LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
adar spune:
micaalsa - am comandat pasta de dinti impreuna cu gelul calmant Dentonox, de pe net. In farmacii nu am gasit. Daca vrei iti trimit pe PM de unde, ca uite, nu ma lasa nenii astia si tantile astia sa scriu firma ca cica le fac reclama ... hmmmm, pai macar daca m-as alege si eu macar cu o pasta de dantura
De AICI puteti viziona ce am croshetat eu aseara pana la 1 jumate sau poate chiar mai bine ... Va spun cu mana pe inima, ca sunt absolut delicioase, fine, delicate dar ... si greu de facut ... mi-a tremurat inima in mine, am luat rudotel si extraveral pandind bezelele-n cuptor ... vai de steaua mea. Pana la urma, au iesit ... cu mare chin, cu o tava de bezele distruse
.........
Edit: DE AICI puteti vedea tortul lui tati de ziua lui ... pentru cele care nu l-au vazut inca! Si acesta este senzational.
Topul preferintelor noastre este urmatorul: Snickers, Tortul lui tati si cuibuletele de aseara.
_adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
micaalsa spune:
Te rog Ada trimite-mi linku'
Pai de-aia nu gasesc eu in farmacii.
Tulaiii ... ce de rabdare ai la cucarit asa ceva. pe mine chestiile marunte nu prea ma prind. Cred ca-s bune tare.Pozele mele
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)
adar spune:
micaalsaaaaaaaaa, haidi bre pe mesager
Ti-am pus linku acolo.
_adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Stefanna spune:
Adar, uite cum imi strici tu noptile... vroiam sa ma culc, si am intrat pe DC... si ce sa vezi, prajituri si torturi suuuuuuuuuuuuuuuuuper, si io cu gura ca la eruptie dentara plina de .Cred ca am sa visez numai dulciuri noaptea asta.Bine ca nu-s insarcinata ca avortam de pofta.
Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)
tcelen spune:
micaalsa,amfost azi la doctor din fericire nu avem viroza,dar ne-am ales cu amigdalitele imflamate!!!
cu concursul stiu ca a fost ceva,ca la mine toata ziua ieri mi-au ramas tot 38 de pct..desii fetele mi-au zis ca au votat si am votat si eu si tu,poftim,....am vrut sa intreb ADMIN-ul ce s-a intamplat,dar nu am dat peste ea
acum vad ca sunt 41 de voturi!!multumesc ca esti perseverenta si ne votezi un munte de pupici ptr tine si toate fetele care ne voteaza zilnic
cameliada,sanatate muuulta la pici
irina71.pupici si multa putere si sanatate
catrinutza,multumim
mihaisr multa sanatate la bebel
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,MULTUMIM POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
gabi_fer spune:
Fetelor sunt f suparata, lui Alex a inceput sa-i curga nasucul, ieri s-a zgariat la nasuc si acum arata ca un "pui de tigan", zgariat pe fata si mucos.Banuiesc ca-l ustura cand vreau sa-i sterg mucisorii si nu ma lasa deloc sa-l curat. Offfffffffff vai de noi!Dintii nu ne dau pace deloc. Toate astea imi transforma bb-ul intr-un marait de TOP.
Va pup ca ma duc la culcare acum
Noapte buna!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
carmenpit77 spune:
gabi fer zgariat sau nu Alex tot este un dulce. Cu maraiala stam si noi prost de 2 sapt si am crezut ca-i dau dintii de sus dar pana acum nimic, doar maraiala.
tcelen spune:
quote:
Originally posted by gabi_fer
Fetelor sunt f suparata, lui Alex a inceput sa-i curga nasucul, ieri s-a zgariat la nasuc si acum arata ca un "pui de tigan", zgariat pe fata si mucos.Banuiesc ca-l ustura cand vreau sa-i sterg mucisorii si nu ma lasa deloc sa-l curat. Offfffffffff vai de noi!Dintii nu ne dau pace deloc. Toate astea imi transforma bb-ul intr-un marait de TOP.
Va pup ca ma duc la culcare acum
Noapte buna!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
of-of,stiu ca e greu ca si a mea e acum maraita,asa ca te inteleg
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,MULTUMIM
![](foto.gif)
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
![](bebe.gif)
![](bici.gif)
Polixeni spune:
Si afara ploua ploua si e o vreme de kko... 7:Alessia-Maria - - Lumsty, Vivian - - Ile77, Magnus Tiberius - - Cristina30
8: David-Alexandru - - Dananita !!!!
ada e fenomenala Maia in poza!!!!cum de ai reusit sa o prinzi asa???
catrinel spor la mutat!!!!
gabi_fer cum se mai simte Alex?dar tu? sa treaca supararea
loranda cum e Anda?
t-celen am votat in fiecare zi!!!Anuta cum se simte?
tili eu ma uit cu placere la pozele voastre chiat ca se vad mai in ceata.Important e ce vezi in poze
miha bine ati revenit acasa si sanatate lui Cristian!
stefanna bine ati revenit si voi!
Ciuf pe unde esti?sunteti bine?
Ieri am fost si noi la vaccin.Asa de strans cum m-a tinut ieri Nick de gat nu m-a mai tinut niciodata.A plans dar i-a trecut repejor.Era plin de copii si am asteptat si noi destul.Aaaa alaltaieri mi-a facut prima poroboata...a spart un clovn din portelan.Dar zau daca m-am suparat pe el..si-asa nu-mi placea asa ca...well done Nick!!!
Azi e Tsiknopemti aici..adica toate tavernele vor fi pline pt ca azi se pregateste carne de toate felurile la gratar,pe carbune.O sa urmeze si carnavalul si Apokries unde toti cu mic cu mare se vor costuma.Asa ca in seara o sa mergem la taverna sa nise ridice un picut colesterolul .Am invatat sa bem gurita-de-gurita din cana si ce ne mai distram cand ne zice mami "Bravo"!!Am pus si pozici noi dar si un filmulet tras aseara sa vedeti ce ne mai distram noi.Filmuletul e mai intunecat ca asa trage camera noastra seara chit ca aprindem toate luminile.
Va pupicesc si fug la bucatarie ca am papa pe foc!! Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1 Filmuletze noi:
www.dropshots.com/dpoli_gr
Delia21 spune:
Va pup pe toate..Noi doar ieri tarziu am revenit acasa si am citit ce scriserati in ultimele 3 zile.
catrinuta,Catrinel si poli,nu ma supara deloc intrebarea voastra,dar eu una fac copii pentru mine,ca sa am pe cine iubi si in cine investii timp,energie,iubire si tot ce pot eu da.Am crescut cu 3 surori si doamne greu ne-a mai fost,mai ales dupa ce au divortat ai mei......si cu toate astea am niste amintiri frumoase din copilarie,radeam cu toatele tot timpul,faceam totul impreuna,temele,invatam si ne ascultam una pe alta,facutul copiutelor impreuna,impaturatul hainelor....sau simplul fapt ca daca se imtampla ceva...nu eram singura suspecta![](icon_smile_big.gif)