Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
alinkav spune:
Mirela, te asteptam cu vestile cele mai bune!!!!!
Cam liniste e azi pe aici!
Alina
9+ si Alex
Roxana_G spune:
Teodora, stai asa ca nu e nimic grav cu Vibrocil, nici nu cred ca se absoarbe mare lucru. Mie mi-a zis sa folosesc ser si Olynth de copii, atat. Parca la sarcina trecuta cand facusem gripa in 7 luni imi zisese sa nu pun, insa nu mai stiu. Eu am avut viroza si de Craciun si am pus si Vibrocil si Flixonase, pentru ca eu am probleme serioase cu nasul si daca nu respir bine nu mi se oxigneaza creierul - adica dureri cap, ameteli, anxietate.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Happiness_4_us spune:
Mirelush, o s avezi ca totul va fi bine. Iti tin pumnii.
Roxana
peentru sfaturi. M-am mai linistit!
Alina, intr-adevar e nasol tare, dar sper sa se termine cat mai repede episodul asta.![]()
Am uitat sa va spun ca mie mi-au aparut pe fata niste punctulete rosii, m-am patat adicatelea. Stiu ca e normal si ca la unele gravidutze apare treaba asta, dar tot la mine?![]()
Nana,
7+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
slippers76 spune:
Irlandeza, imi pare sincer, sincer rau. Nici nu cred ca-mi pot inchipui prin ce treci... Vino in tara si incearca sa rezolvi problemele, oricare ar fi ele. Cu siguranta vei avea sansa sa fii mamica fericita.
Rox, Vibrocil-ul e OK. E din plante si nu este contraindicat in sarcina. Eu am rinita cronica. L-am folosit si la prima sarcina si-l folosesc si acum. Bineinteles ca il folosesc cu acordul medicului.
De rest, mi-e rau in continuare dar incerc sa ignor starea asta, pentru ca, intr-o forma sau alta trebuie sa "functionez" in continuare. Si am nishte zile la scarbici....![]()
Ana
8+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
nature spune:
Buna fetelor,
Eu raportez o noapte agitata, fetita mea a facut febra 39 si tuseste rau, am pazit-o toata noaptea.Acum mor de somn, sunt la birou si peste vreo 2 ore ma intalnesc cu pediatra, sa mearga sa o vada pe ILinca.Parca sunt speriata de bombe, atatea am auzit despre viroza asta pacatoasa, si ca evolueaza si se complica asa de rapid, ca nu mai stiu ce sa cred....
Voi ce mai mancati? Eu nu pot manca decat fructe si covrigi, in rest nimic.De carne nici sa nu aud!
Va pup!
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
Zamfirica spune:
Irlandeza, imi pare tare rau! Nici nu stiu ce sa-ti spun...
, imi dau seama ca nimic din ce spunem noi nu te poate alina in momentul asta.
Nature, sanatate multa Ilincai. Stiu cum este...
in asteptarea lui number 2
danielle02 spune:
neatza burticosele 
roxana eu nu i-au nik deocamdata decat ceaiuri cu lamaie.
si mii frica de mor fiindca pe zi ce trece raceala asta nu imi da pace.nasul imi curge mereu,stranut si ma simt ca in butoi.
am auzit ca ceaiul de ginger e bun.dar cat se poate bea intr-o zi?cate cani?
toate burticile
danielle
5+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Roxana_G spune:
Ana, multumesc ca m-ai linistit. Incerc sa evit Vibrocil cat pot, si eu am un fel de sinuzita cronica si risc sa dau in complicatii daca nu tratez ca lumea. O sa mai fac aerosoli cu apa sarata, stiu ca si asta ajuta. Dar daca nu pot si nu pot, mai trisez cu un Vibrocil. Iar la serviciu, ia-o usor si cu calm. Si eu m-am enervat ieri, mai ca nu am plans, insa m-am gandit ca bebelusul meu nu merita sa il stresez eu asa.
Patrice, e periculos cu viroza asta, dar poate fi o alta raceala. Eu abia am dus-o pe Alexandra la gradi si imi e frica sa nu raceasca iar. Stiu cum e cu racelile la puiut. Multa sanatate Ilincai, daca tratezi din timp nu vor fi probleme. Eu nu prea sunt pro antibiotic, insa in cazuri grave e necesar. Si stiu asta ca fie-mea a facut vreo 3-4 bronsite pana acum.
Danielle, nici eu nu iau nimic in afara de curatat nasul. Ah, si o vitamina C pe zi. Insa ceaiurile nu imi plac, trebuie sa fiu bolnava rau sa beau. Brrrrr.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Rox, daca e sa eviti ceva, evita Olinth-ul. da dependenta. Vibrocilul e ok si e 100% natural. Mai poti folosi, ca sa stai si mai linistita, solutie de apa de mare. Gasesti in farmacii Nazomer si inca vreo doua. Dar sunt cam "apa", intelegi tu. Crede-ma, am incercat toate variantele, ca am problema asta de vreo 10 ani. Cum da toamna-iarna, cum sunt cu nasul in pioneze. Si rau, nu gluma.
Cat despre servici, e foarte mult de munca. Am de recuperat si zilele un care am stat cu Miruna acasa cand mi-a facut minunea aia de infectie. Si la mine ianuarie-februarie sunt criminale. Nu-mi permit nici macar o ora de pauza.
Patrice, e belea cu virozele astea. Eu am dus-o pe Miruna la gradi, dar stau cu sufletul indoit. oricum, ea abia a terminat un tratament cu antibiotice, si poate are un pic de imunitate "peste medie".
Ana
8+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by nature
Buna fetelor,Eu raportez o noapte agitata, fetita mea a facut febra 39 si tuseste rau, am pazit-o toata noaptea.Acum mor de somn, sunt la birou si peste vreo 2 ore ma intalnesc cu pediatra, sa mearga sa o vada pe ILinca.Parca sunt speriata de bombe, atatea am auzit despre viroza asta pacatoasa, si ca evolueaza si se complica asa de rapid, ca nu mai stiu ce sa cred....Voi ce mai mancati? Eu nu pot manca decat fructe si covrigi, in rest nimic.De carne nici sa nu aud!
Va pup!
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
vaii,vaii,sanatate multa!e de groaza cu racelile astea!
deocamdata a mea a facut forma usoara,dar e in tratament cu bronchovaxon,pentru imunitate,si presupun ca are influentasi mie mi-a mai trecut raceala,azi nu m-am dus la scoala,am sunat si le-am zis ca ma simt rau.Poate ma lasa de tot durerea de gat daca stau in casa macar o zi.Off,mai sunt 2 zile pana la vacanta, abia astept...carne nu prea mananc nici eu,azi mi-am facut mazare cu friganele(paine inmuiata in lapte,data prin ou ,si prajita in tigaie)Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose