LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Gabi,poza asta imi place de mor!http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/detail?.dir=41e6scd&.dnm=f8d3scd.jpg&.src=ph
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
micaalsa spune:
Poli, eu sunt mai bine, m-am obisnuit bine de tot cu noptile nedormite si acum daca-mi doarme 3 ore legate ma trezesc ca huurezu si nu mai pot dormi ... Sa stii ca nu exagerez deloc cu cantitatea de mancare ce o papa Iulia. Si eu ma tot minunez cum de nu slabeste dar cred ca daca continua mult ajunge si ea balerina . Am vazut si filmuletele voastre ... pai Nick se tine bine pe picioare, Iulia mea toata se-mprastie daca o las de mana. Eu zic ca dintii-s de vina, de-aia plange prin somn. Foarte bine ca ti-ai gasit sa faci ceva in afara casei.
adar, noi am fost consecventi si am votat in fiecare zi. Nu meritam bataita .
ile, cu mancatul tot asa, dar ieri am mers la pediatra si mi-a zis ca unii copii, dupa intarcare intra intr-o greva foamei . Si la noi cam coincide perioada. Si mai are si o infectie urata in gat si mi-a zis sa nu ma astept sa manance pana nu-i trece. A avut dreptate doublemom cand mi-a zis de asta. Acuma suntem pe antibiotice si speram sa ne treaca repede.
Mariana, acusica vine bebe. Bafta cu pregatirile pentru petrecerea lui Marcus. Chiar ca ne-ar place sa-l vedem in poze la 1 anisor. Poate poate te milostivesti de noi.
gabi_fer, analizele mi-au iesit bine, doar rana de pe col tre' s-o rezolv. Asta dupa ce-mi vin rusii ca se lasa tare mult asteptati. Sa stii ca si Iulia brusc si dintr-o data a inceput sa mearga in patru labe. Astya de vreo cateva zile. pana atunci cadea pe burta, vorba ta, si de acolo se apuca sa vocifereze ca sa mergem sa o ridicam. Bebeii astia-s plii de surprize.
tchelen, eu am votat la interval de juma de ora si mi-a luat votul . Hai ca perseverez ... cat imi merge.
Andreea, hai ca si eu sunt curioasa cum se pregateste avocado pt. astia mici. Ca imi face cu ochiul de fiecare data cand merg la magazinul de legume fructe. Bafta la invatat.
Ieri mi-am schimbat dr. de familie dupa ce am tras un scandal cu ea. Pai am mers la ea la cabinet s-o vada pe Iulia, m-a invitat in cealalta incapere ca avea un pacient, ca vezi doamne, sa nu ma tina afara ... desi in cabinetul ala cred ca era mai frig ca si afara ... si dupa ce am stat 1 ora cu fata-n brate ca ea nu-si mai termina povestile cu un mos am "indraznit" sa intru sa o rog sa ne primeasca mai repede ca Iulia incepuse sa planga, isi pierduse rabdarea si ii era somn. Si am ofuscat-o pe madama ...ca doara ea cum sa dea omul afara din cabinet. Ea era de 1 ora cu pacientul respectiv (vreau sa zic ca le-am auzit povestile si babacu nu era venit nici pe departe pentru o consultatie medicala, cred ca era ceva cunostinta de-a ei. La usa era plin de lume si pe ea o durea-n cot. Evident m-am artaguit la ea si usor n-o las sa scape pentru ca-i fac reclamatie la casa de sanatate. Asta-i bataie de joc ... oamenii stateau bietii la usa ei si ea freca menta. Asa ca mi-am luat copilu si am apelat la o alta dr care s-a aratat tare amabila, ne-a primit din prima si a vorbit tare frumos desi era si ea super aglomerata.
Am mers si la dr. mea cu analizele dar efectiv n-am avut timp sa stau si la aia sa o intreb toate cate aveam ca trebuia sa fug sa gasesc un dr. sa mi-o consulte pe pitica ... doara nu era sa o las sa treaca noaptea asa. Suntem pe antibiotic acum si ceva pentru tuse am primit ... ca in timpul cat m-a tinut capra aia in frig cu Iulia plangand, la fata i s-a si agravat tusea.
Iti vine sa-i si omori pe nemernicii astia de dr. rar gasesti unul sufletist si care sa-si faca treaba. Mi-e scarba efectiv de ei.
Apropo, nu aveti idee ... vechiul medic de familie e obligat sa-mi dea fisa Iuliei daca eu i-o cer? Ca cealalta dr. la care am ajuns mi-a zis ca-i posibil sa nu vrea sa mi-o dea dar sa insist sa-mi dea macar o copie ca sa pot sa i-o aduc ei pt. inscriere? Pai cu ce drept sa nu mi-o dea, ma gandesc. Daca eu vreau sa renunt la "serviciile" ei ... N-aveti idee cum se procedeaza?
Hai ca m-am lungit cu povestea cat o zi de post dar asa-s de nervoasa pe ei toti de nu va pot explica.Pozele mele
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)
Tili spune:
Andreea G. multumesc pentru urari. Marul i l-am dat lui Matei ca sa se joace, sa aiba ceva de facut. Eram in vizita la tata si m-am gandit ca o sa fie pentru el ca o mingiuca, nu m-am gandit ca o sa-i vina de hac.
Repet, pozele sunt facute cu telefonul, asa ca nu sunt deloc stralucite. Pana o sa imi iau si eu un aparat digital, o sa va mai chinui. Daca deranjeaza, imi spuneti si nu le mai postez. Fara suparare.
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Tili spune:
Tcelen ieri am votat de vreo 6 ori si de fiecare data mi-a luat votul. Am votat si azi o data, dar mai trag o fuga inca o data.
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Catrinel_17 spune:
TCELEN, am votat si eu duminica si luni. Votez si azi. Bafta!
TANIA, eu nu as mai lasa-o cu bebe. E culmea ce face. ORICINE s-ar fi gandit, in special O BUNICA!!!!!
AMA KALY, felicitari!!!!! Bravo lui Seby!!
DELIA, io nu stiu ce sa mai zic, pe bune! Mie una mi se pare clar ca nu te-a vrut acolo. Da’ zic ca sa o lasi balta si sa nu te enervezi, tu stii ca pe el nu-l afecteaza. Stiu de la tine ce faze face domnul de obicei, dar totusi….Fa linistita ziua lui bebe, cu el sau fara el, totuna. Daca ar vrea sa vina, ar face cumva.
Bravo, POLI!! Excelenta idee cu dansurile, cat as fi vrut si eu sa merg! Pai daca o sa predai dans, inseamna ca esti profi,
MICAALSA, ce face Iulia, cum se mai simte? Are febra, mucisori? Pupam sa treaca repede! Ce ii dai?
Kim, felicitari pt “papa”! si Oana mai zice asa la mancare… dar numai cand vrea ea… si acuma ii tot da inainte cu “Bi-bi-bi-bi” si “bi-de-bi-bi”
NSHIRO, ce fain ca ne mai scrii ce mai jac japonicii! Chestia cu picioarele goale m-a cutremurat un pic, dar, poate stiu ei ce stiu!!! Mi se pare geniala faza cu carnmetzelul in care scriu tot ce fac, cat au papat, etc.
CAT, tu ce mai faci? Care-s noutatile? Ce facu printzesucile frumoase?
CARMENPIT, Ali a avut febra? Pupam bebe mic! E mai bine?
ANDREEA, ce mai faci? Ati intins-o iar la Brasov? Fara sa ne ziceti???
CATRINUTZA, ce mai face Duracell?
NOE, hai mai, pe bune acuma….. te rog revino, nu se poate sa ne lasi asa!!! Serios acuma, mie una imi lipsesti foarte tare si te rog mult sa te intorci!! Si vezi ca nu sunt singura care gandeste asa!
Hai fetelor, sa facem galerie sa vina Noe inapoi!!!!
AIDA, nici tu nu ai mai zis nimica…ce mai fac fetele?
MARIANA, ma gandesc cu emotie la tine! Vine bebe…. Hai ca-mi vine sa si plang. Mai tin minte cum zicea BIUTZA anul trecut cand a auzit ca a nascut una din fete, Nicolle, parca “de emotie mi.a curs un pic de colostru”. La mine nu mai e cazul, dar virtual, considera ca mi.a cur s. Mie mi se pare maxima chestia asta
Hiii, acusi e ziua lui Anthony al BIUTEI, trebe sa ma uit exact cand (acuma nu pot). Inca un ghiocel implineste un anisor!!!!
Gabi_fer, ma bucur ca ai mai dat un semn! LORANDA, AALINA, ce vraji au mai facut micutzele voastre?
Noi – ne mutam… Incepe marea actiune. Azi incepe sa ne puna faianta in bucatarie, sa zugraveasca si sa vopseasca lemnaria. Am luat tzeapa ca am cumparat bucataria celor care au stat inainte acolo, si e cam ca naiba, ca a curs robinetul si unul din dulapuri poate fi aruncat.
Avem o groaza de cumparat, bucataria, rafturi noi, covor la Oana, poate si o mica canapea la ea, etc. Uaaa, ce de munca ne asteapta!!
![](floare.gif)
adar spune:
...RADETI SI VOI
Pentru Andreea:
carusel
pasta de dinti
pasta si periuta
laveta pt masuta
_adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
gabi_fer spune:
Buna seara!
Fetelor noaptea trecuta Alex nu a dormit deloc, a visat f urat sau l-au durut f tare dintisorii. Toata noaptea s-a zvarcolit in patut, cand se atingea de ceva incepea sa planga, l-am luat in pat langa mine dar nu am facut mare lucru. Sunt zombi de somn.
Azi am fost la control la noua doctora de familie, totul a fost k, prima impresie a fost buna. Avem 76 cm si 9.800kg. Ma mir avand in vedere cat mananca Alex. In ultimile 2 sapt a luat 200g.
Micaalsa - eu credeam ca sungura careia nu i-au venit rusii, mie mi-a spus doctora ca ar fi trebiut sa vina pe la 6 luni de la nastere dar Exlutonul care il iau eu este posibil sa fie vinovat ptr intarziere.
Si noi am avut probleme cu doctora de familie si am schimbat-o. Este obligata sa iti dea fisa in original daca ai stat la ea 6 luni. Este posibil sa iti ceara o hartiuta de la doctora la care vrei sa te muti. Bafta cu doctora de familie, stiu ca este un stres mare.
Adar am murit de ras cand am vazut-o pe Maia cum rade. Este o scumpete.
Catrinel_17 - bafta la mutat, sper ca de acum in colo totul sa mearga ca pe roate. Nu te mai gandi la dulap, ala sa fie paguba ta!
Tili - Pozele se vad fff bine, si chiar daca nu s-ar vedea tot am vrea sa-ti vedem puisorii.
Andreea G - nu-i asa ca am si eu o fetita fumoasa foc!!! Eu mi-am dorit ca Alex sa fie fetita, acum nu l-as da pe o mie de fetite dar tot am o simpatie mai aparte ptr fete.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
loranda spune:
Salutare,salutare....
Uite acum a adormit piti si tare as mai pun si eu capul la orizontala,dar inainte de asta am zis sa va mai scriu cateva cuvinte.Anda e bine,i-a trecut raceala dar cu ceva emotii,in sensul ca dupa vreo 4-5 zile de tuse si muci am fost la medicul ei de familie sa o consulte...si i-a dat antibiotic (AUGMENTIN!!!!) justificandu-se ca ii este frica sa nu coboare si sa faca bronsiolita.Am scos medicamentul de la farmacie ca tot era gratis si nu strica sa-l am in casa dar nu am avut de gand sa il dau pentru ca raceala ei era de la o posta de cauza virala si nu era cazul de dat antibiotic "preventiv".Ei, dupa doua zile caracterul tusei s-a schimbat,o auzeam cum haraie din plamani si am fost convinsa ca raceala a coborat.Desi stiam ca am procedat corect parca mai aveam nevoie de o opinie care sa ma linisteasca asa ca am chemat alt medic acasa(Micaalsa tu stii despre cine e vorba).A adus si el un pic vorba de antibiotic dar dupa ce m-a vazut mustacind a zis si el un nu categoric si mi-a mai spus sa-i dau pe langa siropul de tuse ,paracetamol, pe care eu nu-l dadusem pentru ca nu a facut febra dar mi-a spus sa-l dau ca decongestionant nu neaparat ca antitermic.M-a gadilat putin spunandu-mi ca Anda este foarte bine dezvoltata motor,m-a mai intrebat daca am facut ceva in privinta strabismului Andei ,mi-a spus ca fontanela ei este inchisa(ceea ce eu chiar nu am stiut pentru ca la palpare superficiala se simte inca groapa,doar la palpare mai profuda se simte baza osificata,palpare profunda pe care eu nu am facut-o) si m-a taxat cu 800 000 (btw MP am crezut ca eu am platit mult).M-a chemat la control si fiindca nu am ajuns in ziua in care m-am inteles cu el m-a sunat acasa ca sa vada ce s-a intamplat,ceea ce mi s-a parut foarte dragut din partea lui.I-am explicat ca nu am ajuns la el ca mi s-a parut destul de rece afara si Anda inca tusea destul de rau,asa ca am reprogramat-o peste 2 zile.Am fost,a consultat-o si a zis ca e OK.
A inceput sa manance un piculet mai bine,ca dupa ce la 8 luni a avut 7900,acum, cand am fost la medicul de familie si am cantarit-o(adica la 10 luni) avea 8000.
Tre' sa plec....va mai scriu curand si va pun si niste poze ca apoi incepem si noi operatiunea mutare(numai ca in alt oras ,nu la alt etaj ca tine Catrinel) si incep si serviciul de la 1 martie si cine stie cand mai apuc sa intru.
Pupici tuturor
Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
buna seara tuturor!
imi pare tare rau cand vad ca, din pacate, sunt tot mai multi bebei bolnaviori
Micaalsa, horror doctorita aia, mai, chiar in halul asta? bine ai facut ca ai schimbat-o! pai de ce nu chemi dr. acasa decat sa stai pe la usi, ma rog, acum dr. noua . Ar trebui sa-ti dea fisa noua, de fapt e musai! pupici Iulie si multa sanatate!
Loranda, multa sanatate si voua, bine ca nu i-ai dat antibiotic! Nu cumva esti medic de meserie? (judecand dupa felul in care te-ai exprimat) Bafta la mutat!
Apropo, am vb. cu eu cu dr. pediatra (la tel.) si a zis sa reduc doza de Vigantol la 4 pic. ( a inceput sa se mai inchida "triunghiul" cu pricina, adica fontanela). Andreeea, Marc lua 8 pic. pt. ca era prea larg deschisa fontanela si el a crescut mult comparativ cu greutatea de la nastere intr-un timp relativ scurt (asta a fost explicatia dr.). Ne-a zis sa mai continuam cu fier si cam atat.
In rest, sanatos tun, papa bine, doarme bine, same old situation.
Nu prea avem noutati.
L-am cantarit azi si avea 11,500 kg, deci a luat cam 500 kg in ultima luna. Io zic ca e ok. In lungime nu stiu cat are, nu l-am mai masurat de la 7 luni, dar oricum s-a inaltat mult, nu mai e asa grasunel si indesat ci bine facut, proportionat, dar cu putina burtica (exact ca taica-su)
Mie mi-a venit in sfarsit CM si ma simt ca dracu! putin spus. ma simt oribil, ma dor toate, azi e prima zi si credeti-ma , abia am stat pe picioare! noroc ca n-am avut timp sa stau locului, asa ca n-am avut vreme sa ma lamentez sau sa bag prea mult de seama starea asta ultranaspa. Pina si greatza mi-a fost. Asa ceva...pfai, iar imi amintesc ca la nastere a fost de n ori mai usor!!! Si tocmai ma programasem pe maine la dr. sa vad ce se intampla, ca iar mi-a intarziat vreo 2-3 saptamani. L-am sunat si i-am zis ca ramane pe alta data. poate sapt. viitoare. Pfai, de-abia astept sa fiu gravi din nou, atunci m-am simtit excelent!!!
Am fost si la dentist, ramane ca peste 2-3 zile sa-mi puna coroana pe dintele ala . Cam atat.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu