Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
irlandeza spune:
Fetelor va multumesc pt. ajutor si sfaturi. Am mai citit si eu pe net si se poate duce o sarcina la capat cu un uter bicorn. Cred ca nu ma voi opera. O sa-mi fac mai multe controale, poate am surpriza ca nu am uterul bicorn. Am vorbit cu sotul meu si am decis sa asteptam primul ciclu si sa incercam din nou. Data trecuta am asteptat 6 luni si apoi am avut nevoie de alte 6 luni pt. a ramane insarcinata, mai ales ca si sotul are varicocel. Dar le rezolvam noi in martie sau aprilie.
Noi 2 singurei
blueeyes2003 spune:
Alina,Nana
va multumesc mult pentru incurajari!
nature
multa sanatate fetitei tale!
irlandeza
ma bucur ca esti optimista,stii ca exista minuni si cu siguranta va fi bine si in cazul tau.Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe cat mai curand!
Mirela
8+Our little Miracle!
irinabobe spune:
buna fetele.
irlandeza stiu ca ccc cuvintele nu au valoare acum dar imi pare nespus de rau pentru pierderea ta si sper sa te reintorci cat mai curand la odisee.
fetelor care nu prea sunteti adeptele bulinelor mie dr in loc de vitamine mi-a recomandat sa mananc zilnic o felie e paine cu unt (nu margarina), miere si nuci. zicea ca este mai buna decat orice vitamine.
7+
laviniaN spune:
ZisaCami iti multumesc ca ne-ai gasit tu pe noi.....IRLANDEZA sper ca ai citit postarea lui CAMI,o sa fie bine pana la urma,trebuie sa ai incredere.
Mie fetelor mi-a fost foarte rau ieri,am dat afara tot ce m-am chinuit sa mananc,se pare ca azi am o zi mai linistita sper sa ramana asa.
LAVINIA
9+
irinabobe spune:
danielle pt raceala medicamentele de la boiron sunt naturiste si sunt pt raceala . se pot administra si femeilor insarcinate. eu de la ei am luat ceva pt gripa dar nu stiu acum cum se numeste. si oscilococcinum e tot de la ei, iar pt gat propolis cu vit C. si dr a zis ca pot lua si cate un strepsils.
7+
slippers76 spune:
Irlandeza, asta e atitudinea pe care trebuie sa o ai! Bravo tie. Un sfat: fa-ti si toate analizele de toxo, CMV, listeria si alte "goange si ganganii", pentru ca s-ar putea sa ai surpriza ca problema ta sa fie mai mult decat simpla. Toate astea provoaca avort spontan in primul trimestru de sarcina, in proportii destul de mari. Mai ales toxoplasma. Si toate sunt "reparabile" cu tratament. Am trei prietene care, dupa unul sau doua avorturi spontane si tratament pentru toxo au reusit sa duca sarcina cu bine. Iti tin pumnii!
Ana
8+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
lilirusu spune:
Fetelor sunt tare speriata.Aseara am avut usoare dureri la inceput pe partea dreapta,apoi pe stanga care au cedat la nospa,dar au aparut acum pete maronii.Nu stiu ce sa fac,nu sunt in tara,sunt la Budapesta si nu ma descurc cu limba lor.Sunt ingrozita ,asta este semn de avort?Asa am patit si acum3 luni cand am pierdut sarcina.
Roxana_G spune:
Irlandeza, felicitari pentru atitudinea pozitiva, tinem pumnii sa auzim vesti bune cat de curand. 
Ana, stiu ca Olinth da dependenta, mie una nici nu imi place si nici nu ma ajuta cu nimic. Nici Vibrocil nu e mai bun, e doar vasoconstrictor si asa simti ca poti respira. Stiu de la un ORL-ist super, ca am umblat si cu Alex o multime. Mi-a spus ca am nevoie de o combinatie vasoconstrictor cu antiinflamator (de ex Flixonase), insa astea chiar sunt interzise pe sarcina. Pentru nasul meu cam toate sunt apa. Nu mai zic de ser. Aseara am pus o fiola intr-o nara degeaba. Aerosolii ajuta insa, poti sa iti iei aparat, e f bun si util. Numai ca acum pe sarcina iar nu am voie sa folosesc substantele obisnuite. E f bun si pentru Alex, si cred ca si la voi ar fi util si pentru racelile Mirunei. De fapt chiar pentru ea l-am luat, ca ne tot chema pediatra la policlina sa facem aerosoli si asa e mai comod acasa. Apropos, cum e Miruna? Inteleg ca bine daca a mers la gradi. Am dus-o si eu pe Alex de ieri si stau cam stresata sa nu ia viroza asta criminala.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
laviniaN spune:
LILIRUSU fugi undeva la urgenta,e imposibil sa nu stie cineva engleza,macar sa-ti dea ceva tratament si sa-ti faca un ecograf....si nu te stresa prea tare ca nu este bine.
9+
blueeyes2003 spune:
lilirusu
petele maronii nu sunt neaparat semn de avort.Multe fete au aceste sangerari si cu repaos la pat si tratament se rezolva.Ar fi bine daca ai avea de unde sa iei Utrogestan si Gravibinon,injectii.Bafta!Ai grija de tine!
Mirela
8+Our little Miracle!