Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by irinabobefetelor care nu prea sunteti adeptele bulinelor mie dr in loc de vitamine mi-a recomandat sa mananc zilnic o felie e paine cu unt (nu margarina), miere si nuci. zicea ca este mai buna decat orice vitamine.7+
noi nu consumam deloc margarina in casa,o mai pun la prajituri cand suntem in post,dar in rest folosim doar untmie imi plac nucile un pic rumenite la cuptor(sau la micro) ,cu sare am in camara vreo doo kile de mieji de nuca,si imi fac aproape zilnicIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, lasa sa te simti bine si sa fie BB sanatos. Eu mananc ca purcica de vreo 3 zile si culmea am slabit un kilogram. Nu stiu ce sa mai cred cu greutatea mea.

Rox 9+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bine ai venit Riana!

Carmina, succes la medic, sper ca totul va fi bine!

Eu tot mananc ca o vacuta, chiar si acum mi-e foame, desi mancasem acum o ora. Ma duc sa-mi fac ceva bun!

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu va las acum, cred ca plec mai devreme acasa pentru ca imi crapa capul. Am nasul super infundat in ciuda Olinth-ului ala afurisit, ma duc acasa la aerosolii mei. Pe drum ma opresc sa iau si analizele, oricum mai erau doar cateva: VDRL, urocultura, chlamidya si listeria parca. Nu ma astept la surprize neplacute, dar sa vedem. Va scriu de acasa.

Pupici la burtici si cat mai putine greturi si probleme. Asteptam numai vesti bune de la fetele cu probleme, da?

Rox 9+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

carmina iti tin pumnii sa fie totul bine. te asteptam cu vesti bune. si eu am facut eco transvaginala luni da nu am vazut/auzit inimioara si era apropae de 7 sapt. sper sa fie ok. sambata ma duc la intepat pt analize, tot trag de timp ca mi-e tare frica de luat sange .
in rest simptome nu prea mai am doar dureri de ovare cateodata dar dr a zis ca e ok ca se mareste uterul si un soooomn de as dormi non stop.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Carmina iti tin pumnii si sper sa fie totul bine cu bebele da-ne de veste! Apropo..inafara de sangerare mai ai ceva simptome cum ar fi dureri de burta..etc? Nana cum te mai simti? Esti mai bine? Si eu am acum greturi ameteli,somn, si nici un chef de lucru.As sta toata ziua in pat sau la computer dar nu as mai face nimic altceva,nici macar curatenie in casa.Parca nu am chef de nimic decand sunt gravida,sunt pasiva la tot ce ma inconjoara Fetelor ridichi avem voie sa mancam? Am gasit intamplator ieri si am cumparat,dar de ciuperci ce spuneti? Voi ati mancat?

Cristina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu in principiu am mancat tot ce imi era pofta. Singurul lucru care nu mi-a picat bine a fpst niste salata de boeuf, in rest am mancat de toate. Am mancat si urzici chair daca ica intra la cetgoria "cu risc". Urzicele mi se par atat de sanatoase totusi.
Irlandeza ma bucur foarte mult ca esti optimista, e foarte buna atitudinea ta. Cel mai bine este sa fii diagnosticata foarte bine ca dupa aia sa stii ce ai de facut.

8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu tot mananc cam de toate, ma feresc normal de ficat, dar in rest mai multe lactate. Maioneza nici vorba momentan, ca mi se face greata instantaneu de la ea.

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cristina mie dr mi-a zis ca putem manca orice daca e pofta mare, dar de evitat conservele, ridichile, morcovii murati, in general alimentele care produc gaze, insa nu sunt interzise.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna seara, numele meu este Daniela si sunt gravi in 4 saptamani, 13 zile de la et, ma simt bine, doar o foame constanta, dar in rest Ok...supneti-mi si mie, va rog cand se vad sambureii la eco, eu nu mai am rabdare, pentru ca este prima sarcina si obtinuta cu foarte mare greutate...Va pup pe toate si aveti grija de burtici...

danielal

Mergi la inceput