LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mariana, wow, mai este putin si vine bebe !!! de-abia astept sa ne dai de veste!
Catrinel, spor la mutare! cum e la servici? te-ai acomodat?
Gabifer, saracu' Alex...poate o fi de la dintzisori...of,of!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ANDREEA G.,MICAALSA,CATRINEL17,TILI,MULTUMIM PTR VOTURI!!!
SUNTEM TOT PE LOCUL DOI!!!
Ana a facut feBra azi,e maraita,nu-i convine nimic,nu prea vrea sa pape,Aabia acum a adormit si am intrat o fuga pe la voi!!!

CATRINEL17 SPOR LA TREABA!!!
MICAALSA,imi pare rau ptr faza cu doctorita!!

si pup toti bebeii bolnaviori

www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Tili, pozele se vad bine, stai linistita ... nu conteaza calitatea lor ci faptul ca-ti vedem flacaii. Asta sa fie cel mai mare necaz ... nu te stresa din cauza asta si incanta-ne in continuare cu puiutii tai.
Catrinel, ce sa facem, iaca o tragem si noi cu infectia asta-n gat. Eu tot la parerea mea raman, ca Iulia are un streptococ ceva in gat ca-i a doua oara cand face acelasi lucru. Dupa ce termin tratamentul asta merg sa-i fac un exudat faringian. Dr. i-a dar Augmentin si Ambroxol (asta e pentru tuse) ... si eu m-am speriat putin ca mi-a dat Augmentin dar m-am gandit ca decat sa-i coboare la plamani si sa trebuiasca sa ma internez cu ea, mai bine-i dau. Oricum, trebuie sa-i fac ceva investigatii la gatut. febra nu a facut deloc doar ceva muci. Mai mult e infundat nasucul ca de curs nu-i curge inca. S-a pricopsit saraca si cu o iritatie nasoala la fundic .. cica antibioticul se elimina prin pisu. O tot creia o pauzasc acum, o schimb fff des si sper sa-i treaca ca asa rau o ustura aseara, mi-a fost mai mare mila de ea.
Spor la mutat ... hai ca acuma-i mai nasol ca tre' sa catrambalesti toate, dupa o sa va simtiti asa bine in noua casa .
adar, chiar ca m-am spart de ras . Mortala de-a dreptul. Bine c-ai pus poza cu pasta de dinti si periuta ca eu de cand cautam marca aia dar nu-mi aduceam aminte cum se numeste, doar cum arata. Si sa vezi ce ma gesticulam pe la farmacii ca sa ma inteleaga alea ce-mi trebe si tot degeaba. Acuma merg direct cu poza.
gabi_fer, daaaa ... se lasa tare mult asteptati rusii mei dar nu ma supar ca nu le duc dorul. Stiu asa bine cum e sa fii zombie asa ca-ti doresc la cat mai putine nopti de genul.
loranda, deci tot Bubu a vindecat buba . Si mie mi-a lasat o impresie super buna dr. respectiv. Chiar merita sa dai un ban dar sa fii tratat ca atare. Eu de cand caut sa gasesc un medic care sa vina acasa, bineinteles contra cost, dar pe-aici nu-s specimene de genul. Pacat, ar fi castigul lor ... dar ce comod e sa stai pe-un scaun in cabinet si sa freci menta, ca multi fac asa. Ma bucur ca Anda si-a revenit si cu mancarea, sa o tina tot asa! Bafta si voua la mutat, poate ne mai vedem pe la Bistrita pana plecati definitiv. Noi cred ca prin martie venim.
alinaalex, doctora la care m-am inscris vine si acasa ... acuma urmeaza sa si vedem daca-si tine promisiunea. Ca am luat-o tare de cum am intrat la ea in cabinet, cred ca s-o si speriat biata femeie. Dar asa eram de ofticata de la prima incat nu m-am mai putut controla. I-am zis sa-mi spuna din start daca e dispusa sa ma primeasca oricand e fata bolnava, daca vine acasa si daca o pot gasi oricand pe telefon, daca da bine, daca nu sa spuna ca-mi caut pe altcineva. S-a aratat dispusa, acuma sa vedem ...
Deci asa rau te-a chinuit CM? Si eu ma astept la surle si trambite ca tare rau imi era si mie inainte sa fiu gravi. Duc dorul zilelor alea ... dar rezolvam noi cumva, nu-i asa?
tchelen, si pe voi va paste viroza. Sper sa nu ca doamne rau e sa-i vezi asa. sa fuga buba de la voi
Am votat si azi dar eu nu mai inteleg nimica. M-am uitat inainte la clasament, erati pe locul 2 cu 38 puncte, cei de pe 1 cu 45. Si dupa ce am votat tot asa erau punctele . Ce-mi scapa?

Noaptea trecuta a fost cea mai odihnitoare din ultima vreme desi ma asteptam la treziri non stop. Cu toate ca saracuta de-abia respira pe nas si fundicu-i ca porodichea a avut doar 2 treziri. Parca parca se aude acum ceva din camera ei. Va pupacim si sper sa nu mai auzim de bebei bolnaviori.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Buna dimineata fetele,

Tudor este binisor, adica e vioi, mananca asa si asa, doarme bine, dar parca simt ca are gatutul iritat, il aud ca si cum incearca sa si-l curete, prin urmare i-am pus la gat niste carto si spirt, si sare calda pe piept, si cred ca o sa continuam asa pana la sfarsitul saptamanii. I-am cumparat si sirop dim muguri de pin si ii fac si ceai din coji de nuca si ceapa. Imi pare tare rau ca nu putem iesii, asa e de frumos afara! si noi stam si ne uitam la geam. Imi fac griji cu gatutul lui, pentru ca tipa foarte mult si ma gandesc ca e iritat acolo tot timpul si acum imi este teama sa nu racim din nou. om vedea noi.

Micaalsa, noua ne aparusera bubite pe tot corpul, antibioticul se elimina si prin transpiratie. La vaccinul de la 6 luni, fiindca tudor facuse temperatura, i-am pus un supozitor de novocalmin si i s-a iritat poponelul de era o rana tot. De atunci il evit si ii dau mai bine siropel. Cat despre doctorita, am patit si eu la fel, si noi ne-am mutat. Ca sa te muti faci o cerere/declaratie pe propie raspundere catre prima doctorita in care ii spui ca ai alt medic de familie si vrei fisele pentru a fi luata in evidenta in cealalta parte. Este obligata in 30 de zile sa trimita fisele la noul medic de familie. NU are voie sa nu vrea. Mama luptatoare ce esti!!

pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Dragi mamici de bebici dulci,
nici nu mai stiu de cand nu am mai citit pe aici vestile casei,
dar vacanta mea in Romania a ajuns un turneu contracronometru,
nici vorba de odihna.Cred ca nici cand invatam nu aveam un asemenea ritm.Scriu acum doua randuri, ca sa nu imi pierdeti amintirea chiar de tot..
Biuta ma informasem io cum e zborul, numai ca stiam ca am voie la un singur articol pt bebe sa am la mine.De aceea am preferat sa iau carutul si nu scoica... ei, sa vedem cum o fi la venit acasa.Tocmai mi-am verificat biletul, si am aflat cu stupoare, ca nu am rezervare la hotel pt noapte pe care o vom petrece la Viena.L-am delegat pe al meu sot sa ma rezolve, ca altfel nu stiu ce voi face.
Ciufuliciiiiiiiiiiiiiiiiiii mare dreptate ai tu, mamica cu experienta.Fata mea desi umbla din mana in mana si se joaca cu toti, daca simte ca am iesit din casa strica prietenia cu toti si plange dupa mine.Asa e cum mi-ai zis, tot la mama e mai cald si mai bine.
Pe toate va pup, doresc sanatate daca sint bebici bolnaviori.Ma duc macar sa rasfoiesc ceva pagini pe aici, in timp ce astep o noua runda de musafiri.
Despre progresele noastre si mofturelele noastre multe de spus, da nem timp.Sper sa apuc sa pun niste poze.
Inca o data mii de pupici.
Stefanna si Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Imi pare rau sa aud de bebei bolnaviori ! Pupe mama pe Ana, Iulia, Alex, Anda, sa se faca bine !

Adar, mey, da' ce poza haioasa ! Bine ca ai prins-o asa, Andrei imi arata lataretii din fata numai accidental .... iar daca vreau sa ma uit la el in gura asa strange buzele ...

Si mie imi pare tare rau ca a plecat Noe. Dar cel mai tare ma doare ca a plecat fara sa ne spuna "la revedere !". O fi considerat ca nu meritam. E clar ca a facut asta ca era suparata pe noi (sau, macar pe o parte din noi). Sau s-a gandit ca daca ar fi scris un mesaj, ar fi trebuit sa acuze pe cineva (sau un grup), si nu a vrut sa creeze discutii.
Era una din membrele marcante ale grupului nostru. Toate fetele vechi o stiu. Si eu zic ca era iubita si apreciata. Poate nu atat cat ar fi dorit ea, dar ... oricum. Iar Bia era un ghiocel ... atat de scump !!!! Ma doare sa stiu ca nu o sa mai vad. M-am uitat atatea luni la poze si filmulete cu ea.
Noe, daca citesti asta, fii atenta la ce te rog : nu inseamna ca daca te-ai sters de pe lista nu trebuie sa mai treci pe la noi niciodata. Poate nu acum, dar peste un timp, din Romania sau din Franta sau Noua Zeelanda, mai baga 3 randuri, cu dedicatie : "pentru cele pe care le intereseaza". Te asigur ca PE MINE ma va interesa. Si sunt sigura ca vom fi mai multe fete interesate. De ce sa scrii fiecareia, pe mail ? Scrie aici, cine nu vrea, nu citeste. Te pup si-ti urez numai bine !

In alta ordine de idei, eu luni am scos ghipsul. Cand m-am dat jos de pe masa, am pus intai piciorul sanatos, iar celalalt mi s-a dus in jos, fara sa-l pot controla. Apoi m-am dus cu carjele pana la cabinetul doctorului, care s-a suit cu fundul pe un pat inalt si m-a pus sa stau langa el. Bineinteles, piciorul bolnav atarna in jos, la unghi de 90 grade, m-a durut sa-l indoi, mi-au dat lacrimile. Cica 3 saptamani va trebui sa exersez zilnic indoirea-intinderea piciorului. Pai ce, eu pot ?!! Ca-mi vine sa-mi iau piciorul in brate si sa fug cu el. De ieri ma duc la o sala de recuperare care este langa bloc. Pana acolo merg in carje, va dati seama. Si am de coborat si urcat trepte (sala de recuperare fara panta de urcare/coborare numai in Ro puteai gasi ! -adica vezi la magazine, dar la o sala pt. handicapati, nu !).
Si cica nu am voie sa ma las pe picior pana pe 15 martie. Si mi-a crescut un paaaaaar pe picioareeee .....

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari...aveam tare mare nevoie, ca ma terminasera astia la creierisi...imi streseaza si ultimul neuron ....

Rocsana, ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine si mandra ta...intotdeuna tu ai venit cu niste info tare deosebite de ce auzi in mod frecvent...cred ca e o provocare si pt. tine, ca oricum pentru Mariile dintre ghiocei, nici o provocare nu cred sa le ridice vreo problema....
Despre scris, scrie oricum chiar daca nu apuci sa citesti prea mult din urma....Iar la descrierea "activitatilor" zilnice (mancat de portofele, etc.) parca vorbeai de Maria astalalta...nume predestinat???!!!
Delia...cinstit???!!! asa ceva nu se face...imi aduc aminte ca voi ati mai avut niste probleme inainte sa nasti....eu nu la-s lasa sa scape usor, pentru ca nu exista a uita asa ceva...mi se pare o minciuna lamentabila....parerea mea, nu dati cu oua clocite...si acum intreb si eu ca Poli: sigur vrei inca un bebe cu un tata care se comporta astfel???!!! gandeste-te ce exemplu de familie le oferiti....
Ama_kaly ...bravo pt primii pasi "liberi"....te-ai pregatit sufleteste si fizic pt ce urmeaza???!!!
Biutza....as tine-o in 4 labe, daca as putea...zau....da' parca are arcuri la picioare, ca la circ, si o ridica imediat in 2 labutze....cat despre o tavaleala in comun, va asteptam...si nici noi nu ne grabim cu laptele de vaca, desi milumilul asta 3 mmi se pare tare scarbos...da' ea il papa, ceea ce e ok...s-ar putea si de la ala sa puna sunculitze pe ea....
Irina71...pune-i niste sosete anti-derapante....ca si noi aveam aceeasi pb cand mergeam la ai mei...acum alearga de nu mai poate...acasa avem mocheta peste tot asa ca nu-i bai....poupam vanataia ca sa treaca...tu cum mai esti cu piciorul? am vorbit cu Simona la tel. si ma intreba si ea ce mai faci, cum iti mai este...
Poli...lasa mai ca asa cresc...bagandu-se in frigider, tragand tot jos, evenmtula peste ei...dar ai inceput sa ai si tu un mic atomel, sa inteleg.......brava pt dansuri...si Mariuca mai plange in somn...eu de cele mai multe ori o suspectez de burtica (daca se intampla sa se trezeasca de max 2 ori), mai ales ca urmeaza si o tirada de partzunei...insa atunci cand din 10 minute 7 mi le plkangea toata noaptea (chiar in somn, cum zici tu), de fiecare data au urmat antibiotice fiindca racise (plange de la durerea dde gat)...asta din ce am constat eu la Maria...
Mariana 76....a fost o eruptie cu bubite mici si unele un pic in relief...nu au fost dintr-alea mari, de alergie, ca pe alea le stiu pe de rost, daca pot zice asa...hai ca mai ai un pic si gata bebe 4...daca nu mai apucam se ne "vedem" iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte...de abia astept sa trec din nou prin etapa celor 9 luni...
Merci Cameliada....am inceput sa ma linistesc acum, am vazut ca si la altii se intampla...se pare ca totusi e o forma de rahitism si ca se poate drege cu cure de calciu...si acum avem un motiv in plus sa mergem la mare, nu???!!!
Tcelen..votat craciunitza si iepurasul...
Andreea...succes cu concursul...iaurt cu fructe????!!! hmmmmm...nu mai bine ii dai tu fructele in stare naturala, ca sunt mai sigure...zic si eu, pt ca acolo sunt o gramada de coloranti si arome artificiale....acum tu faci cum crezi, dar ai grija cu cel de capsuni...e cel mai mare alergogen...cand a fcaut mandra reactia alergica toti au tabarat pe mine ca i-am dat asa ceva , plus ca stiu un caz in care mama ii tot dadea lu' bebe iaurt cu capsuni si nu stia de la ce ii apareau in permanenta niste bubitze dupa urechi...cand i-am zis sa il sisteze, au disparut si bubitele...
Si la cat esti de ocuppe sa inteleg ca inca nu ne vedem????
Cat despre Burnei stiu ca este unul dintre cei mai buni ortopezi de copii din tara (urmasul lui Pesamosca) si acelasi stil l-am vazut si la doctorul la care am fost cu Maria...
Micaalsa...of speram sa nu mai aud de doctori netrebnici..ce ti-a fost si tie dat sa induri de la asa "oameni"...este obligata sa iti dea fisa, mai ales daca ii aduci hartie ca ti-ai gasit in alta parte medic pt pitica, daca nu, ii faci reclamatie...ti-o trimite acasa cu funda rosie...

Cat despre plecarea Dianei, m-a rugat sa va transmit...si aici dau ceea ce a scris ea :" DC - Noe ceferista (2/5/2007 2:50:09 PM): chiar vroiam sa te rog ceva; cand postezi data viitoare, spune-le te rog fetelor din partea mea ca NU sunt suparata pe nimeni, doar ca nu mai simt ca e ok sa scriu acum la subiect; oricum, ele ma pot gasi pe DC prin alte zone sau la noemi@mirabilis.ro / diana_roua@yahoo.com ... Am vazut ca au inceput sa planga unele fete pe acolo sau sa creada ca din cauza lor , si nu vreau sa se inteleaga gresit, merci".... imi pare rau pentru ca realmente Diana era o o pata de culoare bine venita mereu...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

cameliada, mersi mult de info ... atata-i trebe sa nu-mi dea fisele ca o . Mame luptatoare devenim fiecare cand e in joc binele copilului ... numai sa nu indrazneasca cineva sa ne stea in cale . Pupici si voua sa va treaca raceala si sa nu mai bantuie pe la voi.
Stefanna, deci oboseala multa ... asa-i ce sa faci, acum toata lumea e pe voi sa va vada. Eu si cand merg acasa la Bistrita n-am liniste, tot un du-te vino. D-apoi voi, de la asa o departare, cine stie cand va mai vede. Inarmeaza-te cu rabdare . De-abia astept pozele.
Irina, saracuta de tine da' ce mai tragi si tu cu piciorul.
catrinutza, referitor la iaurtul de capsuni ... cred ca depinde si de bebei. Eu i-am dat la Iulia, n-am avut probleme si e preferatul ei. Si cum noi suntem in ultima vreme in greva foamei, ala-i singurul ce-l accepta. Asa ca n-am ce sa fac. Iaurtul simplu nu mi l-a mancat niciodata, ce sa fac ... Dar la fel de bine poate sa dea alergii, asa ca nu faceti ca si noi . Nici un filmulet nou cu Duracell? Ca tare mi-i draga cand o vad cum patruleaza.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

SALUT!

Ne intorseram si noi din voaiaje...puteti sa ne bagati in clubul bebeilor bolnaviori si pe noi...Azi am stat de la 9 la 12 ca sa ne consulte dr de familie si cred ca mai stateam cel putin o jumatate e ora daca nu incepea copilul sa TIPE...si sa nu va inchipuiti ca ne-a lasata cineva in fata...tot o mamica cu un copil mai mare un pic ne-a cedat randul...ce sa mai spun...vorba contemporanului: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Revin si io imediat ce reusesc sa citesc din urma!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

SALUT!

Ne intorseram si noi din voaiaje...puteti sa ne bagati in clubul bebeilor bolnaviori si pe noi...Azi am stat de la 9 la 12 ca sa ne consulte dr de familie si cred ca mai stateam cel putin o jumatate e ora daca nu incepea copilul sa TIPE...si sa nu va inchipuiti ca ne-a lasata cineva in fata...tot o mamica cu un copil mai mare un pic ne-a cedat randul...ce sa mai spun...vorba contemporanului: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Revin si io imediat ce reusesc sa citesc din urma!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Deci nu-s singura cu medic de familie de genul. 3 ore??? Pai eu am stat 1 ora si am facut un scandal ... ma tine aia minte multa vreme de acum incolo. Asa ceva nu-i acceptabil, cu un copil asa mic trebuie sa te primeasca in momentul cand ajungi, nu sa stai la rand.
tara lui papura voda ... nici nu am cuvinte ca atata-s de scarbita de toti de nu mai pot.

Pozele mele

Mergi la inceput