el mai bine dacat oricine ce trebuie sa se intample, selectia e dura si niciodata nu se stie ce se intampla...dar un lucru e sigur speranta ramane si aduce cu ea lupta si dorinta de ati atinge scopul...intotdeauna lupta aduce invingatori...nu te lasa de cealalta parte
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
cristina_florea spune:
![]()
![]()
![]()
E trist si dureros ca atatea sarcini se opresc unde nu trebuie dar fetelor capul sus ca timpul le va rezolva pe toate. Si eu am pierdut o sarcina anul trecut la 12 sapt si dupa ce am plans zile intregi, am luat-o de la capat si acum sunt iar insarcinata. De data asta sper sa fie bine. Diseara ma duc la primul control.
cristina
laurici_27 spune:
Doamne ,mai fetelor dar ce se intampla?
Mirela imi pare atat de rau..
Chiar nu stiu ce sa mai zic...
Pinacolada spune:
Imi pare tare rau de vestile pe care le-am citit...dar trebuie sa ganditi pozitiv...DD stie el ce face, imi place mie sa cred!!! Sa speram ca asa e!!
In legatura cu greturile care au devenit insuportabile, am fost la doctor homeopat si mi-a dat niste globule homeopate (pentru simptomele mele) care mi-au facut bine cat de cat.Sunt profund recunoscatoare.![]()
Si eu am rinita cronica si imi pun vibrocil.
Va urez numai bine si nu mai vrei vesti triste...
Va pupic pe toate
Pinacolada
Mada28 spune:
Buna fetelor
Sunt in 6 sapt si 2 zile.L-am vazut pe bebe la echo la 5 sapt si 3 zile. Era un punctulet in sacul gestational. Dr. T a zis ca e normal pt varsta lui.
Vroiam sa va intreb voi toate aveti greturi? Eu nu am greturi ci doar sanii mariti si durerosi si usoare dureri prin burta la efort. E normal sa nu am greturi? Lipsa unor simptome trebuie sa ma ingrijoreze?
cristina85ss spune:
piccaflor ma bucur sa intalnesc o viitoare mamicuta din italia,eu sunt din roma si peste o saptamana jumate imi voi face prima consultatie.Vreau sa te intreb ceva,ptr ca vad ca tu ai fost deja la prima vizita. Ecografie o face tot medicul ginecolog care iti face consultatia sau te trimite in alta parte sa o faci apoi te intorci la medicul ginecolog cu rezultatul ecografiei? Ptr ca eu am auzit ca asa s-ar face,dar nu stiu nimic sigur.Tu ce spui? Cum a fost in cazul tau? Si mai am o intrebare daca nu te superi
,tu ai platit consultatia la ginecologie? Daca da,cat te-a costat? Si cat te-a costat si ecografia? Multumesc mult

Cristina
6+
irinabobe spune:
mada felicitari, bine ai venit si sarcina usoara. nici eu nu am alte simpotme asa ca nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. si eu ma ingrijoram din cauza asta la un moment dat si dupa ce am tot citit am ajuns la concluzia ca se poate si fara greturi, pofte, etc. si ca facem parte dintre gravidutele norocoase. asa ca eu zic sa stai linistita, sa ai incredere ca totul va fi bine, sa te bucuri de aceasta perioada si in rest cu Dumnezeu inainte. eu merg pe premiza ca daca e sa fie e daca nu orice as face tot cum vrea Doamne Doamne iese.
7+
LuciaZ spune:
Mirela imi pare rau, dar capul sus!
Am sa va povestesc ce am patit eu la 5,4 sapt, chiar intre Craciun si Anul Nou. Joi am avut o mica sangerare, o pata maronie, intimplarea a facut ca a doua zi sa am o programare la echo la medicul internist de la cabinetul unitatii unde lucrez. Mi-a spus ca vede sac gestational de 5 sapt. cu o usoara decolare dar nu vede embrionul .De urgenta m-a trimis cu bilet de internare la Filantropia. (Dr. mea ginecolog era in vacanta in afara pana pe 12 ian - telefon inchis). La Filantropia un medic in 5 min, (de la cam de garda)ma consulta si ma intraba daca vreau sa pastrez sarcina. Ii spun ca da si imi da Duphaston. Mi s-a parut cam rapida treaba asa ca mi-am pus sotul sa ma duca la Giulesti. Aici, dr. pana imi face o transvaginala si imi spune ca ii pare rau dar nu se vede embrionul si ar trebui sa renunt la sarcina, dar sa astept totusi dupa Revelion si sa nu iau nimic(cred ca mi-a zis asta doar ca era Vineri si duminica Revelionul). Duminica, pe 31 dec m-am dus pt o alta opinie la dr. Calciu de la Filantropia (mi-l recomandase dr. de la serviciu, dar atunci era in concediu fiind de garda doar pe 31 dec). Ma vede dr. si imi spune ca trebuie sa astept macar pana pe 10 ian pt un diagnostic cert pt ca sarcina este mica si daca echograful nu este foarte puternic nu se poate observa embrionul, dar sa nu imi fac griji ca nu e totul pierdut si ca nimeni nu poate spune cert 100% la o sarcina de 5 sapt. ca nu e embrion. mai mult mi-a spus ca i se pare ca vede ecouri ale batailor inimii. Va dati seama ca am fost in al 7 cer.
Pe 12 ian am fost la dr mea care mi-a confirmat o sarcina de 7,4 sapt si bataile bebe-ului 174/min. Mi-a dat duphaston si elevit, iar joi avem o alta programare.
Concluzia,.... daca simtiti nevoia cereti si 4 opinii. Pana la urma dr. tinerel de la cam. de garda de la Filantropia a avut dreptate.
Asta ca sa nu va spun ca la dr. Pana la echo ne-a bagat trei fete in camera si am asistat la procedura echo transvaginala a celor doua dinaintea mea. Mai mult uneia dintre ele i-a spus ca vede embrionul de 4 sapt dar nu are activitate cardiaca asa ca tb chiuretaj. Dr. tipei era in cabinet si il intreba pe Pana ce ar tb sa faca. Ulterior am aflat ca pe la 6 sapt se vede clar activ cardiaca. Nu stiu ce a facut fata. Sper sa fi asteptat macar dupa Revelion si sa mai fi cerut alta opinie. Mai era si la o a doua sarcina, prima oprita in evolutie cu un an in urma. Culmea e ca acest dr. Pana este apreciat ca un medic bun de unele dintre noi.
Cand i-am povestit dr. mele a scapatinformatia ca acelasi dr. a declarat ca o graviduta nu avea lichid amniotic iar ea a nascut bine mersi. Nu mai stii ce sacrezi in ziua de azi.
Succes si nasteri usoare tuturor burticutzelor.
Lucia
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
cristina85ss spune:
Vai fetelor da ce se intampla pe aici????? ce sunt cu toate vestiile astea dureroase??

Blueeyes nu mai am cuvinte,imi pare nespus de rau pentru tine si nu ma asteptam la asa ceva.Spune-mi daca pot sa te ajut cu ceva,orice..Carmina stai te rog frumos linistita ptr ca sarcina este prea mica,la 5 saptamani nimic nu este sigur 100% iar eu sunt convinsa ca pana la urma vei vedea ca defapt bebele este bine.Nu te stresa foarte tare!
Cristina
6+