** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mica, da ai dreptate , am luat-o inainte cu o saptamana. Tu scri 24 cu plus, eu consider ca sunt in desfasurarea saptamanii 25. Deci acelas lucru. m-a cam luat valul si am mai pus de la mine o saptamana. Adevarul e ca atat sunt de dornica sa treaca timpul mai repede, sa-l tin in brate.
Da #351;i sper sa-mi pun si eu poimaine carucior colorat.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Cum sa vreau asta, Mica? Multumesc pentru data nasterii

Sincer, eu nu am mai multe pofte acum decit inainte, mie intodeauna mi-a placut sa maninc, doar ca acum mi-e frica sa nu ma ingras. Inainte vedeam exact daca se pune, si ma opream, dar cum habar nu am, asa ca incerc sa ma abtin...

Acum ca va scriu rontai pe un morcov...Pfff ce aiurea!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza,

vad ca vb despre parola contului mail. O gasiti in Mesaje private pe contu Venus.

Chiqui, lasa fetele sa experimenteze deschisul noului capitol ,sa vedem daca au reusit sa desluseasca din reteta

EDIT: o sa gasiti un PM de la Gina, evident ca ea e cea care ne poarta noua de grija, de acum 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Vas am vazut ca ai inaltime apropiata de a mea..sau eu de a ta si ma gandeam sa te intreb daca tie ti-a spus pana acum cineva ca din cauza inaltimii nu vei putea naste natural?! Eu am 1.56 m si acum un an am fost la o analiza la o doctorita care mi-a spus ca nu voi putea naste natural din cauza ca sunt mica....De atunci nu mi-a mai spus nici un doctor asa ceva si nu stiu ce sa cred...si voiam sa stiu daca tie ti-a spus cineva asa ceva...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vali5 ne bucuram ca ai trecut pe la noi.felicitari ptr baietel.

msemcu multa sanatate fetitelor tale.te mai asteptam, sa ne povestesti cum decurge sarcina.

GinaM noi suntem alaturi de tine...sa mai intri pe la noi.

noi am dormit cam groaznic...nu am putut sa adorm usor...m-am invartit cam 2 ore in pat...am facut pisu de multe ori...etc.
am observat ca de o perioada mi foame cam des...deci banuiesc ca de acum am sa pun kg....

mica azi i-mi fac fasolica...abia astept sa pap.

pupici la toate,

19+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Andrada nu s-a trezit...ma intreb ce face, ea e intodeauna prezenta..

Vas, daca poti, trimiti un mesaj la pagina noastra comuna? Asa pot sa vada pagina si alte fete care vor. Multumesc tare, oricum! Sint curioasa daca se adevereste si la tine...Maine, nu??? Abia astept!

Andrada, poate pui si tu melodia acolo, stiu ca o mai voia cineva. Hai, nu te trezesti?

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Madi da ce legatura are inaltimea cu modul in care nastem???

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata, Andrada! Ce bine e dimineata, cind postati asa multe mesaje! Din pacate tre' sa merg la bucatarie sa fac ceva de mincare, aici e 6 seara...

Si ma doare usor in zona ficat-rinichi, din fata pina in spate...Habar n-am ce e si ma streseaza... Poate e din cauza coloanei...vad ca a mai crescut burtica si o simt mai grea ca oricind...

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA, sa inteleg ca nu ma vazusei inca!!! Eu postasem deja un mesaj!!! Ba chiar am pomenit de faptu' ca nu am mai fost punctuala... dar ca de maine nu va mai fi asa!!!

Am trimis melodia pe mail... si acum vreau sa mai trimit un capitol dintr-un tratat de-al meu (de medicina) care se numeste SARCINA NORMALA... Poate va va fi de folos... sau poate va veti mai bate si voi capu' cu notiunile alea... nu numai noi studentii la medicina si medicii... [:d]

Va pup!!!

PS: Elteka, intr-0adevar mai voia cineva melodia, si anume RALUCAMI dar ei i-am trimis-o de vreo sapt. pe mailul ei1!! Deh, daca tu nu ai vrut sa-mi dai mailul!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

GinaM imi pare foarte rau...

Vali5 felicitari pentru baietel!

Vasvreau si eu pagina din almanah!

20+

Mergi la inceput