** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Petit_ange, as vrea si eu parola. Multumesc Cit despre miscari, stai linistita - ai vazut ca eu scriu mereu ca la mine nu se simte, dar doctorita mi-a zis sa nu-mi fac probleme la ultimul eco, ca tot e normal. Si ca oricum in ultimele luni o sa fie asa puternic ca poa' sa-mi taie rasuflarea , asa ca sa nu ma "precipit", cica. De vreo 3 zile (acum am incheiat saptamina 21) il simt, dar e foarte finut.

Vali5, felicitari pentru baietel! Si la mine prezicerea din cartea lui Vas a fost valabila, trebuie sa imi cumpar cartea pentru urmatorul bebe! Apropo Vas, ce carte e?

Mica, am innebunit cu fasolea...Eu p-asta nu stiu s-o fac, dar am gasit un restaurant german, unde m-am indopat cu ciolan si mincare varza acra......Uhhhhhhhhhhhhhhuuuuu! Din pacate zilele astea am un apetit de speriat...Si nu ma pot abtine de la dulciuri, nu stiu ce sa-mi fac... Saptamina asta am pus un kilogram, si asta era portia mea de o luna...Dar e asa de bine cind nu mai ai greturi....aaaaaaaaahhh...clatite cu banane si ciocolata...inghetata...munti de cartofi prajiti...salata de boeuf...salata de vinete...paine calda...farfurii aburinde, mirosuri innebunitoare, arome, arome, mmmmmmmmm...

Ohh, fetelor, stati sa-mi targ niste suturi sa ma trezesc, ca iar am luat-o pe miriste, salivand, salivand...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
moko eu mi-am comandat pantaloni de gravida de la tarafashion.ro si sunt foarte multumita de ei, sigur o sa-mi vina pana-n luna a 9-a ( sunt din material de blug elastic, negru si albastru si costa cam 600.000 lei perechea).Ce-i drept la capitolul bluze stau mai rau pt. ca inca nu mi-am gasit ceva sa-mi placa si imbrac ce aveam eu mai larg prin garderoba.
ginaM imi pare tare rau sa aud deznodamantul, totusi vreau sa te incurajez sa mergi mai departe si sa vorbesti cu dr. tau din timp pt un tratament de sustinere. Daca dr. tau se va impotrivi, spune-mi pe PM si-ti trimit eu un colet cu utrogestan si gravibinon, care in principiu inseamna progesteron si progesteron cu putin estrogen, foarte indicate in iminenta de avort. Sunt alaturi de tine si iti doresc refacere usoara
Va pup pe toate, sarcina usoara va doresc

gabi

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ginuta nu cred ca mai pot sa zic nimic.

Elteka vrei sa ne omori????

Vali felicitari pentru baietel. La urmatoarea eco se va vedea ce este, daca nu mai e rusinos

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata. Ne-am trezit si noi, dar foarte greu. Mai avem 5 saptamani de munca si intram in concediu .sa vedeti ce activa o sa fiu atunci.
Vali5 ma bucur ca s-a potrivit. Felicitari pentru baietel.
Elteka, e o pagina dintr-un almanah mai vechi. daca vrei pot sa-ti trimit pe PM expilcatia, si o sa te poti folosi de ea oricand.
Pauly, cei trei tripleti ai lui Msemcu au venit fara sa faca vreun tratament.Ne-am mirat si noi la inceput, dar se intampla si minuni frumoase. Iti dai seama cum se vor simti pe la 7, 8 luni. O sa faca burtica valuri. Sotul meu e din gemeni si soacra mea zicea ca se misca burtica in toate partile. Apropo, au avut amandoi la nastere 6 kg impreuna .(va dati seama ce "burtica" avea la 9 luni) .M-am cam speriat ca as fi putut avea gemeni. la inaltimea mea de 1,58.....
In rest noi suntem bine, maine mergem la eco, ce emotii am, mergem cu tati sa vedem daca ne arata ceva intre picioruse.
De veseli suntem foarte veseli. Ieri am mancat si eu salata beof si m-am cam balonat,de la mazare cred, asa ca aseara era cam nervos bebe.
Vai de ce ati pomenit de Clatite cu banane. Ma duc acasa si imi fac.
cred ca e prima pofta pe care o am.
26

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

GinaM, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ai patit! Vorba ta, daca nu faceai testele nici nu ai fi stiut... Pana la urma o sa vina si copilasul asta, ca vad ca este foarte dorit. Dar chiar nu se fac teste sa vada de ce nu poti tine sarcina? Nu se fac tratamente de sustinere a sarcinii? Mi se pare tare aiurea...

Elteka, ne iei de luni dimineata cu mancaruri care mai de care? Cum vrei sa rezistam o zi intreaga la munca?

Valentina 26+
Poze

Mergi la inceput

Vas chiar ma uitam pe listuta mai devreme si ma gandeam de ce nu ai aflat pana acum ce sex are bebe. Si cum ai tu 26 de saptamani ca vad ca ai acelasi DPN ca mine?

Vali ti-am trecut un carucior in listuta. Daca te superi pe mine il sterg.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Gina ... n-am cuvinte... poate dupa ce te mai linistesti discuti cu dr tau si faci mai multe investigatii!! Poate reusesti sa aflii daca ai sau nu probleme iar data viitoare incerci un tratament de sustinere chai de la debutul sarcinii! Eu asa am facut si uite-ma in sapt 27!Succes!
Fetelor mai dati-mi si mie parola caci am incercat sa intru pe mail si n-m reusit!
Msemcu felicitari pt bebeline! Ma bucur sa aud ca sunteti bine!! Mia treci din cand in cand si pe la noi!!

cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare fetelor, se pare ca azi nu am mai reusit sa fiu asa matinala cum se obisnuise ELTEKA, dar cred ca de maine voi fi nelipsita de la MATINAL

Petit-Ange, te rog sa-mi dai si mie un PM cu parola de la mailul nostru comun. Eu am incercat parola de aici de pe forum (de la user venus2007) si bineinteles ca nu a mers... Speram sa fie aceeasi ca sa nu te mai deranjez... dar...se pare ca Nu ai avut noroc! Mersi!

Gina M, asa cum spui si tu, sunt convinsa ca dupa cateva lupte pierdute, vei castiga intr-un final BATALIA cea mare!!! Nu te lasa descurajata de nimic, si LUPTA in continuare pentru ca sunt convinsa ca toate se intampla in viata cu un scop... Cine stie??? Poate ai pierdut 2 sarcini, dar data viitoare cand ramai nu pierzi si faci chiar GEMENI!!! Te si ai grija de tine!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

Fetelor, vedeti ca am trimis cateva mailuri cu diverse informatii utile pt noi toate pe adresa noastra comuna de mail pe care ne-a creat-o Gina (mai_iunie2007@yahoo.com).Ralucami, vezi ca este acolo si o lista de necesitati pt bebe.
Cine nu stie parola sa dea un semn ca i-o trimit pe PM.
Pupici.
18+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Buna!

Petit_ange, trimite-mi si mie, te rog, parola pe PM. Multumesc!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Si eu vreau parola

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput