Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Buna fetelor,
eu si samburele meu de mar avem 4 saptamani de la ultima menstruatie. Suntem mici, mici mici....
In urma cu o saptamana am avut 2 zile scurgeri maronii in cantitate moderata si crampe, dureri ascutite. Am fugit la dr si mi-a dat utrogestan 2/zi, no-spa 1/zi si acid folic (il iau deja din noiembrie). Scurgerile s-au oprit imediat, durerile astea ascutite insa nu. Si ma sperieeeeeee, simt nevoia sa stau acasa, in pat, sa-l apar pe bebe de toti si de toate . Marti voi merge la doctorul care vreau sa ma supravegheze si ma rog din tot sufletul sa-mi spuna ca totul e bine, ca bebe s-a fixat etc.
In rest....mi-e somn, am uneori (seara in general) stari de frig...si sunt fff panicoasa pt ca vin dupa o perioada grea, probleme de sanatate...si mi-e frica. Ma sperii la orice simptom, nu stiu care e normal si care nu...teoretic stiu, dar nu stiu daca se aplica practic si la mine. Ma rog, probabil toate treceti sau ati trecut prin asta. Abia astept sa merg marti la dr si sa ma linistesc.
Sa ne dea D-zeu la toate bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

[quote]Originally posted by Sabina

picca, e vorba de anticorpi, aia s-ar putea pozitiva acuma, nu RH-ul.

adica sa produci anticorpi "contra" lui bebe, dar de obicei nu se intampla asa, stai linistita.

Si eu am RH negativ si voi face dozari de anticorpi putin mai incolo.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

[/quote

Sabinuta merci mult ca m-ai luminat ....mi-am tot batut eu capul dar zau daca pricepeam ceva ...

Picca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Riana, bine ai venit si sarcina usoara. Panicoasa sunt si eu si inca sunt la al 2 lea BB. Asa suntem toate, ne temem pentru puii nostri. De acum incolo ai grija de tine, de sanatate, si va fi totul ok.

Fetelor au iesit si restul de analize, ma duc diseara sa le iau. Sper sa nu mai am surprize.

Rox 9+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Nature multa sanatate Ilincai
Irlandeza ma bucur sa vad ca in ciuda durerii ai o atitudine pozitiva ....sper sa te reintorci la odisee cit mai curind si sa ai o sarcina fara probleme!
Nana hai ca mai e putin si terminam primul trimestru si scapam si de greturi
Lilirusu nu te speria de petele maronii...la 5 saptamnii am inceput sa le am si eu si m-am dus urgent la spital cu inima strinsa...insa bebe era ok....am mai facut o eco la 6 sapt si jumatate pt ca aveam in continuare pete maronii....totul era bine,multumesc lui Dumnezeu!....medicul mi-a spus ca foarte multe femei au aceste secretii maronii in primul trimestru ....dar ca sa fii tu linistita 100%,mai bine du-te si fa o eco...

Picca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

RoxanaG, sa ne spui cum ti-au iesit analizele. Tinem pumnii. Si eu ma duc la eco la ora 5. Mi-e tare frica, Sper ca de data asta sa-l vad pe bebe si sa-i aud inimioara batand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

FETELOR AM INTRAT SA VA ROG SA-MI TINETI PUMNII!!!
Acum plec la doctor si sunt foarte speriata. Sangerarile nu au incetat ba din contra azi a curs mai mult chiar si sunt si foarte ametita.

Irlandeza, am citit ce ti s-a intamplat, imi pare sincer rau. Acum e randul meu sa aflu adevarul...ufff.

Revin mai pe seara, va pup.

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rucsi, va fi bine. Tin si eu pumnii sa vezi inimioara si sa o zi auzi. Dar eu am vazut-o dar nu am auzit-o nici luni acum si nici la 7 saptamani. Asteptam vesti minunate cand vii de la eco.

Carmina, multa bafta, tinem pumnii si ne rugam sa fie ok. Da-ne un semn cand te intorci.

Eu ma simt bine cu greturile, aviz fetelor carora le este rau. Poate incepe o perioada mai buna, eu sunt dintre cele mai avansate, asa ca poate mai aveti putin. Desi am promis ca ma las de ipohondrii dupa eco de luni, iar am inceput sa ma intreb cum de imi e asa de bine. Insa alta eco nu mai fac.

Rox 9+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

RIANAbine ai venit si sarcina usoara...fii linistita ca toate suntem panicate mai ales la inceput si eu eram atenta la tot ce mi se intampla ,relaxeazate si totul o sa fie bine.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, am niste stari ciudate...dimineata m-am trezit si m-a luat o greata de nu m-am mai ridicat din pat. In cele din urma, dupa ce am baut multa apa, mi-a mai trecut si m-a apucat foamea. Am mancat bine pe la 9, dar degeaba pentru ca pe la 12 m-a luat iar foamea. daca o tin asa, o sa devin ca un butoi. Dar trec eu si peste asta, numai sa fie bebe bine.

Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Piccaflor, sa stii ca ma gandeam aseara cand m-am dus la somnic la faptul ca dr tau s-a referit la anticorpii de RH. Desi in principiu nici astia nu au de ce sa apara pana la nastere.

Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput